- 3 Nisan 2023
- 1.192
- 1.011
- 53
- 38
evet canım kesinlikle öyle önemli ve hassas evreyi aşmamıza az kaldı bunu da pozitif enerjilerle aşacağız hep birlikteYa bide birçoğumuzun bebekleri tutundu, kalp atışları duyuldu. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %80 azalıyormuş. Artık gerçekten biraz sakinleşmemiz lazım.
Kese görmeye kalp atışı dinlemeye gidenlere de gönülden dua ediyorum. Şu topikte yazışan herkese şenlikli haberler nasip et Allahımmm
Doktorlar ilk uc ayda anne vucudundan gerekli besinleri aldiklarini soyluyorlar bebekler olusurken ,Bir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana
Yok canım normal bence, sende gec döllenme galiba ama değerin iyi, takip etsen daha güzel olurDimi, benimki çok az çıkmış ya. İnşallah bi sorun yoktur.
Yaaa çok heyecanlıKızlar Ekim anneleri cinsiyet konuşmaya başlamışlar ayy çok heyecanlı yaklaşık 1 aya bizde başlar mıyız acabahamile olduğumu öğreneli 1 ay olacak nerdeyse
Evet canım haklısın, ben yarın da kan vereyim içim rahat etsin. Sende keseyi görürsün inşallah güzel haberlerle gelYok canım normal bence, sende gec döllenme galiba ama değerin iyi, takip etsen daha güzel olurbende ilk 491 değerle öğrendim 6gün sonra zaten görüm 7358i
Amin canım, Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin, aminEvet canım haklısın, ben yarın da kan vereyim içim rahat etsin. Sende keseyi görürsün inşallah güzel haberlerle gel
Benide eklersin canımKızlar etiketleri yeni gördüm çünkü yeni uyandım bişeyler yiyip eklicem listeye
Nefes teknikleri, açık hava, ılık duş, bol su sizi daha iyi hissettirebilir. Geçmiş olsun.Kizlar simdide cok uyudugum icin basim agriyor sankiartik mentol filan da care etmez oldu neymis bu bu kadar bas agrisi ya yasli teyzeler gibi yemeni baglayacagim birazdan kafama
Ben de yeni uyandım ama kasıklarım ağrıyor açlıktan ağrıyor eminim yemek yediğim zaman o kadar sakin ki herşey süt limanKizlar simdide cok uyudugum icin basim agriyor sankiartik mentol filan da care etmez oldu neymis bu bu kadar bas agrisi ya yasli teyzeler gibi yemeni baglayacagim birazdan kafama
Tesekkur ederim cokNefes teknikleri, açık hava, ılık duş, bol su sizi daha iyi hissettirebilir. Geçmiş olsun.
Acliktan kasigin mi agriyorBen de yeni uyandım ama kasıklarım ağrıyor açlıktan ağrıyor eminim yemek yediğim zaman o kadar sakin ki herşey süt liman
biraz hava al canım belki iyi gelir bana iyi geldiği oluyor ada belki ılık bir duş alman da fayda ederKizlar simdide cok uyudugum icin basim agriyor sankiartik mentol filan da care etmez oldu neymis bu bu kadar bas agrisi ya yasli teyzeler gibi yemeni baglayacagim birazdan kafama
Azicik cikayim madem dun biraz sarsildim istemsizce onun acisi bugun mu cikiyor bunyeden nedirbiraz hava al canım belki iyi gelir bana iyi geldiği oluyor ada belki ılık bir duş alman da fayda eder
olabilir canım dün biraz da kafana taktın canın da sıkıldı normal. Bugün toparlarsın benceAzicik cikayim madem dun biraz sarsildim istemsizce onun acisi bugun mu cikiyor bunyeden nedir
Ultrason ölçümlerine göre belirleniyor canım ama doktorun sat i düzenler mi bilmiyorum mesela benim de hep geç dollenme oluyordu doktorum sat tarihini ileri aliyorduİn şe Allah canım, betta değerim ama fazla gibi o zaman hafta ileriye atılıyor mu? Yani bende erken yumurtlama oldu ondan acaba diyorum erken duya bilir miyim kalp atışınıda
Valla ağrıyor kız bak yemek yediğimde geçiyor ahahaAcliktan kasigin mi agriyoro nasil bir baglanti yavrum ilk kez duydum. Acliktan basim agrir benim ama kasik bilemedim su an ahshdhd
yemek yemek için programlanmış gibisinValla ağrıyor kız bak yemek yediğimde geçiyor ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?