• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Hamilelik benim için bir eziyet ya hiç keyifli bir kısım yaşamadım 🙈 ama sizin güzel geçsin keyifli keyifli hatırlayın inşallah 🙏😊
yaa inşallah senin de keyifli geçer bundan sonrası canımmm
[/QUOTE]
O kadar istiyorum kiii Allahım sen bana acı diye dua ediyorum hep. İlk hamileliğimde Türkiye deydim ailem yanımdaydı şimdi gurbetteyim içimde bir hüzün. Naparım ne ederim diye Allah herkesin gönlündekini versin 🙏🙏

benim kesem 3 haftalıkken görünmüştü. küçüktü ama boştu. bu hafta gittiğimde hem kese çok büyümüş hem de içinde küçük bir oluşum vardı. bence sizde de görünür. hatta doktorum bayrama kadar kalp atışı da görürüz dediği için 3 günde bir kontrole çağırdı.

benim kesem 3 haftalıkken görünmüştü. küçüktü ama boştu. bu hafta gittiğimde hem kese çok büyümüş hem de içinde küçük bir oluşum vardı. bence sizde de görünür. hatta doktorum bayrama kadar kalp atışı da görürüz dediği için 3 günde bir kontrole çağırdı.
O zaman gözükür artık inşallah 🙏 güzel haberler alalım hepimiz 🥰

Kızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
Evet canım öncelikle kesinlikle mineral filtreli bir güneş koruyucuya geçtim, şimdiden çatlak önleyici yağ ve kremler aldım, onun dışında saç boyamayı bıraktım, 12. haftadan sonra organik boya ile boyayacağım. Cilt bakım ürünlerinden sadece Retinol’ü bıraktım, zararlı ibaresini bırak, asla kullanılmaması gerekenlerin ilk sırasında çünkü. Kalıcı tırnak kullanıyordum onu devam ediyorum doktorum zararı yok dedi. Makyaj malzemelerimi aynısını kullanıyorum hiçbir sorun yok bence far allık vs birşey yapmaz, o kadar takılmak istemiyorum. Parfüm konusunda biraz soru işaretim var, kimyasal kokulardan uzak durun deniyor, çok iyi bir parfüm kullanıyorum dünyaca ünlü bir marka fakat bu kimyasal olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki de, doğal ve organik denen bir versiyonu da yok🤭 parfümüm de benim hayatımdır, neyseki çogu zaman evdeyim, çıkarken de 2 pıslıyorum🤭🤭🤭

Geceleri sürekli uyanıyorum ben sizin de mi öyle 😔
Az önce anneme artık isyan ederek aynı şeyi anlattım, günlerdir uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum döndükçe de midem bulanıyor🥹 sıcak basıyor yatakta fenalık geçiriyorum, misafir odasına geçiyorum her gece, yeni yatılmış yatak soğukluğu bir anda vücuduma iyi geliyor uyuyorum, yarım saat sonra tekrar uyanış ve aynı dönmeli çırpınma devam🫤🫤

Bende hiç su içemiyorum yemek de aynı şekilde gerçi. Sabah biraz iyi oluyorum biraz yiyip içiyorum sonrası fena ilac içiyorum ama yanma bulantı hep var gibi geliyor. Bu günlerin geçeceğini biliyorum o zamanlar daha dikkatli olur açığı kapatırız diye düşünüyorum.
Allahtan ilk üç ay depolardan besleniyor. 3 aydan sonra ikinci tremesterda zaten daha iyi olucaz yiyebiliriz o zaman herşeyi

Merhaba kizlar, bende bildiklerimi paylasayim, bende 8 haftalik hamile olarak buradayim. doktor hala progesteron fitiline devam ettiriyor ve birakinca kanaman olacak korkma dedi. bu yuzden birakip kanamasi olanlar icin normalmis. bana omega, folik demir ve d viatmini verdi ama ben hollandadayim burda gunes yok o yuzden olabilir. spor yapabilirsin dedi. ozellikle zumba yapiyorum buna da evet dedi, soyle dedi aslinda kalp atisin cok ani yukselip duserse sporda bu tehlikeli dedi. o yuzden stabil olmam lazim yani abartmamiz. baska bisey aklima gelirse yazarim. bir de bahce de calisma ellerini topraga surme dedi. kedi pisliginden bulasan bir parazit yuzunden sanirim.

Biter biter kanama alanı yoksa inşallah yoktur ama bi doktora gitsen keşke bazen hastanede müdahale ediyorlar çünkü
Şu an kesildi gibi. Kendi doktorum şehir dışında yani klinik..
Umarım olmaz ama tekrar olursa gideyim doktora. Acile gitsem mesela acilde iyi ilgilenirler mi anlıyorlar mı?

