- 11 Mart 2025
- 11
- 15
- 3
- 30
Yok ikiz degilTebrik ederimikiz miydi sizin?
Tamamen nasip işi o zaman. Şu an 5+2 daha hiç gitmedim doktora da 6+0’da gideyim dedim bayramdan sonra köye döneceğim sonra doktora gidemem diyeBen 6+5’te gördüm ama ultrasona göre 5+6 idi geç yumurtlama benimki.
inşallah sağlıklı ilerler ikimizinki debende akşamları 1 tane kullanıyorum, endişelenmeyin fitili düzenli kullanın bebek büyüdükçe vücut emiyormuş o kanama alanını inşallah gider
Yok çok şükür geç gebelik değil,Allah zaten yaşatacaksa her türlü yaşatıyor .İlk öğrendiğimden beri hiç kadın doğuma gitmedim daha biraz beta takip ettim en son perşembe onu da bıraktım,Allah herkese yolunda hamilelik versinYani ben de gittiğimde keseyi bile görmemiştim doktor da sormamı bile garipsemiştimfk diye bi dr var ya o da insan istese bile bebeğini düşüremez normal aktivitelere devam edin diyordu bi videosunda. Geç gebelik de değilse daha rahat hissedebilirsin. Özel araçla gidiyorsan mola verirsiniz sık sık, ama yine de senin kararın
Ya benim aşırı bulantım yok ama iştahsızım yiyemiyorum. Başım dönüyor arada bir bol su içmeye çalışıyorum ve çok halsizim. Bide sabah kahvaltıya misafir çağırdım Allah yardımcımız olsunKizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boylegece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim cinsiyet tahminini neye göre yapıyorsunuzMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım N Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım T terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım M MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
Benim gebelikten önce 1.80lerdeydi 25 mg kullanıyordum 6. haftalarda falan ölçtürdüm hiç yükselmemişti dozu değiştirmedik o yüzden. Ayda bir ölçtürücemKızlar tiroid rahatsızlığı olan var mı? Bu dönemde tahlil yaptırdınız mı nasil çıktı değeriniz?
Halsizlik hicbir sey yapmayi istememe hepimizde var sanirim su an yaYa benim aşırı bulantım yok ama iştahsızım yiyemiyorum. Başım dönüyor arada bir bol su içmeye çalışıyorum ve çok halsizim. Bide sabah kahvaltıya misafir çağırdım Allah yardımcımız olsun
Cinsiyet tahmini yapmıyoruz o nerden çıktı?Merhaba bende 6 haftalık hamileyim cinsiyet tahminini neye göre yapıyorsunuz
Ben 1 haftadır gece 1 tane içiyordum. Baya iyi gelmiştiniz yiyordum güzelce. Perşembe içmiyim bi deniyim geçmiştir belki dedim. Felaket oldum yine yediklerimi çıkardım vücudum çok halsiz kalıyor içmezsem. O yüzden içiyorum valla sersemlik bulantıdan daha iyi benim içinKizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boylegece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Ben de simdi gece iki tane ic demisti doktorum ama bir adet icicem kendimi denemek adina. Bir arkadasim soyledi guzelce etki etmesi icin duzenli icmek gerekiyormus kafamiza gore bugub iyiyiz diyip birakirsak denge sasiyor sanirimBen 1 haftadır gece 1 tane içiyordum. Baya iyi gelmiştiniz yiyordum güzelce. Perşembe içmiyim bi deniyim geçmiştir belki dedim. Felaket oldum yine yediklerimi çıkardım vücudum çok halsiz kalıyor içmezsem. O yüzden içiyorum valla sersemlik bulantıdan daha iyi benim içinama bende çok uyku yapmıyor 1 tane içtiğimden mi acaba. Halsizlik var sadece. Ama öbür türlü daha kötüyüm 2-3 kere kusuyorum ve bütün gün bulantım oluyordu.
Hımm pardon tabloda cinsiyet tahmini bölümünde bazılarında yazıyor da onun için sordumCinsiyet tahmini yapmıyoruz o nerden çıktı?
Benim doktorum da sorun olacak bi sey demedi. Düşürcez dedi ama insan tedirgin oluyo işte umarim en güzel şekilde atlatırız bu süreci hepimizGebelikte biraz değişiyor ama sorun edilecek bir sey yok dedi doktorum. Bende 10 sene ilac kullandim Doğumdan sonra da bastırmaya devam etmek gerekiyor sadece. Benimki ortadan kalkmıştı ama sanirm simdi yine geliyor
Bugün ben de prilam aldım yemek düşününce bile midem bulanıyor eşim ilk zamanlar yedim diye kabak çekirdeği almış onu düşününce bile midem bulanıyoKizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boylegece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Umarım sizin bu şekilde gider. Benim de çabucak normale dönerBenim gebelikten önce 1.80lerdeydi 25 mg kullanıyordum 6. haftalarda falan ölçtürdüm hiç yükselmemişti dozu değiştirmedik o yüzden. Ayda bir ölçtürücem
Evet evet ben de birazlardan alip sabaha dek kesintisizce uyumak istiyorum acikcasiBugün ben de prilam aldım yemek düşününce bile midem bulanıyor eşim ilk zamanlar yedim diye kabak çekirdeği almış onu düşününce bile midem bulanıyoben şimdi bu saatte aldım antihistaminik etkisi var diye kesinlikle uyku yapıyor en azından gece rahat uyurum
Prilam mi canimKızlar bu hap da bende işe yaramadı yine kusuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?