Acil bakar bence,biraz abartin durumu cok cogaldi bir anda oldu filan diye bakmalari icin. Hele bebek deyince bakmalari lazim hassas bir konu yaniDünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Ben de öyle 15 günden sonra iptal:)İlk 15 gün tuttum
Hiç etkilemedi ama sonraki haftalarda mide bulantısından tutamadim zorlamanın da alemi yoktu zaten
Dizi demişken geçen sene İstanbullu Gelin izledim (bitiremedim ama). Neyse dizi ful bebek sahibi olma üzerinden gitmiş boğuyor insanı. Dedim Türkiye’de bi doğum patlaması olmuştur dizi yayınlanırkenYani gerçekten hiç dizilerde filmlerde göründüğü gibi bisey değil hamilelik gerçekten zor bir süreç. Bütün vücut sistemi değişiyor insan sıkıntıya giriyor. Sıkıntıya girdikçe de korku endişe oluyor. Sağlıkla doğsunlar da herşey normale dönsün ya
Ay benim de hiç kitap falan alasım yok. Ama hamile yogası ya da pilatesi bi şey düşünüyorum. Bi yoğunluğum vardı taze bitti şimdi?Ben hamile kalmadan once oyle seylere inanilmaz hevesliydim, su an genel halsizlik bitkinlikten mi yoksa her an kotu bir sey olur korkusundan mi bilmiyorum artik hic hevesim kalmadimesela cok kitap okuyan biriyimdir, bir tane bile gebelik annelik vs uzerine kitap almadim hala bende geri tepti simdilik bu tarz seyler. Halbuki cok istiyordum ya
Ya ben ya ben. Avrupa Avrupa dizisi izliyorum bu ara. Onda ağlamaklı olur mu insan. Zaten hamile olduğumu daha döllenme haftası o dizide ağlayınca anlamıştımDuygusallık diyince; bugün yaprak dökümünde Cem'in cenazesi vardı. Gözyaşım pıtDün Leyla'da da çok duygulandım yaa ben böyle sulu göz değildimmm
inanırmışın bende aynı şeyi yaşıyorum doktor ürtiker dedi her yerim yara oldu kaşımaktanKızlar ??
acil ilaç yazdı onu içiyorum yoksa duramıyoruminanırmışın bende aynı şeyi yaşıyorum doktor ürtiker dedi her yerim yara oldu kaşımaktan
Benim su an gundelik kendi ihtiyaclarimi giderecek enerjimi zor buldugum icin yoganin y sini yapamam gibi yaaBen de öyle 15 günden sonra iptal:)
Dizi demişken geçen sene İstanbullu Gelin izledim (bitiremedim ama). Neyse dizi ful bebek sahibi olma üzerinden gitmiş boğuyor insanı. Dedim Türkiye’de bi doğum patlaması olmuştur dizi yayınlanırken
Ay benim de hiç kitap falan alasım yok. Ama hamile yogası ya da pilatesi bi şey düşünüyorum. Bi yoğunluğum vardı taze bitti şimdi?
Ya ben ya ben. Avrupa Avrupa dizisi izliyorum bu ara. Onda ağlamaklı olur mu insan. Zaten hamile olduğumu daha döllenme haftası o dizide ağlayınca anlamıştım
Canım kızamık olmasın hafif ateş grip belirtileri v.s var mi ? Salgın varmış da geçmis olsunDünden beri var aşırı korkuyorum yüzüm de felan da çıktı tüm vücudumu sardı resmen cildiyiye sırada yok acil bakarmı ki çok tedirginim bebeğime bişi olur diye korkuyorum kendim için de değil.
Sağlık ocağı hekimi korkuttu beni çok düşük dediği için endişelendim.Yoo normal bence, benim yarın tahmini 2000lerde olacak 5+4 gösteriyor takvimim ama geç döllenme oldu. 4.haftadayım yani. Sat 17 şubat üstelik. Endişelenmeyin kese için yarın gideceğim bakalım görebilir miyiz
Evet benimkide düşük geldi haftasına göre ama artış önemli olan. Geç döllenme oldu çünkü seninkide öyledir muhtemelenSağlık ocağı hekimi korkuttu beni çok düşük dediği için endişelendim.
Yani bence de ngs fetal DNA yı da kapsıyor fetal dna da kromozom anomalilerine bakılıyor ee ngs de de bakıyorlar ben anlamadım bakalım soracağızSen diyince ben de bi merak ettim sordumEki Görüntüle 3567457
Bence biz de söylenmeyi bırakmalıyız keyfini yaşayamadık yahu şu gebeliğinBi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucak
Bizim karnı büyümüş halimizi düşünemiyorum ya allah yardım etsin skdjdkjd
Ben sigara kokusundan nefret ederim evde içilmesinden de hiç hoşlanmam ama ben hariç ailemdeki herkes içiyordu evde hep bir koku savaşı.. çok şükür eşim benim de hassasiyetimi bildiğinden evlenmeden önce bıraktı yoksa kesin çok tartışırdıkSu an mesela allah adi versen yine yakamamartik bu duzene de alistigimi dusunuyorum ben de acikcasi. Ya meger ben ne kadar sigara kokuyormusum kocama cok uzuldum cidden
Aynı şey bende de var endişelenme hormonal olarak saç dökülebilir ben tüp bebek tedavisi gördüğüm dönemden beri ilaçlardan dolayı çok dökülüyor artık durum normalleşti benim içinKızlar şuan 7+6 dayım aşırı saç dökülmem başladı benzetmek gibi olmasın ama kanser hastalarının eline yumak yumak gelir ya öyle sanki. Yaşayan var mı? Galiba vitaminlerim düşük baktırmam lazım gibi hissediyorum
Birazdan hazırlanıp kontrole gitcem ve bebişi gördükten sonra yepyeni bir sayfa açıyorum teyzesiBence biz de söylenmeyi bırakmalıyız keyfini yaşayamadık yahu şu gebeliğin
Valla doğru diyorsun keyfini çıkarma moduna geçmek lazım. Bir de doğumdan sonra söylenmeye bile zamanımız olmayacak çok yorulacağız. Şimdi bu sakin zamanların değerini bilmek lazımBence biz de söylenmeyi bırakmalıyız keyfini yaşayamadık yahu şu gebeliğin
Kaçıncı hafta kontrolü, beni de geçen hafta üç hafta sonrası için çağırdı. Yani 9. haftaya falan tekabül ediyorBirazdan hazırlanıp kontrole gitcem ve bebişi gördükten sonra yepyeni bir sayfa açıyorum teyzesi
aralık ayında donduruldu benim embriolar :)canım bende baskılama iğnesi yapıldı 3 aylık bir tedavi sürecimiz vardı aslında ocakta transfer olacaktım ama önceden bir yurtdışı gezi planı yapmıştık onu ertelemek istemedim transferi erteledim 1 aycıkmemurhanim canım senin de donmuş transferdi dimi senin ne zaman dondurulmuştu grubun en büyüğünü arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?