Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ben bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum.

Ben de neredeyse her gun armut yiyorum soguk soguk sulu cok iyi geliyor niyeyse ayyy di mi prilam mucizevi geliyor, benim bugun ona ragmen biraz oldu bulantim ama istahim yerinde aksam bir tane daha icip yaticam, iki gundur tek iciyordum kesmedi sanirim

Bugün doktor çıkışı taze sıkılmış portakal suyu istedi canım onu yapan Cafe bulana kadar uğraştım sonunda buldum ve içtim sefam olsun ajsjsjs

Bugün doktor çıkışı taze sıkılmış portakal suyu istedi canım onu yapan Cafe bulana kadar uğraştım sonunda buldum ve içtim sefam olsun ajsjsjs
Oh yarasin ben de nar portakal karisik cok seviyorum oyle

Oh yarasin ben de nar portakal karisik cok seviyorum oyle
Aşırı meyveye düştüm bu bebişte muz karpuz portakal ne bulursam götürüyorum armut dedin bak canım çekti nerden bulayım armutu şimdi eşime desem yeter valla dicek ahajaj

Aşırı meyveye düştüm bu bebişte muz karpuz portakal ne bulursam götürüyorum armut dedin bak canım çekti nerden bulayım armutu şimdi eşime desem yeter valla dicek ahajaj
Ben de normalde meyve bir tek yazin yerim aramam hic kisin. Haftalardir meyveci oldum ama en cok armut soyduruyorum esime aksamlari artik ben demeden soyup bir de catal batacak kadar kup kup dograyip birakiyor yanima ajjssjsj

Evde kendini dinliyorsun o zaman hep kendini sokağa at

Ben de normalde meyve bir tek yazin yerim aramam hic kisin. Haftalardir meyveci oldum ama en cok armut soyduruyorum esime aksamlari artik ben demeden soyup bir de catal batacak kadar kup kup dograyip birakiyor yanima ajjssjsj
Maç var bide hayatta gitmez ajsjs neyse kaju yiyim ben

Evet canım, bende aynı senin gibi, mide bulantım falan hiç yok, 2saatde bir acıkıyorumben 53kq ile hamile kaldım, şimdi 6+2 haftalık oldum 58kq şimdidüşünüyorumda acaba 8ay sonra ne kadar artarım her aya 5kq alsam

Kızlar benim bulantım yok ama duyduğuma göre zencefil çayı bulantılara çok iyi geliyormuş. Sabah aç karnına bir fincan deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…