Bilincaltim benim çöplük malesef ya, yillarin infertilite mucadelesi birikti icimde muhtemelenAyy sus sus benim de öyle müneccim gibi gördüğüm bazı rüyalar çıkar özellikle olumsuz olanlar. Ama hayır şuan hamileyiz ve herseyin sorumlusu hormonlar. Bak mesela dün gece burda herkes ışınlanmak istediği zamanı söyledi. Birimiz doğum anına gitmek istedi birimiz bebeği eve getirdiği ana gitmek istedi. Ben rüyamda doğurup eve getirdim. Hep bilinçaltımız yapıyor bunları ve de hormonlar. Hamile kadının sezgisi olmaz iptal iptal iptal
Oh yarasin bak ayranla olsa simdi ne gomerimAz önce çig köfte aşerdim sipariş verdim az bişey yedim (etsiz)
Çok mutluyum şuan
Ben listeye eklenmek isterim ama benim sonuçlar değişik ilerliyor kesinlesince bende o listede olmak isterimTopuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi
Etsiz olduğu sürece sorun yok bence ayranla beraber tamamen yemesem de nefsim köreldiOh yarasin bak ayranla olsa simdi ne gomerimtuzlu tuzlu. Ya beni ondan korkuttular yiyemedim hep cekiyor canim bol nar eksili
Ahh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor herseyBilincaltim benim çöplük malesef ya, yillarin infertilite mucadelesi birikti icimde muhtemelenbugun esimi duydum toplantida konusuyordu, esim hamile bebek bekliyoruz da kontrole goturucem persembeye ertelesek uygun olur mu diyordu. Ben bir duygulan agla hic baska birine soylerken duymamistim cok icerledim hala kabul etmek saka gibi geliyor. Ansizin evde ay ben hamileyim diye ciglik atmak istiyorum bazen
Su an siparis veriyorum kalorisi sana yazilir insallahEtsiz olduğu sürece sorun yok bence ayranla beraber tamamen yemesem de nefsim köreldi
Ahahaha çok yeme yine de yarısını eşine ver ben oğluma verdimSu an siparis veriyorum kalorisi sana yazilir insallah
Benim ilk bebeğimde yanıldı canım, oğlan yazıyordu kızım olduBen niyeyse Çin takvimine çok güveniyorum oraya bakın
Vallahi aynen oyle, ben annem doktorum esim kim bana sakin ol artik diyorsa bir durun ben neler cektim diyorumAhh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Şu 12 hafta bi geçseahahahhaahjajajahahah
Bakicaz hadhdjdj. Of cok kotu agzim sulandi mutlu musun ahahahaha.Ahahaha çok yeme yine de yarısını eşine ver ben oğluma verdim
Çok güzel anne olursun ve olacaksınAhh ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. An geliyor insan hiçbir zaman anne olamayacağını düşünüyor. Ben duygularını çok bastıran bi insanım, ama patlama noktasına gelince hayatım tersine dönüyor. Bu gebeliğimden 1 ay önce birgün işten eve erken geldim bağıra bağıra ağladım, ben çok iyi anne olurdum bu acıyı hakedecek ne yaptım diye. Ama baksana simdi hamileyiz ve çok şükür yolunda ilerliyor hersey
Aslında yaşadığımız anksiyete krizleri kaybetme korkuları da çok normal. Temelinde neler yatıyor..
Şu 12 hafta bi geçseahahahhaahjajajahahah
Kanki inan çok mutluyum şuanBakicaz hadhdjdj. Of cok kotu agzim sulandi mutlu musun ahahahaha.
Darisi yaklasik 20 dk icinde banaKanki inan çok mutluyum şuan
Evet evlat evlattır sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilHiç kız çocuğu hayal etmemiştimErkek çocuklarına bayılıyorum ama kızım da olsa oğlum da olsa eşit sevinirim. Şu cinsiyet öğrendiğimiz zamanlara ışınlanalım ya kendiminkini geçtim sizinkileri de merak ediyorum artık
Ahahshsjsj ya alemsin afiyet olsunDarisi yaklasik 20 dk icinde banauygulama acik canli takip yapicam yola cikinca iajdjddj
Aminnn Allah evlat isteyip düzgün yetiştirebilecek hiçkimseye bunu yaşatmasın çok zor.Vallahi aynen oyle, ben annem doktorum esim kim bana sakin ol artik diyorsa bir durun ben neler cektim diyorumyani ben nasil denedigi ay gebe kalabilen bir kadini tam olarak anlayamazsam, onlar da bizi anlayamaz ay zaten kimse de anlamasin bizi allah kimseyi bununla sinamasin allahtan en buyuk duamdir
Ya inşallah canım en en önemlisi sağlıklı olmaları işin şakası tabi ki.Ahyy senin yerinde olsam ben de ikinciyi erkek isterdim ya ikisini de tatmak cok guzel olsa gerekbunlari bir saglikla doguralim bir embriyom daha var dondurulmus halde, bakarsin onu da bir cesaret denerim ileride
Canımm hepimiz harika anneler olucazÇok güzel anne olursun ve olacaksın
Vallahi oyle simdiden canimdan ote seviyorum gibi hissediyorum onuYa inşallah canım en en önemlisi sağlıklı olmaları işin şakası tabi ki.canından can olucak kızı erkeği farketmez nasip olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?