- 16 Mart 2025
- 138
- 184
- 18
- 38
Ben hala içmemek için direniyorum ama belki de hata ediyorum. Normalde de ilaç içmeyi sevmem. Bulantı olunca benim tansiyonum da düşüyor gibi elim ayağım titriyor sanıyorum. Ama titremiyor aslında. Sanki canım çekiliyor. Kalkamıyorum yerimden. Birde dışarıya illa çıkmak zorunda kalıyorum. Ama eve dönünce inanılmaz bir bel ağrım oluyor. Ağrı olsa bir dert olmasa bir dert zaten. İyice paranoyak oldumEvet evet ben de birazlardan alip sabaha dek kesintisizce uyumak istiyorum acikcasidoktorum aksam 2 ic dedi ama once 1 alip denemek istiyorum acikcasi, siz kac tane ictiniz?
Ben de doktor verdiginden beri direndim, bu hafta kendine neden iskence ediyorsun deyince aydinlandimBen hala içmemek için direniyorum ama belki de hata ediyorum. Normalde de ilaç içmeyi sevmem. Bulantı olunca benim tansiyonum da düşüyor gibi elim ayağım titriyor sanıyorum. Ama titremiyor aslında. Sanki canım çekiliyor. Kalkamıyorum yerimden. Birde dışarıya illa çıkmak zorunda kalıyorum. Ama eve dönünce inanılmaz bir bel ağrım oluyor. Ağrı olsa bir dert olmasa bir dert zaten. İyice paranoyak oldum
Bayramın ilk gününü bi şekilde atlatıp sonra yatışa geçicem inşallahHalsizlik hicbir sey yapmayi istememe hepimizde var sanirim su an yabulantin cok yoksa umarim boyle de gider canim hayattan sogutur oldu cunku artik istah bende de degisken bulantim yoksa dunyalari yiyorum varsa senin gibiyim suyumu zor iciyorum ben misafir cagirmayi gectim giyinip nasil bayramlasmaya gidicem anneme kayinvalideme onu dusunuyorum su an kara kara, hepsi gozumde buyudu
Ben de yarina hem kayinvalide hem anne ziyaretimi yapip kalan gunleri kanepemle basbasa gecirmeyi planladim ahajajBayramın ilk gününü bi şekilde atlatıp sonra yatışa geçicem inşallah
Bu kadar direndim o zaman bayramı atlatayım. Milletin yanında uyuklamayayımBen de doktor verdiginden beri direndim, bu hafta kendine neden iskence ediyorsun deyince aydinlandimyani kotu olsa bu kadar gebeye ayni ilac recete edilmez diye dusunup yuttum gitti. Ben de hic sevmem ilac icmeyi cok direnirim icmemek icin cekerim agriyi siziyi. Ama sanirim buraya kadardi direncim sen de bir dene istersen canim belki daha konforlu hissedersin ben bu kadar uyutup sersem edebilecegini dusunmemistim sadece
Ben ogrendigim gunden ki cok erken ogrenmis oldum 8.haftaya dek bebekler gibi uyudum. Gunduz ayri gece ayri. Bu hafta nolduysa geceleri halay cekiyor midemBu kadar direndim o zaman bayramı atlatayım. Milletin yanında uyuklamayayımUykuya da ihtiyacım var gerçekten. Ben de uyuyamayan tayfadanım
Lekelenme için Progestan kullanıyor muydunn bir de lekelenme nedenini söyledi mi doktor benim lekelenme geçti ama belki benim de geçen bir iki gündür sonra yine devam eder o kadar normalmiş ki meğer çoğu kişide lekeyle geçen gebelik hikayesi dinledimKızlar 1-2 gün giremedim ne kadar konuşmuşsunuz öyle25 sayfa okudum ve bitirdim Okuduklarıma genel cevaplar vermem gerekirse; 10. Haftadayım 6. Haftadan beri kahverengi lekelenmem devam ediyor birkaç gün gelmiyor sonra 1-2 gün geliyor. Kendimi normal olduğuna ikna ettim. İnanmayan chatgbt ye sorabilir benim hiç bulantım yok çok şükür uykumda da bir değişiklik olmadı daha fazla uyuyorum. Bir de asla bir günüm diğer güne uymuyor bir gün karnım ağrıyor bir gün göğüslerim ağrıyor diğer gün gayet iyi oluyorum ev işleri yapabiliyorum vs. Bugün bir cesaret mutfağa girdim bayram diye tatlı çorba ana yemek yaptım üzerimden kamyon geçmiş gibi oldum yeni kendime geliyorum
Günde 2 kez kullanıyorum. Bir neden söylemedi kanama alanı görse söylerdi heralde. Rapor verdi ama nerdeyse 1 aydır çalışmıyorum dinleniyorumLekelenme için Progestan kullanıyor muydunn bir de lekelenme nedenini söyledi mi doktor benim lekelenme geçti ama belki benim de geçen bir iki gündür sonra yine devam eder o kadar normalmiş ki meğer çoğu kişide lekeyle geçen gebelik hikayesi dinledim
Bana da oluyor 1 aydır. 12. haftaya kadar olabilirmiş. Bir tanıdığımın 5 ay boyunca olmuş. Benimki de aynen sürüntü gibi hiç akıntı gibi değil. İnşallah bir an önce hepimizinki geçerArkadaşlar bu sürüntü gibi kahve lekelenmeler ne zamana kadar gelecek acaba? Normal değil mi? Sizde de oluyor mu
Gerçekten hergün birbirinden farklı. Bak ben yine 2 saattir uyanığım. Tuvalete uyandım. Geri uyuyamadım. Evde de misafirim var. Kalkıp gezinemiyorum da. Telefondan oyun oynuyorum. Gözüm yorulsun da tekrar uyuyayım diye. Böyle olunca da gün içinde hiç enerjim olmuyor.Ben ogrendigim gunden ki cok erken ogrenmis oldum 8.haftaya dek bebekler gibi uyudum. Gunduz ayri gece ayri. Bu hafta nolduysa geceleri halay cekiyor midemuykular haram olmaya basladi. Ay her hafta ayri guncelleme geliyor inanamiyorum bazen ya
Hayırlı bayramlar kızlar
6+0 dayım dün gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 1 hafta sonra gel dediKızlar selam. Sizce 6+0’da kalp atışı görülür mü? Gören var mı?
Kolaylıklar dilerim sana kızucum gelenler de yardımcı okursa sana kolaylıkla halledersinOoohh ne güzel benim şehir dışından kaynımın nişanlısı ailesiyle geliyor illaki banada gelecekler bide bizimkilerde kimde misafir varsa butun aile orda gorumceler eltiler v.sAllah yardimcim olsun Eşim bebekle ilgileniyor kızlarım dünyadan bir haber
Kalp atışlarını duydum deyince öyle anlamıştım hayırlı olsunYok ikiz degil
Prilam icip uyudumGerçekten hergün birbirinden farklı. Bak ben yine 2 saattir uyanığım. Tuvalete uyandım. Geri uyuyamadım. Evde de misafirim var. Kalkıp gezinemiyorum da. Telefondan oyun oynuyorum. Gözüm yorulsun da tekrar uyuyayım diye. Böyle olunca da gün içinde hiç enerjim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?