Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhaba kızlarr Herkese su gibi akıp giden musmutlu hamilelikler dilerim. biz de bugün 7+5 olduk, kontrolümüz vardı. Doktor tam 12. haftada çağırdı bi sonraki kontrole, zaman nasıl geçcek hiç bilmiyorumm
Merhabaaa oh maşallah sağlıkla büyüsün bebişin 1 ay çok fazla ya cuma günü kontrolde doktorum 1 ay sonra gel derse kabul etmicem

yaa çok teşekkür ederim, senin de inşallahh ya benim boşluğuma geldi keşke kabul etmeseydimm 12. hafta kontrolünde çok işimiz var dedi bi de
Ense kalınlığına falan bakılıyor ikili tarama yapılıyor ondan mı bahsediyor acaba. 12. Haftada yapılıyordu sanırım bunlar

Benim doktorum kalp atışı için direkt 7. Hafta için gün verdi garanti olsun diye, daha erken bakmadı bile, biz yine de dayanamayıp 6+6 da gidip duyduk, umarım siz de birkaç gün sonra duyarsınız içinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin bebeğiniz

8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si
Benim de tam sekiz haftalık oldu, ara ara özellikle akşamları regl sancısı gibi sancım oluyor, bazen kahverengi lekelenme de oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi.

Merhaba bu msjı alıntılardan gördüm.
8.haftada gittim kalp atışı görülmedi.
8+4 te gittim kalp atışı yine karından gözükmedi. Vajinal baktı öyle gözüktü. Meğer geç döllenme olmuş.
6.hafta için bunu söylemek çok çok erken bence. Başka doktora gidin derim

Arkadaşlar bayram tatili birleştiği zaman özel hastanelerin poliklinikleri hizmet veriyor mu biliyor musunuz ?? çok acil

evet galiba test mi yapcaz hocam dedim önce bebeğe bakcaz sonra dedi 12. haftada tam bi bebek görüntüsü görürüz sanırım
Kasım annelerinin tamamı 12. Haftaya takık bu arada dört gözle bekliyor herkes
Hem risk azalacak hem ölçümleri yapılacak hem de iyice büyümüş olcak bebişler

bunu her hamile yapmisdir b
Gecen ben de yalandan senin gibi sey dedim CANİM KAHVALTİ YEMEK İSTİYOR BU AKSAM ahahaha yalan halbuki yemek yapamadim sjdjjfjf
bunu her hamile yapsidir bence esim oruc ben birde insafsiz anne gibi oglumada yemek yapmadim ekmek arasi ev doneri gibi yapdim oylen yedi. sabah halsiz aksam uzeride bulantilar oluyor yemek yapsam en kolayindan yapiyorum

Çok sağolun
Çok sağolun inşallah, sizinki de sağlıkla gelsin

bunu her hamile yapmisdir b
bunu her hamile yapsidir bence esim oruc ben birde insafsiz anne gibi oglumada yemek yapmadim ekmek arasi ev doneri gibi yapdim oylen yedi. sabah halsiz aksam uzeride bulantilar oluyor yemek yapsam en kolayindan yapiyorum
Ay canimiz sagolsun napalim, kimse ac kalmiyorsa sorun yok oruc zaten nefsi terbiye etme uzerine, esin bu sene carpi iki terbiye ediyor nefsini ekstra sevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…