bebisler tekme atana kadar boyle oluruz hareketlenince artik rahat ederiz benceYaa ama gerçekten ayda bir çok zor. Ben 1 haftayı zor geçiriyorum. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Ben bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum.Ya bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyorevdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya her gun de nereye cikayim anacim ben
Ben de neredeyse her gun armut yiyorum soguk soguk sulu cok iyi geliyor niyeyseBen bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum.
Bu kez de 3 5 saattir tekme atmadı diye kafayı yeriz biz iflah olmayız hayatım benim inancım bittibebisler tekme atana kadar boyle oluruz hareketlenince artik rahat ederiz bence
Bugün doktor çıkışı taze sıkılmış portakal suyu istedi canım onu yapan Cafe bulana kadar uğraştım sonunda buldum ve içtim sefam olsun ajsjsjsBen de neredeyse her gun armut yiyorum soguk soguk sulu cok iyi geliyor niyeyseayyy di mi prilam mucizevi geliyor, benim bugun ona ragmen biraz oldu bulantim ama istahim yerinde aksam bir tane daha icip yaticam, iki gundur tek iciyordum kesmedi sanirim
Oh yarasinBugün doktor çıkışı taze sıkılmış portakal suyu istedi canım onu yapan Cafe bulana kadar uğraştım sonunda buldum ve içtim sefam olsun ajsjsjs
Aşırı meyveye düştüm bu bebişte muz karpuz portakal ne bulursam götürüyorumOh yarasinben de nar portakal karisik cok seviyorum oyle
Ay erkekler o işler olmadan hiç çekilmiyorKocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyor
Ben de normalde meyve bir tek yazin yerim aramam hic kisin. Haftalardir meyveci oldum ama en cok armut soyduruyorum esimeAşırı meyveye düştüm bu bebişte muz karpuz portakal ne bulursam götürüyorumarmut dedin bak canım çekti nerden bulayım armutu şimdi eşime desem yeter valla dicek ahajaj
Ben de cumartesi isticem yetti canımaBen bugün bir iştahla 2 tane armut yedim. Sanki hayatımda ilk defa armutla tanışmışım gibi. Şimdi gaz sancısı çekiyorum. Bu arada prilam içmemek için boşuna direnmişim. Hem bulantı gitti hem de geceleri misss gibi uyuyorum.
Evde kendini dinliyorsun o zaman hep kendini sokağa atYa bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyorevdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya her gun de nereye cikayim anacim ben
Kesin kesin, durup durup bir belirti geliyorEvde kendini dinliyorsun o zaman hep kendini sokağa at
Maç var bide hayatta gitmez ajsjs neyse kaju yiyim benBen de normalde meyve bir tek yazin yerim aramam hic kisin. Haftalardir meyveci oldum ama en cok armut soyduruyorum esimeaksamlari artik ben demeden soyup bir de catal batacak kadar kup kup dograyip birakiyor yanima ajjssjsj
Benimde yarın 7+1 haftalık olacak umarım kalp atışını duyacağız , 6+1 haftada tam duymamıştık...Kızlar ben bugün kontrole gittim. 7+1 haftalık oldu. Ve sonunda kalp atışını duydum.çok mutluyum
Ev basiyor demek ki bizihayir cok gezip tozup is yapinca da lekeleniyorum hafif, ne iyi ne kotu bilemedim artik kendim icin
inanirmisin yazarken aklima geldide yazmadimBu kez de 3 5 saattir tekme atmadı diye kafayı yeriz biz iflah olmayız hayatım benim inancım bitti
Evet canım, bende aynı senin gibi, mide bulantım falan hiç yok, 2saatde bir acıkıyorumKızlar genelde midesi bulanan arkadaşlar var. Ama ben aşırı iştahlı oldum. Öyleki sürekli acıkıyorum ve fazla yiyorum sonra rahatsız da olmuyorum. 5+3 üm. Ve şimdiden 2 kilo aldım. Bu dönemde bu kadar iştahı açılan varmı.
Aradığımız kanArtik kopar pusete kapi kapi gezeriz napalimbenim bir arkadasim resmen oyle buyuttu, cocuk kafelerde tatillerde yollarda buyudu resmen ahajaha. Eve girdigi an aglardi bunalirdi ev basardi resmen cocugu
Esimin de en buyuk hayali onune kanguruya koyup yurtici yurtdisi gezmekAradığımız kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?