Kac haftalık kese göründümüGunaydinn doktor kontrolüne gidiyorum cok gergin oldum heyecan stres ne ararsan var. Mutlu olmam gerekmiyor muydu yahu? Dua edin benim için canlar
Kese gördük kalp atışı zayıf geliyo nazlı biraz demisti 3 hafta önce 9. Hafta içindeyim.Kac haftalık kese göründümü
Kalp atışlarını duyunca doktor her haftamı cagırıyorKese gördük kalp atışı zayıf geliyo nazlı biraz demisti 3 hafta önce 9. Hafta içindeyim.
Hayırlı haberlerle çıkarsın ınsallahKese gördük kalp atışı zayıf geliyo nazlı biraz demisti 3 hafta önce 9. Hafta içindeyim.
Yok 3 hafta sonra gel demisti dr. Ya ayda 1 muayene ya 2 haftada 1 muayene oluyor. Haftada 1 doğuma yaklaştıkça oluyoKalp atışlarını duyunca doktor her haftamı cagırıyor
21 nisana çok var. Şuan 5 haftalık olsa bile 21 nisanda kalp atışı duyulur. Çok erken gittiyseniz kese görünmemiş olabilir. Adet tarihinize göre 6 haftalıksa kese artık net görünür.Adet tarıhıme göre 6 haftalık ama bana göre 5 dıye dusunuyorum 21 nisana randevum var 3 gün önce degerım 1297.66 dı Kac haftalık bılmıyorum
Hadi güzel haberlerle geldin canımGunaydinn doktor kontrolüne gidiyorum cok gergin oldum heyecan stres ne ararsan var. Mutlu olmam gerekmiyor muydu yahu? Dua edin benim için canlar
Suan normal ılerledıyse 2500 den fazla olması gerekiyor bugün bırazdaha bekleyım ben21 nisana çok var. Şuan 5 haftalık olsa bile 21 nisanda kalp atışı duyulur. Çok erken gittiyseniz kese görünmemiş olabilir. Adet tarihinize göre 6 haftalıksa kese artık net görünür.
değere göre doğru hesaplama olmaz canım son adet tarihine göre hesaplaman lazımDeğere gıre Kac haftalık hamıleyım sizce
Son adet tarıhım 19 subatdeğere göre doğru hesaplama olmaz canım son adet tarihine göre hesaplaman lazım
Ama benım tahmınıme göre benım yumurtlamam 6 7 8 de oldu akışkan akıntım Ozman oldudeğere göre doğru hesaplama olmaz canım son adet tarihine göre hesaplaman lazım
Oh cokneguzel rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bızede nasıp olsun guzel haberlerKizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor
Gozun aydin canimKizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor
Gözün aydın canım böyle devam etsin inşallahKizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor
Ağrı var mı pekiArkadaşlar hiç dikkat etmedim kendime ve akıntıyla karışık kanama oluyor iki gündür doktor yerleşme kanaması olabilir duphaston kullan dedi nerdeyse 9 haftalık yerleşme kanamasi olabilir mi cidden bayram tatilinde çok yordum kendimi ama
ama doktora gittiğinde doktor da sat a göre hesaplayacak keseyi de ölçer eşleşiyorsa satı dikkate alıyorlar o sebeple söyledimAma benım tahmınıme göre benım yumurtlamam 6 7 8 de oldu akışkan akıntım Ozman oldu
benim kalp atışı duyulduktan sonra başladı bulantılarMerhaba! Arkadaşlar ben tekıyım aranızda benım mide bulantım yok henuz keseyı gormedık erkenmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?