Kızlar merhaba. Ben de şuan 5 haftalık hamileyim. 19 Martta keseyi gördük. Bayramdan sonra bebişi görmek için gel dedi doktorum. İlaç vs vermedi. Ama bugün pembe açık kahverengi arası akıntım oldu. Sıvı değil yoğun kıvamlı sümüksü bi yapıdaydı. Korktum biraz. Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Bende de bugün lekelenme oldu çok açık kahverengi. Bende şu an baya tedirginim. Doktorum olabilir ama yoğunlaşırsa haber ver dedi. Sen de bi doktorunla konuş istersen

Evet canım öncelikle kesinlikle mineral filtreli bir güneş koruyucuya geçtim, şimdiden çatlak önleyici yağ ve kremler aldım, onun dışında saç boyamayı bıraktım, 12. haftadan sonra organik boya ile boyayacağım. Cilt bakım ürünlerinden sadece Retinol’ü bıraktım, zararlı ibaresini bırak, asla kullanılmaması gerekenlerin ilk sırasında çünkü. Kalıcı tırnak kullanıyordum onu devam ediyorum doktorum zararı yok dedi. Makyaj malzemelerimi aynısını kullanıyorum hiçbir sorun yok bence far allık vs birşey yapmaz, o kadar takılmak istemiyorum. Parfüm konusunda biraz soru işaretim var, kimyasal kokulardan uzak durun deniyor, çok iyi bir parfüm kullanıyorum dünyaca ünlü bir marka fakat bu kimyasal olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki de, doğal ve organik denen bir versiyonu da yok🤭 parfümüm de benim hayatımdır, neyseki çogu zaman evdeyim, çıkarken de 2 pıslıyorum🤭🤭🤭
Ben de parfümü bıraktım hatta roll on yerine doğal krem buldum bakalım yazın neler olacak. Çatlak kremi markası soracaktım ben de siz ne aldınız henüz almadım ben çünkü.

Şu an kesildi gibi. Kendi doktorum şehir dışında yani klinik..
Umarım olmaz ama tekrar olursa gideyim doktora. Acile gitsem mesela acilde iyi ilgilenirler mi anlıyorlar mı?
İlgileniyorlar evet

Ben de parfümü bıraktım hatta roll on yerine doğal krem buldum bakalım yazın neler olacak. Çatlak kremi markası soracaktım ben de siz ne aldınız henüz almadım ben çünkü.
Ben simdilik aveeno nun dogal yagini aldim, esas gobek buyudukce lierac jel alicam. Roll on u da dogal bir urun aldim fakat vucut alisana kadar o dogal iceriklilere ekstra ter kokusu yapiyor malesef. O donguyu kirmak lazim

Kızlar selaaaaam,
Doktordan geldim. 7+1 herşey çok yolunda dedi doktorum. Haftaya tekrar görecek. Progestan igne fitil, estrofem, folit acid, coraspirin hepsine devam.

Biraz yeme içme bulantı konusunda konuştuk, çoook rahatlattı beni. Az ve sık yemeye çalış, su çok önemli çıkarsan da içmeye çalış, beslenme olarak katı mideyi basacak şeylere yönel, yiyemezsen de zorlama, bebek için sorun olmaz şu dönem dedi. Sadece seni zorlarsa süreç, damardan besleriz yatırırım dedi. Yani sana diyeceğim şu, hiçbirşey olmaz hiç kafana takma dedi, bunu çok vurguladı. Bizi en kötü etkileyecek şey, burda yazıştıgımız tüm konuları ne yazık ki çok kafaya takıp stres olmamız🥹🥹 ilaç konusunu da sordum, hocam çok zor durumda kalmayınca almak istemedim dayanmaya çalışıyorum, ama bir zararı yok al diyorsanız günde 2-3 sefer alırım dedim. Yani çok almamaya çalış, son çaren olsun dedi, tamam dedim.

Eklentiler

• IMG_7536.webp
    IMG_7536.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu konuyu çok araştırdım canım en korktuğum konulardan biri, kesinlikle istisnasız herkesin tavsiyesi Lierac çatlak kremi, bioderma çatlak yağı, ve organik Hindistan cevizi yağı. Üçünü hazırladım gardımı aldım🤭🤭 hatta Hindistan cevizi yagini şimdiden banyodan sonra sürmeye başladım

Kizlarr zor da olsa kalp atışını duyduk benim doktorda külüstür bi ultrason cihazı vardi ilk başta duyamadik kan vermeye indik geri çıktım icime kurt düştü başka doktorlardan rica etsek ultrason cihazlarını kullansak dedim o da değiştirmiş zaten 1 ay sonrasina randevu vermişti kalp atışını duymasam duramazdim vallahi ahhaah bu arada 7+0 dedi gelisimine bi sorun yok dedi bir de prilam kullaniyorum iki gündür çok iyiyim ama buradaki konusulanlardan icime şüphe düştü kullanmasam mi acaba bilemedim diğer türlü çok zorlanıyorum kusunca yüzümdeki gözlerimdeki damarlar çatlıyor mosmor olup şişiyor yüzüm ne yapacağımı şaşırdım vallahi

Back
X