• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Dene dene canım iyi geliyor hayırlı yolculuklar şimdiden bende ekşi elma denicem dün salatalık yedim biraz rahatlattı ama sonra yine gaz yapıyor. Sabahta öğürdüm uffff ben hamileliği hiç sevmiyorum ya Allah günah yazmasın 😩
Sağ ol cnm bende bu zamanlarını hiç sevmiyorum ağzımın tadı bozulunca hayattan soğuyorum 🤣
Mide bulantısını da şak diye kesen tek şey torba yoğurt sabah aç karnına 2 kaşık mis ilaç almak istemeyenler için yazıyorum bugün sizi çok bilgilendirdim yeter 🤣
Torba yoğurt nasıl yapılıyor süzme yoğurt gibi mi 🥶

Bide Türk kahvesi midemi rahatlıyor benim kızlar ay bu kişiye göre o kadar değişen bişey ki herkes denesin iyi gelen devam etsin 😁

🙈 ben her gün bir fincan sütlü türk kahvesi içiyorum ya bulantıma iyi geliyor 🥲🥲
Sizin kontrol kaçtaydı ben de yarın gidicem çok heycanlıyım gece rüyamds yine ikiz bebeler gördüm allahım kabus 😂
Saat 3'te bugün zaman geçmedi ya bana sabah 8 de oğlumu gönderdim geri de uyuyamadım

Ben de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymış 😍 Nisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?

Eklentiler

• IMG_2280.webp
    IMG_2280.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 51
Saat 3'te bugün zaman geçmedi ya bana sabah 8 de oğlumu gönderdim geri de uyuyamadım
Çok az kalmış 🥲🥲
Ben de bugün kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymış 😍 Nisanın ortasında gel ense kalınlığı bakalım cinsiyeti de görürüz belki dedi. Ama size bir sorum var benim son günlerde çok çarpıntım oluyor chatgbt den baktığımda normal diyor ama doktor bu haftalarda normal değil kardiyoloğa git dedi. Bu durumu yaşayam var mı?
Gözünaydın cnm normalde nabzın yüksek midir? Benim normalde de arada çarpıntım olur hamilelikte daha da artıyor özellikle kahve tüketimini artırınca ya da uzun süre aç kalınca. Bence normaldir aşırı yükselmiyorsa nabzın

Bende hiç su içemiyorum yemek de aynı şekilde gerçi. Sabah biraz iyi oluyorum biraz yiyip içiyorum sonrası fena ilac içiyorum ama yanma bulantı hep var gibi geliyor. Bu günlerin geçeceğini biliyorum o zamanlar daha dikkatli olur açığı kapatırız diye düşünüyorum.
Sağlıklı olsunlar da kapanır tabi, zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından besleniyor 🥹🤭

Ayakları mı oo 🥹🥹🥹 çarpıntı değilde nefes darlığı yaşıyorum bazen bugün bende sorcam onu. Gözün aydın kuzum hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah kaç haftalık olmuş

Maşşallah canım😍 kaç haftalıksın şuan

Ayakları mı oo 🥹🥹🥹 çarpıntı değilde nefes darlığı yaşıyorum bazen bugün bende sorcam onu. Gözün aydın kuzum hep böyle güzel güzel devam etsin inşallah kaç haftalık olmuş
Eveet kollarını da gösterdi 😍😍 inşallah hepimizin canım ❤️ benimki ilerden gidiyor 9+4 olmuş. Ekim annelerine geçiş yapmam gerekiyor sanırım 😅

Back
X