Evet evet bazen cok ucuyor benim hep dusuk nabizli davranmam gerekiyor yoksa iyi hissetmiyorum130 da baya yukseliyormus Allah yardimcin olsun canim. simdi olctum tekrar 77 ama daha iyiyim az once belkide yuksekmis yalnis bakmis ola bilirim ara ara kontrol ederim yine
Hep bir seyler alasim var korkudan elim gitmitor halaKızlar bugün dayanamadım zıbın aldım. Çok erken biliyorum ama çok tatlıydı
simlumina ay az önce instada ne gördüm ünlü bi doçent doktor var kadın doğumcu. Diyor ki gebelikte limon kokusu rahatlatıyorsa kız nane kokusu rahatlatıyorsa erkek çocuk olur djdhkdjd mentol koklayan sen miydin
Ahahahah evettt deli gibi mentol ve kolonya kokluyorumsimlumina ay az önce instada ne gördüm ünlü bi doçent doktor var kadın doğumcu. Diyor ki gebelikte limon kokusu rahatlatıyorsa kız nane kokusu rahatlatıyorsa erkek çocuk olur djdhkdjd mentol koklayan sen miydin
Bacım ayıptır sorması bu koklama işini nasıl keşfettin skdsjdhdkdjdjdjdhAhahahah evettt deli gibi mentol ve kolonya kokluyorumoglus geliyor sanirim mentol daha fazla
Soyle ben zaten ilac icmeyi sevmeyen biri oldugum icin gebe degilken de hep mentol tasi kullanirdim. Gebelikle beraber bulanti baslayinca baktim basucumda mentol bir kokliyim dedimBacım ayıptır sorması bu koklama işini nasıl keşfettin skdsjdhdkdjdjdjdh
Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi ya şahsına münhasır bir hamişsin senSoyle ben zaten ilac icmeyi sevmeyen biri oldugum icin gebe degilken de hep mentol tasi kullanirdim. Gebelikle beraber bulanti baslayinca baktim basucumda mentol bir kokliyim dedimmentollu seker mentollu sakiz da iyi geliyor cunku sjdjdjd. Tamamen icgudusel bacim
Bir arkadaşım İngiltere hamile ilk doktora gittiğin de doktor kaç haftalık diye sormuşEvet canım yurt dışındaki herkes detaylı birşey öğrenememekten yakınıyor üzülüyorum herşeyi bilmeye hakkınız var aslında imkanları olmasına rağmen kullanmıyorlar .
Bide Yazıyor normalde ölçerse ama bende üste yanlış yazmışım heyecandandemin 6 cm diye . 0.65 cm yani 6,5 mm oluyormuş normal mi ki kızlar bu ..
Bende mentollü şeker emiyorum ndjdjdj OĞLUŞUMMMSoyle ben zaten ilac icmeyi sevmeyen biri oldugum icin gebe degilken de hep mentol tasi kullanirdim. Gebelikle beraber bulanti baslayinca baktim basucumda mentol bir kokliyim dedimmentollu seker mentollu sakiz da iyi geliyor cunku sjdjdjd. Tamamen icgudusel bacim
ay sağlıklı olsunlar da inşallaahİnşallah canım korkma benim kırmızıdan kahverengiye döndü ona rağmen kalp atışı iyiydi maşallah kanama alanı burada da bazı arkadaşlar korkmuş ama çok kötü bir durum değilmiş benim çok az hala peçeteye geliyor cumartesi gününden beri lekelerle uğraşıyorum ama moral bozmak stres yapmak yokk erkek bebekte lekelenme kanama olur diyorlar yaramazsa oğluşlarımız demek ki
Bence arada bir iki gün fark varsa doktorlar önemsemiyor doğrusu yumurtlama günü bence. Benim mesela 2 hafta oynuyor resmen senin de o kadar var mı arasıBenim sata göre gitmiyor yumurtlama gününe göre gidiyor kızlar ya neden acaba ??
Ay benim de sabah öğürtüm geçti yani yanmam oluyor ama önce ki 3 gün gibi değilim sanki biraz daha iyi hissediyorum kendimi ne güzel azalsın işte kız lütfen kendine dert arama ben aksine iyi hissedince mutlu oluyorumKızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim
Yeşil elma değil sarı elma yemelisin bir de salatalıkUfff ne olurdu bulantısız geçirseydik bu da mahvediyor insanıyeşil elma çok mantıklı bende alayım bugün rahatlatır cidden bi an önce geçer inşallah
Kizim toprak beton filan yiyenler cani cekenler varmis hamilelikteBin yıl düşünsem aklıma gelmezdi ya şahsına münhasır bir hamişsin sen
Salatalık bende gaz yapıyor midem de ya. Sarı elma olur onu yerim bakYeşil elma değil sarı elma yemelisin bir de salatalık
Ayyy bakalim oglan annesi mi olucazBende mentollü şeker emiyorum ndjdjdj OĞLUŞUMMM
Kendimi erkeğe çok odakladımAyyy bakalim oglan annesi mi olucazcok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?