Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Topuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi

Bence geç değil kan ver takip yap randevu tarihinde git erken gidersen yine çağıracak kese bebek için hepsini bir görmüş olursun

Benide ekler misin canım sat 6 Şubat kese bebek 25 Mart tahmini doğum 13 Kasım erkek hissediyorum

Son düzenleme:
Ay ben bugün kalp atışımı duyayım ekleteceğim kendimi

Ben bugün ki kontrolümden sonra listeye adımı yazdırmak istedim. Kese vs gözüksün diye herşey yolunda giderse yazdırıcam

Dogru diyosun poncik ya, gercekten bir daha internetten gebelikle ilgili kotumser hicbir seyi arastirmayacagim cok hirpaliyor beni. İnsan o an leke gelince de sok oluyormus, ilk kez basima geldigi icin evde de tektim bir an cok caresiz hissettim malesef. Sukurler olsun ki bir daha olmadi geceyi sabah ederim diyordum ama oyle bir uyku coktu ki kesintisiz uyumusum iyi geldi

Günaydın, ben de klasik sabah okumamı tamamladım :) Ben de durup durup arada bir strese giriyorum kanama alanım var diye böyle 1 ayı nasıl tamamlayacağız bakalım.

Hanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimin darısi hepinizin başina
7+1 olmusum adetime uyumu yakaladim sayilir
10 gun oncesi 4+2idi
Bu sirada bol kuruyemis meyva sut tukettim bilginiz olsun
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistim crp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor
progestani bir problemin yoksa birakabilirsin dedi zaten 2 gundur unutuyordum
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi

Topuzlu beni eklebilirsin
Sat:30ocak
Yaşım:36
1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )
Kesem ve yolk sac 5. Haftada gozuktu
7+1kalp atisini duydum cok sukur
Tahmini dogum tarihi 6 kasım (bekler mi bilmiyorum)

Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…