Dogru soyluyorsun canim, her anin tadina varmak lazim bu gunlerimiz geri gelmeyecekKuzum benim içini ferah tutkötü niyeti olanlar bile kendi niyetlerinde boğulsunlar sevincine gölge düşürme kötü bir şey olacaksa insanlar öğrenmeden de olur sevincine gölge düşürme anneliğini hissede hissede yaşa .. bana da ilk sevdirdiğim an kimseye söylemeyin kötü bir şey olursa çok üzülürler dediler ben de dönüp ben üzülmüşüm insanlar üzülse çok mu dedim nazar değer dediler önce bana sonra çocuğuma değer dedim yoksa her sevinç kursağında kalacaktı
Yaaaa duygulanarak okudum yazınıKizlar dun sonunda hem esimin ailesine hem de benim genis aileme mujdeli haberi verdikherkes sok oldu asla bilmiyorlardi bayram sonrasi transfer olucam diye o kadar sartlamis ki herkes kendini, 8 haftayi geride biraktigimizi ogrenince ekstra sok oldular herkes bize tam bayram hediyesi oldu dedi cok mutlu oldular aglayanlar ziplayanlar ajsjajaj. 2cmlik minicik bir bebegin herkeste yarattigi sevincin buyuklugune sok olduk biz de esimle sonra gun boyu o ona o ona soylemis bir anda 100 kisi ogrendi sanirim sakasiz. Telefonlar susmadi bu sefer de evhamlandim nazar deger mi bir sey olur mu diye bilmiyorum cok garip duygular hissediyorum, yillarca bunun hayalini kurmustum, hala gercek degil gibi geliyor bazen allah hepimizi sagsalim evlatlarimiza kavustursun gunu geldiginde insallah oyle bir ic dokmek istedim sizlere
yaaa evet kesinlikle ustumden bir yuk kalkti sanki soyleyinceYaaaa duygulanarak okudum yazını
Rabbim nazardan saklasınnn merak etme bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın canım benimsevinci paylaşınca daha da güzelleşiyor sanki
Duphalac önerdi doktorum bana çok iyi de geldiNe acaba ya kefir içtim şimdi ama işe yarar mı sanmıyorum ilaçlık oldum galiba
Yapma yapma benim de dün yok gibi bir şeydi bugün tüm ihtişamıyla geri geldi hormon dalgalanmalarıyla alakalıymış ya da vücut uyum sağlamaya başlıyormuş kime sorduğumu söylememe gerek var mıYa benim göğüs ağrım azaldıkça azaldı şuan neredeyse yok denecek kadar az. Korkuyorum bunalıyorum hersey yolunda mıdır gözüme uyku girmedi ya. Evham yapmıycam artık dedikçe deliriyorum
Üç gündür gözlemliyorum gittikçe yumuşamaya başladı ilginçYapma yapma benim de dün yok gibi bir şeydi bugün tüm ihtişamıyla geri geldi hormon dalgalanmalarıyla alakalıymış ya da vücut uyum sağlamaya başlıyormuş kime sorduğumu söylememe gerek var mı(chatgbt)
Bende hiç olmadı gögüs şişkinliği ağrısı normaldirÜç gündür gözlemliyorum gittikçe yumuşamaya başladı ilginç
Benim hiç göğüs ağrım olmadı peki ben ne yapayımYa benim göğüs ağrım azaldıkça azaldı şuan neredeyse yok denecek kadar az. Korkuyorum bunalıyorum hersey yolunda mıdır gözüme uyku girmedi ya. Evham yapmıycam artık dedikçe deliriyorum
Allahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahahBenim hiç göğüs ağrım olmadı peki ben ne yapayımher dakika belirtin olmayacak bebeğim sakin
Bende ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu, bel ağrısı dışında. En başından beri müthiş bel ağrım vardj oğlumda. Ama bunda midem inanılmaz bulanıyor, ilaç içiyorum ama kesmiyor geneldeGünaydınlar 2.gebeliğim ilkinde 9ay küstüm her saniye bunda çok nadiren bulantım geliyo 1 kere çıkardım inşallah olmaz ama acaba cinsiyeti mi farklı daha erken mi bilemedim sat 9şubatlilar ne alemde kusuyormusunuz bulantı var mı
Öğürmeye sevinmeyende ne bileyim agsndjdjd göğüs ağrısı her gün aynı ölçüde olmaz hatta bi noktadan sonra hafifler geçer canım buna takılma hiçAllahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahah
ya bilmiyorum göğüs ağrısından yatakta dönemezken bi anda kaybolunca çok canım sıkıldı valla gece uyanıp uyanıp üzüldüm
Haftalar ilerledikçe belirtilerde azalma olur normal diyorlar canım 2.trimester rahat geçecekmiş onun için azalıyordur günden güne tutmaz zaten sen rahat olmaya çalışAllahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahah
ya bilmiyorum göğüs ağrısından yatakta dönemezken bi anda kaybolunca çok canım sıkıldı valla gece uyanıp uyanıp üzüldüm
Herkesin farklı ilerliyor galiba. Benimde göğsüm çok acıyor bazen ucu sızlıyor ama bende de bulantı yok gibi bişey. Sabah ilk uyandığımda çok hafif bulanıyor o kadar.Allahtan uyandığımdan beri öğürüyorum da en azından o bi tık içimi rahatlatıyor hahahahshhshahah
İyi ki varsın ya siz olmasanız günüm geçmezdiHaftalar ilerledikçe belirtilerde azalma olur normal diyorlar canım 2.trimester rahat geçecekmiş onun için azalıyordur günden güne tutmaz zaten sen rahat olmaya çalış
Hep olan bisey kesilince insan tedirgin oluyorHerkesin farklı ilerliyor galiba. Benimde göğsüm çok acıyor bazen ucu sızlıyor ama bende de bulantı yok gibi bişey. Sabah ilk uyandığımda çok hafif bulanıyor o kadar.
İnşallah kuzum hersey yolundq olsun dqÖğürmeye sevinmeyende ne bileyim agsndjdjd göğüs ağrısı her gün aynı ölçüde olmaz hatta bi noktadan sonra hafifler geçer canım buna takılma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?