Merhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.
Prilami gece içmek gerekiyor çok uyku yapıyor diğer türlüKizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boylegece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Gece de gündüz de uyku yapio sersem gibi oluyorum ve bulantim bitmiyor yatıyorum bütün gün keşke iyi olsam evde cok işim var. Bayram bitimi misafirim gelecek ve kimse hamile olduğumu bilmiyor henuz.Prilami gece içmek gerekiyor çok uyku yapıyor diğer türlü
Hem gece hem gunduz ictim ben dePrilami gece içmek gerekiyor çok uyku yapıyor diğer türlü
1 yaşındaBebeğin mi var
Kimse bilmiyor uzun bir sure soylemeyecegimKolaylıklar dilerim sana kızucum gelenler de yardımcı okursa sana kolaylıkla halledersin
Yok canım almanyadayım ben burda da yok o. Hiç kafam kalkmıyor çok halsizim su bile içemiyorum.Prilam mi canim
Köye gitmeden son şansım, göremezsek 8. Haftaya kalacak inşallah görünür o yüzden6+0 dayım dün gittim keseyi gördük ama kalp atışı için 1 hafta sonra gel dedi
Yaa kiyamamYok canım almanyadayım ben burda da yok o. Hiç kafam kalkmıyor çok halsizim su bile içemiyorum.
Canim bildigim kadariyla fetaldna zaten hepsini kapsiyorKizlar bu ikili üçlü tarama testleri yerine sadece fetal dna yaptırsam olmaz mı? Hepsinin baktığı konu farklı mi
Fetal DNA yaptırırsan diğerlerine gerek kalmaz diğerlerini kapsıyor çünküKizlar bu ikili üçlü tarama testleri yerine sadece fetal dna yaptırsam olmaz mı? Hepsinin baktığı konu farklı mi
Benim de öyle yani hala şişlik ve gerginlik hissi var ama ağrı yok pek, ben de ağrı gidince bi panik yapıyorumKızlar 8. Hafta güncellemesi göğüs hassasiyetinin azalması mı acabaiki gündür o delicesine ağrı yanma yok
Aynı 8. Hafta güncellemesiyle bende de gitti çok çok hafif var, hadi biraz da buna takalım shdndjdKızlar 8. Hafta güncellemesi göğüs hassasiyetinin azalması mı acabaiki gündür o delicesine ağrı yanma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?