- 18 Şubat 2025
- 89
- 108
- 8
- 28
Canım çok azsa eğer normal benim de çok hafif geliyor bazen doktorum normal dedi. Sürekli değilse ve çok yoğun değilse sıkıntı olacağını sanmam ama yine de içim rahat etsin dersen gidebilirsin tabikızlar çok az kahverengi lekelenmem oldu az önce. bana bi akıl: hemen acile gitmeli miyim yoksa yarını mı beklemek daha mantıklı?
Biz iflah olmayız ya sjshjshs gece uykumdan kalktım kalktım inceledim ama yok yani pek ağrımıyoAynı 8. Hafta güncellemesiyle bende de gitti çok çok hafif var, hadi biraz da buna takalım shdndjd
Ay başkaları da aynı şeyi yaşayınca bi rahatlıyorum işin raconu bu demek ki diyorum skdjdkdjjddj çünkü bikaç gün öncesine kadar acısı çok şiddetliydi şimdi ne oldu da hafiflediBenim de öyle yani hala şişlik ve gerginlik hissi var ama ağrı yok pek, ben de ağrı gidince bi panik yapıyorum
Uyku çok kalitesiz yaGerçekten hergün birbirinden farklı. Bak ben yine 2 saattir uyanığım. Tuvalete uyandım. Geri uyuyamadım. Evde de misafirim var. Kalkıp gezinemiyorum da. Telefondan oyun oynuyorum. Gözüm yorulsun da tekrar uyuyayım diye. Böyle olunca da gün içinde hiç enerjim olmuyor.
Bende sorun mu var acaba ben uykudan gözümü açamıyorum ajsjjsUyku çok kalitesiz yabenim bildiğim gebelikte çok uyunurdu. Yarım saatte bir uyanıyorum. Gündğz de hep uykum var ama uyuyamıyorum
Bence bizde sorun var neden uyuyamıyoruz jhkjj şöyle deliksiz uyku çekemedimBende sorun mu var acaba ben uykudan gözümü açamıyorum ajsjjs
Bugün ben de bir panik yaptım çok az uçları hassas sadece bazen geçiyor demek kiKızlar 8. Hafta güncellemesi göğüs hassasiyetinin azalması mı acabaiki gündür o delicesine ağrı yanma yok
Progestan ağızdan alınca fena kafa yapıp bayıltıyor Allah muhtaç etmesinBende sorun mu var acaba ben uykudan gözümü açamıyorum ajsjjs
Progestan almıyorum bacımsu bıraktım benProgestan ağızdan alınca fena kafa yapıp bayıltıyor Allah muhtaç etmesin
Benim de hiç bulantı kusmam olmuyor, açıp okuyorum burayı prilamı zoferi görünce hamileliğimden şüphe ediyorum buda normal dimiKızlar az uyuyan da normal çok uyuyan da normal göğsü acıyan da acımayan da normal KIZLAR NORMALSİNİZ
Normaliz sus Rose kızıyorBenim de hiç bulantı kusmam olmuyor, açıp okuyorum burayı prilamı zoferi görünce hamileliğimden şüphe ediyorum buda normal dimi
Ya evet bi hassasiyet var ama önceden gece uyku arasında bile ağrısını hissediyordum sağdan sola dönemiyordum bazen. Bundan sonraki süreçte böyle oluyor demek kiBugün ben de bir panik yaptım çok az uçları hassas sadece bazen geçiyor demek ki
Bak bizim sonumuzu söyleyeyim sanaKızlar az uyuyan da normal çok uyuyan da normal göğsü acıyan da acımayan da normal KIZLAR NORMALSİNİZ
AhahaBak bizim sonumuzu söyleyeyim sana
KIZLAR 39+5 ÜÇ DAKİKA SONRA DOĞUMA GİRİYORUM SİZCE NORMAL Mİ SKHDKDJD
Yavrin babaannesini çok seviyor ben öyle anladımkizlar nasilsiniz bu gun kayinvalidemlere gitmisdik. ben kac gundur kac haftalardir yerimden kalkamiyorum halsizlik goz kararmasi vs. her sey vardi. bu gun kayinvalidemlerde hic hamile diyilmisim gibi oldum sofra kurdum bulasiklari yikadim cay demledim kac defe cay servisi yaptim simdide buna taktim ki neden boyle oldu ki. benim kac haftadir evde halsiz yatmammi piskolojikti acaba yoksa disariya cikincami iyi oldum. yada baska sorunmu var bilemiyorum artik. kayinvalidemde biliyor zaten hamile oldugumu gecen hafta esim soylemisti
Hamilelik böyle bisey ya bana da oluyor. Evde yatarken hiçbişeye gücüm yok ama insan içine karısınca hamile olduğumu unutuyorumkizlar nasilsiniz bu gun kayinvalidemlere gitmisdik. ben kac gundur kac haftalardir yerimden kalkamiyorum halsizlik goz kararmasi vs. her sey vardi. bu gun kayinvalidemlerde hic hamile diyilmisim gibi oldum sofra kurdum bulasiklari yikadim cay demledim kac defe cay servisi yaptim simdide buna taktim ki neden boyle oldu ki. benim kac haftadir evde halsiz yatmammi piskolojikti acaba yoksa disariya cikincami iyi oldum. yada baska sorunmu var bilemiyorum artik. kayinvalidemde biliyor zaten hamile oldugumu gecen hafta esim soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?