Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)

Benim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)
Muhtemelen kalp atisini da duyarsın canim

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Bugün sırt ağrım çok normal mi acaba

Ayy insallah o kadar heyecanliyim ki ilk gebeligim oldugu icin, doktor artik gerek yok dese de gidip beta baktirmak istedim hep gunlerdir emin olamiyorum sanki gercekligine
İlk gebelik bambaşka oluyor herseyi yaşayarak öğreniyorsun hayırlı olsun sağlıkla kavuşun miniğine
Kızlar 6 haftalık hamileyim. Bugün sırt ağrım çok normal mi acaba
Evet olabilir bel agrisi sırt ağrısı kasiklar da ağrı olabiliyor
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah

Merhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizedualarınızı bekliyorum i
benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin

benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şey
Merak ettim nasıl geçti doktor

Yok hayır sadece bebek göründü içinde benm doktorum çok ayrıntılı bakmıyo malesef biraz yoğun hemen bebeği gördü kese olmş dedi 5-6 dk durup çıkıyo

Ayy teşekkür ederim geçti 1 saat önce

Yok hayır sadece bebek göründü içinde benm doktorum çok ayrıntılı bakmıyo malesef biraz yoğun hemen bebeği gördü kese olmş dedi 5-6 dk durup çıkıyo
Benimki 5 6 dk bile bakmıyor

Kızlar bende Kasım annesi olacağım Kasık ağrısı ve mide yanması var bunlar normal mi özellikle kasık ağrısı ? Yaşayan var mı bunları? Doktor normal dedi ama regl olacakmışım gibi sırt üstü yatınca geçiyor ve bende sürekli yatıyorum

Kızlar bu süreçte şehirler arası yolculuk yapabilir miyiz? Özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkinde tecrübe ettiniz mi? Aylar öncesinden hastane randevum vardı mecbur gibiyim ve tek gidecektim araçla.

12 geç döllenme oldu sanırım ben adet günümde adet oldum sandım meğerse üstüne görmüş olmuş 2 günde kanama bitti 2. günü öğrendim adetli sanarken kendimi
Ben de 4gün gecikmede 39 gördüm çok tedirgin oldum o yüzden sordum çok sağolun

Bnmde oluyor ikisi ama bugün yanmaya mide bulantısı da eşlik etti bi ara ölüyodum öğürmekten

Kızlar aranızda vajinal yoldan progestan kullanan var mı? Bir süre sonra geri gelmesi normal mi?

Bnmde oluyor ikisi ama bugün yanmaya mide bulantısı da eşlik etti bi ara ölüyodum öğürmekten
Şuanlık mide bulantım yok çok şükür Ama kasık ağrısı beni çok korkutuyor düşük yapar mıyım diye korkuyorum ilk gebeliğim sürecide bilmediğim için panikliyorum.

Gunlerce kasiklarimda batmalar segirmeler oldu. Bitti dedim tam, simdi bahsettiginiz regl agrisi hissiyati var surekli lavaboya kosuyorum kanamam olacak korkusuyla sukur leke bile yok doktorum bana da cok normal dedi ama insan korkuyor ozellikle oyle tum kasik bolgesinde agri olunca

Aynı duyguları yaşıyorum yarım saatte bir tuvalete koşuyorum leke felan var mı diye şükür bendede olmadı inşallah olmaz hiçbirimizde ya sağlıklı geçer hamileliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…