Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ooo gzunaydin canım hersey yolunda çok sevindim hareket etmeye başlamış mıydı bebis

gozun aydin canim icin rahatlamistir benim ki de ayni kalp atisi 164 du

Taaammm olarak aynısı ben de strese bağlıyordum ama sanırım hamişliğin getirdiklerinden birisi de bu

Evet evet arada agzimdan kaciriyorum cunku bos bulunup simdi akillandim sey diyorum, arkadasim hamile de soyle boyle olmus ona benimki nasil filan gibilerden ajdjdjdjd
benim bu seferki doktorum çok değişik ya. anladığım anlamadığım herşeyi söylüyor ve sinirleri alınmış gibi aptalca sorularıma bile hiç kızmıyor ahahhaha

benim bu seferki doktorum çok değişik ya. anladığım anlamadığım herşeyi söylüyor ve sinirleri alınmış gibi aptalca sorularıma bile hiç kızmıyor ahahhaha
Ben bir noktaya kadar fazla bilgiden zarar gelmeyecegini dusunuyorum ahahah mesela burada ilk kalp atis hizini da sen yazmistin bak hatirliyorum, hicbirimizinki bu bilgiyi vermemisti daha o noktada ahaha

Üçünü aynı anda mı süreceksiniz yoksa sabah öğle akşam gibi mi yapacaksınız? Ben de korkuyorum umarım minimumda veya çatlaksız atlatırız

Kesinlikle stres direkt etkiler dedi bana

Ben bir noktaya kadar fazla bilgiden zarar gelmeyecegini dusunuyorum ahahah mesela burada ilk kalp atis hizini da sen yazmistin bak hatirliyorum, hicbirimizinki bu bilgiyi vermemisti daha o noktada ahaha
Yaşa fazla bilgi göz çıkarmaz son derece memnunum zihnimdeki bilgilerden. Gerekli olduğunu düşünüyorum

stresli annelerin kalp kardesleri ben eli ayagi varmi onuda sordum yok daha 10 haftaya olur o dedi
Evet 9. Haftada oluşuyormuş 10. Haftada artık net belli olur dedi bana da. İdrar enfeksiyonun yok idrar kesen tertemiz dedi. Sarı yeşil akıntı olursa mutlaka haberim olsun dedi .

Yaşa fazla bilgi göz çıkarmaz son derece memnunum zihnimdeki bilgilerden. Gerekli olduğunu düşünüyorum
Kalp atış hızına göre cinsiyet tahminleri yapıyolar 140 üzeri kız diyolar ama bilmiyorum tabi ben erkek hissediyorum

Çok teşekkür ederim

ay yanlız olmadığıma sevindim valla ya bende kafayı yediğimi düşünmeye başladım herwlde diyorum bu kadar erken başlar mı bilmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…