- 14 Ağustos 2011
- 27.731
- 3.522
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #11.421
Rahimi kapatıyor mu peki? Ya da plasenta asaği yerleşimli oluyor. Tekmeleri cok alttan hissedersin.28.hafta ya giricem . Previa mı bilmiyorum ama plesenta rahime 1 cm yakınlıktaymış
Rahime yakın kapatmıyor dedi doktor ilk hamileligim ve daha önce kürtaj vs olmadıgı icin yukarı cıkar dedi doktorum ama 28.e geldim hala cıkarmı bilmiyorum yukarıRahimi kapatıyor mu peki? Ya da plasenta asaği yerleşimli oluyor. Tekmeleri cok alttan hissedersin.
29+5 ama 32den önce baglamaktan yana degillermis acil durum dışında benimde sancılar durduğu için bişey çıkmaz boşuna yüklenmeyelim dedilerSuan kaç haftalıksın ben 28 haftalık acile gitmiştim o zaman nts bağlamışlardı o kadar küçük değiliz artık koca göbüşlerimizi var
Ebebek’ten değil ama kanguru kullanıp çok memnun kaldım. Boba 4g modeldi benimki. Şimdi piyasada var mı bilmiyorum. 7 senelik kangurum 2 çocuk büyüttüm taş gibi hala.Kızlar e bebekten kanguru alan oldu mu ? Ya da daha öncesinde kullanıp memnun kaldığınız ?
Bulunduğunuz şehire göre düşünebilirsiniz aslında . Klima olayı zaten siz isterseniz açarsınız istemezseniz kapatırsınız .Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Çok teşekkür ederim bakacağımEbebek’ten değil ama kanguru kullanıp çok memnun kaldım. Boba 4g modeldi benimki. Şimdi piyasada var mı bilmiyorum. 7 senelik kangurum 2 çocuk büyüttüm taş gibi hala.
Detaylı da belli oldu 24 de gitmiştim sanırımKan akışının yavaş olduğu ne zaman belli olmuştu?
Kısa kollu üstüne sabahlık götürcem ben de ilkini kışın kar kış doğurdum gene kısa kollu giymiştim yürürken sabahlık giyiyodum istanbuldayızKızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
İnşallah cikar canim. Aynen ayaklari kasikta cunku. Sana dikkat et kendini çok yorma dedi mi?Rahime yakın kapatmıyor dedi doktor ilk hamileligim ve daha önce kürtaj vs olmadıgı icin yukarı cıkar dedi doktorum ama 28.e geldim hala cıkarmı bilmiyorum yukarı
Tekmeler göbegimin yan tarafında göbegimin hemen altında hissediyorum kasıkta da tuvaletimi tutarsam hissediyorum ordan vuruyor
25. Haftada girdim ilk kasılmam var diyince doktor hemen nst aldı beni ama çıkmadı birşey şimdi 35 i. Bekliuorum nst için birdaha girmedim29+5 ama 32den önce baglamaktan yana degillermis acil durum dışında benimde sancılar durduğu için bişey çıkmaz boşuna yüklenmeyelim dedilerhenüz nst deneyimim olmadı bakalım ne zaman tanisacaz kendileriyle
Aman geç tanış bence. Bi sıkıntı olmaz ise 35. Haftada tanışırsın canim.29+5 ama 32den önce baglamaktan yana degillermis acil durum dışında benimde sancılar durduğu için bişey çıkmaz boşuna yüklenmeyelim dedilerhenüz nst deneyimim olmadı bakalım ne zaman tanisacaz kendileriyle
Ben kısa kollu aldım yaz boyu giyerim diye. Sabahlıkla birlikte alırsanız her koşulda iş görür.Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Üşürsek sabahlık giyeriz bence. Benimkiler hep kısa kollu ama yine de nasıl rahat olacaksa sizeKızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Selam,Kızlar e bebekten kanguru alan oldu mu ? Ya da daha öncesinde kullanıp memnun kaldığınız ?
3 farklı doktorda gördü beniİnşallah cikar canim. Aynen ayaklari kasikta cunku. Sana dikkat et kendini çok yorma dedi mi?
Kanguruda bebek takılıyken düşen tek saftirik benimdir heraldeEbebek’ten değil ama kanguru kullanıp çok memnun kaldım. Boba 4g modeldi benimki. Şimdi piyasada var mı bilmiyorum. 7 senelik kangurum 2 çocuk büyüttüm taş gibi hala.
Anladım. Son kontrolümüzde perinatolog bizde de öyle bir durum olabileceğinden şüphelendi ama gelişimi geri olmadığı için emin olamadı. Takip edilecek. O yüzden sordum. Teşekkür ederim.Detaylı da belli oldu 24 de gitmiştim sanırım
Ben bundan çok korkuyordum işte! Eşim kanguruyu çok istiyor, hevesleniyor ama ben bir türlü düşme kaygısını aşamıyorum kafamda. Neyse ki siz bir şekilde korumuşsunuz çocuğu. Kendimi biraz tanıyorsam ben de düşerimKanguruda bebek takılıyken düşen tek saftirik benimdir heraldekendime hala kızarım. 4-5 aylıktı ben de ufak tefeğim taşıyamaıdm heralde. Allahtan düşerken kafasını yukarıda tutmayı elimle korumayı başardım.
Sen gene kendini çok yorma uzanma ağır kaldırma canım.3 farklı doktorda gördü benibir tanesi dikkat et demedi. Yani bende mi anormallik var anlamadım . Asm deki hemşire söyledi dikkat et uzanma diye sadece cnm
Öyle yapıyorum . Doktor 32.haftadan sonra kanama olurmu olmaz mı ona göre karar veririz konuşuruz demiştiSen gene kendini çok yorma uzanma ağır kaldırma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?