- 22 Kasım 2022
- 814
- 768
- 33
benim de aklıma gelmezdi de doktor kendi ölçüp söyledi her seferindeYa ben heyecandan onu soramadım bile yaa çok merak ediyordum aslında
Amiin canım hepimizeOyy senin bıdışın da tepelerde geziyorTebrik ederim canım rabbim nice güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. Su meselesine önem vermiş bak zorla içmek lazım demek ki . Kalp pıtpıtını dinlediniz mi
Printer arızalıydı o yüzden alamadık ama eşimin çektiği fotoğraflara baktım şimdi acaba şu 135 olan kısım mıUltrason kağıdında da yazıyor aslında
Fhr yazıyor genelde canımPrinter arızalıydı o yüzden alamadık ama eşimin çektiği fotoğraflara baktım şimdi acaba şu 135 olan kısım mı
Sadece bunlar var neyse ya atıyor ya kalbi o bana yeter 3 hafta sonra sorarım unutmam bu seferFhr yazıyor genelde canım
Görsel ekledim canım, özellikle çektim hazır sen sormuşken, ham kakao ile birlikte aldım. Süt içemeyenler için inanılmaz tavsiye edilmişti, market kakaoları çok katkılı, bu ham kakao sıfır katkı, belki ihtiyacı olan olur.Hindistan cevizi yağı hangisi aldınız acaba
Yaa çok sevindim. Gözün aydınkızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Teşekkür ederim vajinal baksın diye de ısrar ettim benim zorumla yaptı ama probu sokmasıyla çıkarması bir olduMerhaba canım karından bakıldığında benim de sadece yolk sac görünüyordu vajinalde bebekte kalp atışı da görünüyordu 6.haftada. Cihaza göre ve nasıl bakıldığına göre değişiyor ama yolk sac boş gebelik olmadığının belirtisi zaten için rahat olsun.
Düzgün attığı sürece bazı doktorlar sayı falan söylemiyor. hastayı ilgilendirmediğini düşünüyorlar.Sadece bunlar var neyse ya atıyor ya kalbi o bana yeter 3 hafta sonra sorarım unutmam bu sefer
Benimki israrla soylemiyor, sen iyi guclu attigini bil yeterli dediDüzgün attığı sürece bazı doktorlar sayı falan söylemiyor. hastayı ilgilendirmediğini düşünüyorlar.
Halbuki bilmiyorlar ki biz takıntılarımız sayesinde çoğu şeyi öğreniyoruz aslında araştıra araştıra
Geçer kuzum 2 gün kaldı hayırlı haberlerle gel inşallahYaa çok sevindim. Gözün aydınPerşembe günü gideceğim bende. Zaman geçmiyor.
Benim doktorum da vajinal istedim bakmadı yolk sac bile görünmemişti. Bir hafta sonra göremezsek vajinal bakarız dedi tabi ben stres yaptım ertesi gün başka doktora gittim hemenTeşekkür ederim vajinal baksın diye de ısrar ettim benim zorumla yaptı ama probu sokmasıyla çıkarması bir oldunormalde tercih etmiyormuş göremedim dedi.
Canım çok şükür onlar varsa bebiş de vardır bence doktorun ne dedi.Şimdi geldim kese göründü yolk sac da gördü , bebek yok ama haftaya çağırdıbüyük beklentilerle gitmiştim halbuki
Evet bana da bu cihaz kötü gibi geldi , eşim de başka bir yere gidelim diyor ben durmadan gidip kendimi strese sokmayayım diyorum bilemedimBenim doktorum da vajinal istedim bakmadı yolk sac bile görünmemişti. Bir hafta sonra göremezsek vajinal bakarız dedi tabi ben stres yaptım ertesi gün başka doktora gittim hemenOnun cihazı daha iyiymiş galiba karından yolk sac göründü sadece, vajinalde baktı bebekle kalp atışını gördük.
Var var bişiler nazlı bir bebiş dahaEki Görüntüle 3565312
Bence burda görünüyor ama yaramaz
Kızım da çok nazlı, bu da kız olursa artık kesin nazlı koymam lazımVar var bişiler nazlı bir bebiş daha
Söylerse araştırma okyanuslarında boğulacağını biliyor adam artık insan sarrafı olmuş ahahjhajaajaBenimki israrla soylemiyor, sen iyi guclu attigini bil yeterli dedihuyumu biliyor aylardir inatlasiyoruz jajdjddj
Oy maşallah, benimkinin bir gün daha büyük ablası veya abisikızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Evet evet arada agzimdan kaciriyorum cunku bos bulunupSöylerse araştırma okyanuslarında boğulacağını biliyor adam artık insan sarrafı olmuş ahahjhajaaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?