Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Günaydın kızlarrrr. Kuru kuru öğürmekten bende ne boğaz kaldı ne mide Güne gözümü açmamla başlıyor öğürmeler. Prilam istemeli miyim acaba hayat kalitem sanki düşüyor fırına bile giremiyorum kokusudan

Merhaba! Arkadaşlar ben tekıyım aranızda benım mide bulantım yok henuz keseyı gormedık erkenmı acaba

Kızlar aklıma bir şey geldi biz hiç yolk kesesini görmedik doktor da bir şey demedi bununla alakalı son ultrason fotosunu atıyorum meraklandım telaşlandım şimdi
Bende bir hafta öncesine kadar ne yolk sac ne bebek vardı. Ikiside görünmedi. Bu hafta bebek ve kalp atışı göründü. Ne güzel bebeğin görünüyor işte. Endişelenme

Bu dediğini yapıyorum arkadaşım önerdi banada gerçekten işe yarıyor başucumda kraker eksik olmuyor benim kurtarıcım oldu

Günaydın canım. Bende senin gibiydim. İnanılmaz bir koku hassasiyeti vardı. Prilam beni çok rahatlattı. Hemen başla bence. Kendine eziyet etme. Geçmiş olsun kuzum

Günaydın canım. Bende senin gibiydim. İnanılmaz bir koku hassasiyeti vardı. Prilam beni çok rahatlattı. Hemen başla bence. Kendine eziyet etme. Geçmiş olsun kuzum
çok sağol canikom ya bekledim günlerdir belki hafifler diye ama yok asla geçmiyor bütün gün sanki araba tutmuş gibi bir haldeyim. doktorla konuşayım müsaitlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…