Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Amin canım hepimiz için inşallah doktor bana plasentan küçük kalmış dedi . Bebeğe göre küçükmüş anlamadım . Geçen devlette acile gitmiştim oradada erken doğum riskin var dediler benim gebeliklerim hep plasenta kaynaklı erken oluyor .
Belki bu sefer zamanında olur canım. Allah ne zaman ol derse o zaman gelecek minikler. İnşallah gelişimlerini tamamlayıp sağlıkla gelsinler. 🌷

Kızlar tansiyonum çok yüksekdi hastaneye yatış verdi doktorum düşmezse ciğer geliştirici vurup bebeği almak zorundayım dedi . dualarınızı eksik etmeyin
Dualarımız sizinle. Korkmayın, kontrol altına almak istemiş doktor. Tansiyonu düşürüp gebeliğinizi daha stabil ilerletmeye çalışacaktır. Allah'ın izniyle sorunsuz geçecek süreciniz :dua:

Nstde 20 dakika içinde en az 3 kez sancı olmasını bekliyorlarmış. Ve nstde çıkan sancıyı hissetmeme olasılığımız varmış. Belki hissettiğiniz sancı başka bir şeyle alakalıdır. Doktora sordunuz mu
Evet bu haftalarda yalancı sancıların olmasının normal olduğunu söyledi

Bazen çok şiddetli oluyor tabi ama birkaç şey uyguluyorum. Yemeklerin yanında içecek içmiyorum o zaman artıyor yanmalar. Suyu veya içecekleri mutlaka yemekten en az 45 dk-1 saat kadar önce veya sonra içiyorum.
Bir de yatmadan önce 2.5-3 saat kadar önce yemeği kesiyorum mutlaka. Gün içinde de açıkmadan ve durmadansürekli yemek yememeye çalışıyorum. Sindirme için yemek aralarında 2-3 saat boş geçiriyorum sağlıklı sindirim için. Açıkçası baya faydasını gördüm. Bi de fazla şeker tüketimi etki ediyor daha çok yakıyor mideyi.
Evet bende ne zaman çikolata tarzı birşey yesem midem delincek gibi hissediyorum

Oğlum hastaydı tüm hafta sonu çok zor geçti. Çok şükür iyileşti ama şimdi hastalık bana geçti. Çok fenayım ayakta duracak halim yok🥹 kemiklerim ağrıyor, ateş yavaş yavaş çıkıyor gibi. Öyle bir dertleşmek istedim.
Aynı durumdayım benimde eşim hastaydı bana bulaştı şimdi ateş bende de oluyor nasıl geçecek hemennn

Oğlum hastaydı tüm hafta sonu çok zor geçti. Çok şükür iyileşti ama şimdi hastalık bana geçti. Çok fenayım ayakta duracak halim yok🥹 kemiklerim ağrıyor, ateş yavaş yavaş çıkıyor gibi. Öyle bir dertleşmek istedim.
Çok geçmiş olsun canım. Maalesef cocuklar hastalığı eve tasiyabiliyorlar. Bol bol yat dinlen canım. Ateş olur ise parol içebilirsin. Gerekirse doktoruna da haber verirsin canım.

Çok geçmiş olsun canım. Maalesef cocuklar hastalığı eve tasiyabiliyorlar. Bol bol yat dinlen canım. Ateş olur ise parol içebilirsin. Gerekirse doktoruna da haber verirsin canım.
İki gündür geçti geçecek diye bekledim ama daha geçmezse söyleyeceğim doktoruma önerisi olur mu diye, çok teşekkür ederim

Back
X