- 29 Haziran 2022
- 2.427
- 1.093
- 63
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.461
Hiç kasma kendini eşinden destek al Bi süpürge yapsın Bir toz aldımı yeterBayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Benim hoşuma atlı karıncalar gidiyor minik yanınada çikolata filan şeffaf paketler var içine koyup vemelik Google yazınca çıkıyorBu arada hediyelik yaptıracak mısınız? Ben yakın çevre aile arkadaşlar için vs 30-40 tane yaptırmayı düşünüyorum beğendiğiniz modelleri paylaşır mısınızfarklı şeyler varsa görmüş oluruz
Anne ben geliyorum hazırlıklı ol diyor belkiKızlar bir arkadaş daha hareketli bebekle alakalı konu açmıştı ama internetten bakıyorum bebekler günün %80 civarı uyuyormuç. Ama benim bebek neredeyse full hareket ediyor. Bu kadarı cidden normal mi? Erkek olmasıyla alakası var mı bu durumun acaba . Çünkü neredeyse hareket etmediği an yok.
Bende hangisinden yaptıracağıma karar veremedim. Beğendikleriniz olursa paylaşır mısınızBu arada hediyelik yaptıracak mısınız? Ben yakın çevre aile arkadaşlar için vs 30-40 tane yaptırmayı düşünüyorum beğendiğiniz modelleri paylaşır mısınızfarklı şeyler varsa görmüş oluruz
Bence uzun süre hareketsiz kalması daha büyük sorun ya, bir kez başıma geldi çok stresliydi. Siz hareket ederken uyuyordur bence oturduğunuzda da fark edip uyanıyorKızlar bir arkadaş daha hareketli bebekle alakalı konu açmıştı ama internetten bakıyorum bebekler günün %80 civarı uyuyormuç. Ama benim bebek neredeyse full hareket ediyor. Bu kadarı cidden normal mi? Erkek olmasıyla alakası var mı bu durumun acaba . Çünkü neredeyse hareket etmediği an yok.
Bende hangisinden yaptıracağıma karar veremedim. Beğendikleriniz olursa paylaşır mısınızbende çok az yaptırcam bulunduğum şehirde çok tanıdığım yok 20 adet yeterli bana
1 çocuğu daha olanları takdir ediyorum gerçekten. Zaten çok yorulduğumda diyorum ki evde başka çocuğu olanlar var onlar napıyor acabaallah yardımcımız olsun
Bide kızlar 29.haftadayım ben çok fazla hareketli olunca mesela yürüyüşten sonra yada merdiven inip çıkarsam tuvalete gittiğimde yoğun beyaz sarı akinti görüyorum yapışkan kokusuz afedersiniz bu normal mi enfeksiyon mu acaba normal mi ama koku yok yanma kaşıntı yok
Bayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Maşallah çocuğunuzaDün yatarak oyun oynadık :) benim ki Allah'tan 5 bucuk yasinda sürecin çok bilincinde hiç yormuyor aksine hep yardım ediyor bulaşık mak. bile boşaltıyor :) o bana veriyor ben yerine koyuyorum eğilmeyeyim diyeama insan yine vicdan yapıyor yetemiyormuş duygusu kaplıyor
Neyse geçici süreç sağlıkla atlatalım da
Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsinizhergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence ben saldım
Ayy yok hiç uğraşmayacağımBu arada hediyelik yaptıracak mısınız? Ben yakın çevre aile arkadaşlar için vs 30-40 tane yaptırmayı düşünüyorum beğendiğiniz modelleri paylaşır mısınızfarklı şeyler varsa görmüş oluruz
2 gecelik, 1 pijama olabilir sezaryen ihitmaline karşı. 2 gece kalınıyor ben 3 takımı da giydim. Pijamayı son gün çıkışta giydim. Baya kötü hissediyorsun, ter vsKızlar günaydın. Hastane için iki pijama takımı yeterli mi acaba ?
Gecelik dediğiniz elbise gibi olanlar dimi ? Doğru haklısınız temiz temiz giymek iyi hissettirir. Sezaryanda Beli lastikli pijama zor olur.2 gecelik, 1 pijama olabilir sezaryen ihitmaline karşı. 2 gece kalınıyor ben 3 takımı da giydim. Pijamayı son gün çıkışta giydim. Baya kötü hissediyorsun, ter vsher gün temiz temiz giymek iyi olmuştu
Lohusa takımları lastiksiz bildiğim kadarıyla. Suwenden almıştım zamanında, beli rahattı. İlk gün aç kapa kontrol daha çok oluyor gecelik o yüzden daha rahat. Evet elbise gibi olanlar.Gecelik dediğiniz elbise gibi olanlar dimi ? Doğru haklısınız temiz temiz giymek iyi hissettirir. Sezaryanda Beli lastikli pijama zor olur.
bol giyinirsen hamile olduğunu anlamazlarsa sormazlar bile çünkü beyan yapmadığın için kimse senin hamile olduğunu bilmiyor o yüzden direk bin uçağa sorun olmazKızlarrr hamileyken sun express ile uçan oldu mu? Resmi sayfasında 36. Haftaua kadar raporsuz uçulabilir yazıyor bem ona istinaden müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söylediler. Yine de bir sorun yaşar mıyım diye son dk tırstım ? Olur da bir sorun yaşarsam 24 haftalık hamileyim desem ne olur ki? Karnım pek büyük değil. fark edileceğini de zannetmiyorum. Ama olurda sorarlarsa 24 desem anlayacakları bi sistemleri var mı? Bunları şundan soruyorum, bi arkadaş forumda şey yazmış, sun express istemiyoruz diyor ama biletleme yerinde benden istediler demiş. Bi şey anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?