• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhaba kanaması olan arkadaşlar. Bugün benim 5+6 günüm. Sabah uyandığımda ceviz tanesi büyüklüğünde kanamam olmuş. Doktoruma yazdım ''gebeliğin erken dönemlerinde lekelenmeler olabiliyor, yoğunlaşırsa yine haber verin'' dedi. Yoğunlaşmadı ama su gibi çok silik kahverengi leke akıyor. Daha iyi anlamak için peçete koyuyorum çamaşırıma ve 40 dk da bir bakıyorum. Serçe parmağım kadar boyutta çok silik su gibi kahverengi leke akıyor. Tekrardan yazmadım doktoruma. Dün stresli bi gün geçirdim ondan mı oldu acaba diyorum. Baya tedirgin oldum. Sizin nasıl oldu kanama, ne derece oldu, ne renkti, ne kadar sürdü?

Çok az kalmış 🥲🥲

Gözünaydın cnm normalde nabzın yüksek midir? Benim normalde de arada çarpıntım olur hamilelikte daha da artıyor özellikle kahve tüketimini artırınca ya da uzun süre aç kalınca. Bence normaldir aşırı yükselmiyorsa nabzın
Teşekkür ederim 😍 normalde de çarpıntım olurdu evet ama bu kadar sık olmazdı. Nabzımı hiç ölçmedim ölçeyim bundan sonra

Merhaba kanaması olan arkadaşlar. Bugün benim 5+6 günüm. Sabah uyandığımda ceviz tanesi büyüklüğünde kanamam olmuş. Doktoruma yazdım ''gebeliğin erken dönemlerinde lekelenmeler olabiliyor, yoğunlaşırsa yine haber verin'' dedi. Yoğunlaşmadı ama su gibi çok silik kahverengi leke akıyor. Daha iyi anlamak için peçete koyuyorum çamaşırıma ve 40 dk da bir bakıyorum. Serçe parmağım kadar boyutta çok silik su gibi kahverengi leke akıyor. Tekrardan yazmadım doktoruma. Dün stresli bi gün geçirdim ondan mı oldu acaba diyorum. Baya tedirgin oldum. Sizin nasıl oldu kanama, ne derece oldu, ne renkti, ne kadar sürdü?
Benin lekelenmem oldu ama çok çok acık pembe kahve karışık geldi kahverengi de diyemem progestan kullanıyorum ben lekeden sonra doktorum başlattı

Ben de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymış 😍 Nisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Bu arada kızlarım lekelenmem 6. haftadan beri devam ediyor bu hafta için de rapor verdi yine dinleniyorum progestan kullanıyorum. Azaldı inşallah bu hafta bitecek. Moralimizi bozmuyoruz 🙏🏻 benim gibi olanlar varsa üzülmesin diye yazıyorum 😂

Ben de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymış 😍 Nisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Ayy maşallah😍 Biran evvel bende görmek istiyorum. Gözün aydın. Ne güzel artık ultrasonda görünür olmuş.

Ben progestan fitil ve iğnesini transferden beri kullanıyorum. Ne kadar sürdü peki lekelenmen ?
Benim çok sürmedi 2 saat kadar sürdü ama 3 4 gün sonra yine geldi progestan kullanmıyordum devamlı şimdi devamlı kullanıyorum lekelenmem yok yaklaşık 4 5 gündür

Back
X