Yorgunluk leke yapar dedi doktorum bugün canım. İçin rahat etmezse acile git bebeğe baksınlarBenim de oyle istebugun biraz fazla ayakta kaldim ondan mi oldu acaba dedim ama basimin agrisi icimi gicikliyor, int e yazmaz olaydim dusuk yaparken bas agrisi cok olurmus filan biseyler okudum iyice artti bas agrim
Canısıı hemen kötü düşünme kurtulamıyoruz şu streslerden varsayımlardan vah bize Kasım anneleri.. Hamileyiz ara akıntılarımız da olacak başımızda ağrıyacakk iyiyi düşünelim iyi olsun plss. Ben de aynıyım sana diyorum ama bu Kasım anneleri başlığını Stres anneleri yapalım yaBenim de oyle istebugun biraz fazla ayakta kaldim ondan mi oldu acaba dedim ama basimin agrisi icimi gicikliyor, int e yazmaz olaydim dusuk yaparken bas agrisi cok olurmus filan biseyler okudum iyice artti bas agrim
Evet aksi gibi de esim sirket iftarinda, gelsin olmadi gotur beni diyecegim. Kendi basima olunca ekstra panikledimYorgunluk leke yapar dedi doktorum bugün canım. İçin rahat etmezse acile git bebeğe baksınlar
Of hemen en en en kotu senaryo canlaniyor aklimda, halbuki mesela tam da bu haftalarda bir arkadasimin sakir sakir kanamasi olmustu hic sorun bile olmamisti cok sukur. Ben azicik leke gordum ya hayat bitti su an jsjddjdjCanısıı hemen kötü düşünme kurtulamıyoruz şu streslerden varsayımlardan vah bize Kasım anneleri.. Hamileyiz ara akıntılarımız da olacak başımızda ağrıyacakk iyiyi düşünelim iyi olsun plss. Ben de aynıyım sana diyorum ama bu Kasım anneleri başlığını Stres anneleri yapalım ya
Yok canım niye olsun kötü düşünme bi ayetel kürsi nas Felak oku bi parol iç olmadı bi ılık duş al bakalım iyi gelir belki İnternete de bakma kuzumEvet aksi gibi de esim sirket iftarinda, gelsin olmadi gotur beni diyecegim. Kendi basima olunca ekstra panikledimkendim kalkip gidecek gucum yok. Umarim bir sey olmamistir ya
Evet bana da oyle dendi, esas muhim olan kirmizi adet gibi kanama diyeBenim kahverengi akıntıydı sanki suyla karışık gibi. Bugün öğlene kadar oldu. Şimdi kesildi gibi. Doktorum normal dedi. Regl gibi yoğun kanama olursa haber vermemi söyledi. Umarım tekrar olmaz
Dogru diyorsun canim fazla evhamlaniyorum isteYok canım niye olsun kötü düşünme bi ayetel kürsi nas Felak oku bi parol iç olmadı bi ılık duş al bakalım iyi gelir belki İnternete de bakma kuzum
Bak benim o kadar lekem oldu kese etrafında hiç kanamam olmadı. Doktorum üzüntü stres ve yorgunluk dedi cidden de iki kez yaşadım ikisinde de aşırı yorulmuştum leke geldiEvet bana da oyle dendi, esas muhim olan kirmizi adet gibi kanama diye
Dogru diyorsun ya kesede bir sey olmasin daBak benim o kadar lekem oldu kese etrafında hiç kanamam olmadı. Doktorum üzüntü stres ve yorgunluk dedi cidden de iki kez yaşadım ikisinde de aşırı yorulmuştum leke geldi
İğneyi her gün mü kullanıyorsunBen progestan fitil ve iğnesini transferden beri kullanıyorum. Ne kadar sürdü peki lekelenmen ?
Aynen beb o nedenle gitmedim doktora tekrar olursa giderim ama umarım hiçbirimizin ki tekrarlamaz.Evet bana da oyle dendi, esas muhim olan kirmizi adet gibi kanama diye
Evet her gün kullanıyorum bi de enox iğne kullanıyorumİğneyi her gün mü kullanıyorsun
Benim de böyle açık pembemsi bi akıntı oldu dün. Yarın kontrolüm var kalp atışı için ama dayanamadım sordum doktoruma o da kırmızı yoğun bir akıntı gelmediği takdirde canımı sıkmamamı söyledi. Hormonlar değişiyor rahim büyüyor bazı akıntılarla da atacak normal dedi. Ama tabi biz Kasım anneleri dhdjdjd full stresss full araştırmaOf hemen en en en kotu senaryo canlaniyor aklimda, halbuki mesela tam da bu haftalarda bir arkadasimin sakir sakir kanamasi olmustu hic sorun bile olmamisti cok sukur. Ben azicik leke gordum ya hayat bitti su an jsjddjdj
Amin canim allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallahAynen beb o nedenle gitmedim doktora tekrar olursa giderim ama umarım hiçbirimizin ki tekrarlamaz.
İnşallahAmin canim allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah
Aklim cikti aklimBenim de böyle açık pembemsi bi akıntı oldu dün. Yarın kontrolüm var kalp atışı için ama dayanamadım sordum doktoruma o da kırmızı yoğun bir akıntı gelmediği takdirde canımı sıkmamamı söyledi. Hormonlar değişiyor rahim büyüyor bazı akıntılarla da atacak normal dedi. Ama tabi biz Kasım anneleri dhdjdjd full stresss full araştırma
Stres yaptıysan bu aralar o tetiklemiştir canım. Ama bi acile git yine için rahat etsin.Dogru diyorsun ya kesede bir sey olmasin dabelki de diyorum rahim buyudugu icin mini mini kilcal damarlar catliyordur lekeleniyoruz boylelikle filan
Stres yapmadigim an var mi onu dusuneyim cicim akjsdjdjjd.Stres yaptıysan bu aralar o tetiklemiştir canım. Ama bi acile git yine için rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?