Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Teşekkür ederim. Pahali mahali alicam artık bebeklerimize feda olsun. Ben de karar veremedim marka konusuna hamileyim sonuçta kalitesiz bisey asla almak istemiyorum

Ben de yapmadım şöyle bir ortalığı topladım eşim süpürüyor silecek ben de yemek yaparım artık zaten ailelerimiz burda değil gelen giden de olmaz yatış mode on
Ooohh ne güzel benim şehir dışından kaynımın nişanlısı ailesiyle geliyor illaki banada gelecekler bide bizimkilerde kimde misafir varsa butun aile orda gorumceler eltiler v.s Allah yardimcim olsun Eşim bebekle ilgileniyor kızlarım dünyadan bir haber

Bebeğin mi var

Kızlar tiroid rahatsızlığı olan var mı? Bu dönemde tahlil yaptırdınız mı nasil çıktı değeriniz?

Kızlar tiroid rahatsızlığı olan var mı? Bu dönemde tahlil yaptırdınız mı nasil çıktı değeriniz?
Dogum yapmadan önce hasimato tiroidim vardı doğumla ilacı bırakmıştım. Şimdi tsh biraz yüksek çıktı bayramdan sonra tekrar test yaptırıp bi endokrin doktoruna gorunucem. Ayda 1 saglik ocağında test yaptırarak kontrollü ilerledik ilk gebeligimde tsh icin. Tabi birde ilac alıyordum

ben dün öğrendim kanama alanı olduğunu 5 haftalık gebeliğim henüz keseden uzak dedi boyutu da küçük dedi, kanama veya lekelenme yaşamadım hiç çok şükür ama ilerisinde ne olur veya ilerler mi korkularım var. Fitil olarak sadece akşamları kullanıyorum inşallah 1 hafta sonra gitmiş olur

Merhaba benim Sat 21 şubat dün betam 994 çıktı sanırım herşey yolunca giderse kasım sonu çıkıyor beklenen tarih. Ben henüz doktora gitmedim ikinci çocuğum olacak inşallah ama herşeyi unutmuşum destek aradım burası geldi aklıma :) gitmediğim için pişman olur muyum doktora benim için sürpriz oldu da hala ikna olamadım gibi. Folik asit dişında yapmam gereken bir şey var mı

Ben yıllardır levetron kullanıyorum. Bugün test yaptırdım tsh yüksek çıktı. Normalde hep aynı düzeyde giderdi artmazdı. Hamilelikten arttı muhtemelen. Doktor ilaç dozumu yükseltti. Haliyle biz de takipte olacağız hamilelik boyunca. Ben tabiki yüksek çıkınca tedirgin oldum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.
Bana bir dr 20. haftadan sonra önermiyoruz demişti. O da uzun süre oturmak pıhtı atmaya sebep olur diye. Ben de 5 haftalıkken yalnız başıma dört saat gittim geldim cnm hiç rahatsız olmadım ama kendini nasıl hissediyorsun bir de bir risk durumun var mı onlara göre karar vermen daha iyi olur

Gebelikte biraz değişiyor ama sorun edilecek bir sey yok dedi doktorum. Bende 10 sene ilac kullandim Doğumdan sonra da bastırmaya devam etmek gerekiyor sadece. Benimki ortadan kalkmıştı ama sanirm simdi yine geliyor

Daha henüz doktora gitmedim ben,en son perşembe 1568 di betam çarşamba randevum var o zaman gideceğim.Risk durumum var mu hiç bilmiyorum.Malum bayramdan dolayı pazartesi Salı doktora gidemiyorum

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim cinsiyet tahminini neye göre yapıyorsunuz

Daha henüz doktora gitmedim ben,en son perşembe 1568 di betam çarşamba randevum var o zaman gideceğim.Risk durumum var mu hiç bilmiyorum.Malum bayramdan dolayı pazartesi Salı doktora gidemiyorum
Yani ben de gittiğimde keseyi bile görmemiştim doktor da sormamı bile garipsemişti mfk diye bi dr var ya o da insan istese bile bebeğini düşüremez normal aktivitelere devam edin diyordu bi videosunda. Geç gebelik de değilse daha rahat hissedebilirsin. Özel araçla gidiyorsan mola verirsiniz sık sık, ama yine de senin kararın

Merhaba, bayramdan sonra bi kontrole gidersiniz anca gözükür zaten. Henüz erken merak etmeyin.

Reactions: Dbg
bende akşamları 1 tane kullanıyorum, endişelenmeyin fitili düzenli kullanın bebek büyüdükçe vücut emiyormuş o kanama alanını inşallah gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…