Muhtemelen kalp atisini da duyarsın canimBenim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)
Ayy insallahMuhtemelen kalp atisini da duyarsın canim
12 geç döllenme oldu sanırım ben adet günümde adet oldum sandım meğerse üstüne görmüş olmuş 2 günde kanama bitti 2. günü öğrendim adetli sanarken kendimi12 yi kaçıncı gün öğrendiniz
İlk gebelik bambaşka oluyorAyy insallaho kadar heyecanliyim ki ilk gebeligim oldugu icin, doktor artik gerek yok dese de gidip beta baktirmak istedim hep gunlerdir emin olamiyorum sanki gercekligine
Evet olabilir bel agrisi sırt ağrısı kasiklar da ağrı olabiliyorKızlar 6 haftalık hamileyim. Bugün sırt ağrım çok normal mi acaba
Hayırlı olsun2 yıl sonra beklenmedik bir anda dün öğrendimhenüz çok küçük kese gözükmüyor. Dün 800 değerindeydi bugün 1200. Allah'ım hepimize sağlıklı bir şekilde kalp atışı ve keseyi görmeyi nasip etsin çok güzel bir duyguymuş 1 hafta sonra gözükeceğiz inşallah
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizeMerhaba hayırlı olsun, bat ne zamandı?
benim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin
Merak ettim nasıl geçti doktorbenim ilk değerim 59 du 5 gün sonra gittim 390 oldu yarında ilk doktor randevum bol bol dua etttt kendin için yapabilceğin en güzel şey
Yok hayır sadece bebek göründü içinde benm doktorum çok ayrıntılı bakmıyo malesef biraz yoğun hemen bebeği gördü kese olmş dedi 5-6 dk durup çıkıyosağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbeni doktorum kalp atışı için 14 martta çağırdı kontrole ama son adetime göre 5+4 oluyorum çağırdığı tarihte. o tarihte gözükür mü kalp atışı siz 5+3 müşsünüz kalp atışını görebildi mi doktorunuz?
Ayy teşekkür ederim geçti 1 saat önceİlk gebelik bambaşka oluyorherseyi yaşayarak öğreniyorsun hayırlı olsun sağlıkla kavuşun miniğine
Evet olabilir bel agrisi sırt ağrısı kasiklar da ağrı olabiliyor
Hayırlı olsunaramıza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah
Benimki 5 6 dk bile bakmıyorYok hayır sadece bebek göründü içinde benm doktorum çok ayrıntılı bakmıyo malesef biraz yoğun hemen bebeği gördü kese olmş dedi 5-6 dk durup çıkıyo
Ben de 4gün gecikmede 39 gördüm çok tedirgin oldum o yüzden sordum çok sağolun12 geç döllenme oldu sanırım ben adet günümde adet oldum sandım meğerse üstüne görmüş olmuş 2 günde kanama bitti 2. günü öğrendim adetli sanarken kendimi
Bnmde oluyor ikisi ama bugün yanmaya mide bulantısı da eşlik etti bi ara ölüyodum öğürmektenKızlar bende Kasım annesi olacağımKasık ağrısı ve mide yanması var bunlar normal mi özellikle kasık ağrısı ? Yaşayan var mı bunları? Doktor normal dedi ama regl olacakmışım gibi sırt üstü yatınca geçiyor ve bende sürekli yatıyorum
Şuanlık mide bulantım yok çok şükürBnmde oluyor ikisi ama bugün yanmaya mide bulantısı da eşlik etti bi ara ölüyodum öğürmekten
Gunlerce kasiklarimda batmalar segirmeler oldu. Bitti dedim tam, simdi bahsettiginiz regl agrisi hissiyati varKızlar bende Kasım annesi olacağımKasık ağrısı ve mide yanması var bunlar normal mi özellikle kasık ağrısı ? Yaşayan var mı bunları? Doktor normal dedi ama regl olacakmışım gibi sırt üstü yatınca geçiyor ve bende sürekli yatıyorum
Aynı duyguları yaşıyorum yarım saatte bir tuvalete koşuyorum leke felan var mı diye şükür bendede olmadı inşallah olmaz hiçbirimizde ya sağlıklı geçer hamileliğinizGunlerce kasiklarimda batmalar segirmeler oldu. Bitti dedim tam, simdi bahsettiginiz regl agrisi hissiyati varsurekli lavaboya kosuyorum kanamam olacak korkusuyla sukur leke bile yok doktorum bana da cok normal dedi ama insan korkuyor ozellikle oyle tum kasik bolgesinde agri olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?