MerhabaaaMerhaba kızlarrHerkese su gibi akıp giden musmutlu hamilelikler dilerim. biz de bugün 7+5 olduk, kontrolümüz vardı. Doktor tam 12. haftada çağırdı bi sonraki kontrole, zaman nasıl geçcek hiç bilmiyorumm
yaa çok teşekkür ederim, senin de inşallahhMerhabaaaoh maşallah sağlıkla büyüsün bebişin 1 ay çok fazla ya cuma günü kontrolde doktorum 1 ay sonra gel derse kabul etmicem
Ense kalınlığına falan bakılıyor ikili tarama yapılıyor ondan mı bahsediyor acaba. 12. Haftada yapılıyordu sanırım bunlaryaa çok teşekkür ederim, senin de inşallahhya benim boşluğuma geldi keşke kabul etmeseydimm 12. hafta kontrolünde çok işimiz var dedi bi de
Benim doktorum kalp atışı için direkt 7. Hafta için gün verdi garanti olsun diye, daha erken bakmadı bile, biz yine de dayanamayıp 6+6 da gidip duyduk, umarım siz de birkaç gün sonra duyarsınız içinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin bebeğinizİlk gebeliğim evet. İşin kötüsü geçen cumartesi daha çok küçük diyen doktorum 3 gün sonra kalp atışı görmemiş olmayı çok kötü yorumladı. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzüldüm.
Benim de tam sekiz haftalık oldu, ara ara özellikle akşamları regl sancısı gibi sancım oluyor, bazen kahverengi lekelenme de oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi.8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si
Merhaba bu msjı alıntılardan gördüm.Arkadaşlar merhaba az önce doktordan çıktım. 6+1 deyim. Bugün kalp atışı görmeyi bekliyorduk ama henüz kalp atışı yok. Doktor cumartesi de bakarız dedi ama olumsuz konuştu. Hatta bayram sonrası için kürtaj konusu bile oldu. Kafam allak bullak oldu.
evet galiba test mi yapcaz hocam dedim önce bebeğe bakcaz sonra dediEnse kalınlığına falan bakılıyor ikili tarama yapılıyor ondan mı bahsediyor acaba. 12. Haftada yapılıyordu sanırım bunlar
Kasım annelerinin tamamı 12. Haftaya takık bu arada dört gözle bekliyor herkesevet galiba test mi yapcaz hocam dedim önce bebeğe bakcaz sonra dedi12. haftada tam bi bebek görüntüsü görürüz sanırım
bunu her hamile yapsidir benceGecen ben de yalandan senin gibi sey dedim CANİM KAHVALTİ YEMEK İSTİYOR BU AKSAM ahahaha yalan halbuki yemek yapamadim sjdjjfjf
m ki de tam 12 haftaya dedi daha cok varMerhaba kızlarrHerkese su gibi akıp giden musmutlu hamilelikler dilerim. biz de bugün 7+5 olduk, kontrolümüz vardı. Doktor tam 12. haftada çağırdı bi sonraki kontrole, zaman nasıl geçcek hiç bilmiyorumm
tam randevu alırken doktorun asistanı da demez mi 12.hafta kontrolü en önemli kontrollerden biri diyeKasım annelerinin tamamı 12. Haftaya takık bu arada dört gözle bekliyor herkes
Hem risk azalacak hem ölçümleri yapılacak hem de iyice büyümüş olcak bebişler
evet bende de daha cok aksamlar oluyor agri rahatladim biraz vallaBenim de tam sekiz haftalık oldu, ara ara özellikle akşamları regl sancısı gibi sancım oluyor, bazen kahverengi lekelenme de oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi.
bayram filan bi şekilde geçer umarımbeni
m ki de tam 12 haftaya dedi daha cok var
Çok sağolun inşallah, sizinki de sağlıkla gelsinBenim doktorum kalp atışı için direkt 7. Hafta için gün verdi garanti olsun diye, daha erken bakmadı bile, biz yine de dayanamayıp 6+6 da gidip duyduk, umarım siz de birkaç gün sonra duyarsınız içinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ay canimiz sagolsun napalim, kimse ac kalmiyorsa sorun yokbunu her hamile yapmisdir b
bunu her hamile yapsidir benceesim oruc ben birde insafsiz anne gibi oglumada yemek yapmadim ekmek arasi ev doneri gibi yapdim oylen yedi. sabah halsiz aksam uzeride bulantilar oluyor yemek yapsam en kolayindan yapiyorum
insallah guzel gecer gerek kalmaz erken gitmemize hic birimizinbayram filan bi şekilde geçer umarım
evetde yardim ederken diyorum ki senin sevabin daha cok hamileye yardim ediyorsunAy canimiz sagolsun napalim, kimse ac kalmiyorsa sorun yokoruc zaten nefsi terbiye etme uzerine, esin bu sene carpi iki terbiye ediyor nefsini ekstra sevap
Uce katladi ahahahevetde yardim ederken diyorum ki senin sevabin daha cok hamileye yardim ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?