• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Zararı var mı hiç bilmiyorum ama almak istemeyen arkadaşlar vardı burda canım ben de kolay kolay almıyorum onlar almıyor diye yoksa bildiğim bişey yok🤣
İlacın prospektüsünde hamileler için özel yazıyor zaten ondan endiselenmedim ben cezaevinde çalışıyorum cezaevindeki yemekhane falan çok pis kokuyor dayanamıyorum bu yüzden ilaç kullanıyorum

İlacın prospektüsünde hamileler için özel yazıyor zaten ondan endiselenmedim ben cezaevinde çalışıyorum cezaevindeki yemekhane falan çok pis kokuyor dayanamıyorum bu yüzden ilaç kullanıyorum
Ay cezaevimi çok merak ediyorum orayı eşim de diyor ki gir istersen😀

Zararı var mı hiç bilmiyorum ama almak istemeyen arkadaşlar vardı burda canım ben de kolay kolay almıyorum onlar almıyor diye yoksa bildiğim bişey yok🤣
İlacın prospektüsünde hamileler için özel yazıyor zaten ondan endiselenmedim ben cezaevinde çalışıyorum cezaevindeki yemekhane falan çok pis kokuyor dayanamıyo
Ay cezaevimi çok merak ediyorum orayı eşim de diyor ki gir istersen😀
Hiç merak edilecek gibi bir yer değil🤣

ben bir nebze olsun içsel olarak rahatladım diyebilirim düşünmemeye çalışıyorum sürekli düşünürsek zaman da geçmiyor 😊
Ponçik aslında bugüne kadar öyle rahattım ki ama bugün kontrol var ya tüm vücudum kasılıyor ister istemez o kalbi durmuş üzgünüm dediği anı hatırlıyorum ve doktorum aynı ay bilmiyorum ya inşallah bu kez acı olaylar yaşamam

Ben de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymış 😍 Nisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
bende de oluyor ara ara ama çok takılmıyorum kısa süreli olup geçiyor

Ponçik aslında bugüne kadar öyle rahattım ki ama bugün kontrol var ya tüm vücudum kasılıyor ister istemez o kalbi durmuş üzgünüm dediği anı hatırlıyorum ve doktorum aynı ay bilmiyorum ya inşallah bu kez acı olaylar yaşamam
Hiç böyle şeyler düşünme. Burada hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Her doktora gidip bebeğini görenle seviniyoruz. İnşallah güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma 💙

ben son düşüklerimden sonra doktorumu ve hastanemi değiştirdim çünkü ne yazıkki o odaya girmek bile beni üzüyordu. Şuan belki de biraz o sebeple de içim rahat olabilir.

Hiç böyle şeyler düşünme. Burada hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Her doktora gidip bebeğini görenle seviniyoruz. İnşallah güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma 💙
İnşallah canım doktordan çıkınca hemen haber vericem.

ben son düşüklerimden sonra doktorumu ve hastanemi değiştirdim çünkü ne yazıkki o odaya girmek bile beni üzüyordu. Şuan belki de biraz o sebeple de içim rahat olabilir.
Küçük bi ilçede yaşıyorum ve sadece benim doktorum riskli gebelik uzmanı kan uyuşmazlığı da olduğu için bide doktorumu çok seviyorum çok babacan bi adam hasta gibi davranmıyor hiç sanki kızıyım kardeşiyim öyle davranıyor o yüzden bırakmam doktorumu ama işte acı hatıralar da var etkileniyorum ister istemez

Kızlar merhaba. Ben de şuan 5 haftalık hamileyim. 19 Martta keseyi gördük. Bayramdan sonra bebişi görmek için gel dedi doktorum. İlaç vs vermedi. Ama bugün pembe açık kahverengi arası akıntım oldu. Sıvı değil yoğun kıvamlı sümüksü bi yapıdaydı. Korktum biraz. Bu durumu yaşayan oldu mu ?

Küçük bi ilçede yaşıyorum ve sadece benim doktorum riskli gebelik uzmanı kan uyuşmazlığı da olduğu için bide doktorumu çok seviyorum çok babacan bi adam hasta gibi davranmıyor hiç sanki kızıyım kardeşiyim öyle davranıyor o yüzden bırakmam doktorumu ama işte acı hatıralar da var etkileniyorum ister istemez
haklısın o zaman canım doktorla iletişim de çok önemli. Burada paylaştığım esmalar vardı onlardan okusana ben okuyorum içimi rahatlatıyor değişik şeylerle ilgilenmeye çalış artık kötüyü düşünmemeliyiz düşündükçe kötüyü çağırırız. Zihin çok ilginç doru yanlış ayırmaz sen ne kodlarsan onu alır kendine. Bebeğim sağlıkla büyüyor herşey yolunda diye telkin ver kendine bir dene bakalım 😊

Hamilelik benim için bir eziyet ya hiç keyifli bir kısım yaşamadım 🙈 ama sizin güzel geçsin keyifli keyifli hatırlayın inşallah 🙏😊
[/QUOTE]
yaa inşallah senin de keyifli geçer bundan sonrası canımmm

kızlar merhaba, cumartesi günü gittiğimde küçük bir oluşum vardı kesenin içinde. kalp atışı duyamadık. bu yüzden doktor bu hafta yeniden çağırdı.

Back
X