Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar bir arkadaş daha hareketli bebekle alakalı konu açmıştı ama internetten bakıyorum bebekler günün %80 civarı uyuyormuç. Ama benim bebek neredeyse full hareket ediyor. Bu kadarı cidden normal mi? Erkek olmasıyla alakası var mı bu durumun acaba . Çünkü neredeyse hareket etmediği an yok.

Hiç kasma kendini eşinden destek al Bi süpürge yapsın Bir toz aldımı yeter

Benim hoşuma atlı karıncalar gidiyor minik yanınada çikolata filan şeffaf paketler var içine koyup vemelik Google yazınca çıkıyor

Anne ben geliyorum hazırlıklı ol diyor belki hareketli Demek ki her bebeğin yapısı farklı

Bende hangisinden yaptıracağıma karar veremedim. Beğendikleriniz olursa paylaşır mısınız bende çok az yaptırcam bulunduğum şehirde çok tanıdığım yok 20 adet yeterli bana

Bence uzun süre hareketsiz kalması daha büyük sorun ya, bir kez başıma geldi çok stresliydi. Siz hareket ederken uyuyordur bence oturduğunuzda da fark edip uyanıyor

Bende hangisinden yaptıracağıma karar veremedim. Beğendikleriniz olursa paylaşır mısınız bende çok az yaptırcam bulunduğum şehirde çok tanıdığım yok 20 adet yeterli bana

Ben bundan sipariş ettim, isim yazılıyor üzerine kurdelere rengini vs değiştirebiliyorlar kalıcı olur diye düşündüm bilemedim özellikle çok misafiriniz yoksa düşünülebilir

Eklentiler

• IMG_8995.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar sağ kasığımda hafif bi ağrı var. Ama regl ağrısı gibi değilde orda bi şey batıyormuş gibi kemik ağrısı gibi bi şey anlam veremedim . Yaşayan var mı? İş e geldim , iş çıkışı memlekete gideceğim 2 saatlik uçak yolculuğu ile . Dün biraz hazırlık yaptım acaba onunla mı alakalı. Anlam veremedim

1 çocuğu daha olanları takdir ediyorum gerçekten. Zaten çok yorulduğumda diyorum ki evde başka çocuğu olanlar var onlar napıyor acaba allah yardımcımız olsun

Dün yatarak oyun oynadık :) benim ki Allah'tan 5 bucuk yasinda sürecin çok bilincinde hiç yormuyor aksine hep yardım ediyor bulaşık mak. bile boşaltıyor :) o bana veriyor ben yerine koyuyorum eğilmeyeyim diye ama insan yine vicdan yapıyor yetemiyormuş duygusu kaplıyor
Neyse geçici süreç sağlıkla atlatalım da

Bunu yine doktoruna sor istersen ne olur ne olmaz
Ama benim gebeliğin basindan beri akintim var hatta 2 hafta önce baya koyuydu afedersiniz dedim kesin bu sefer enfeksiyon var baktılar çıkmadı hiçbir şey

Ev derli toplu olsun mutfak banyo temizlemek yeter bana kalırsa. koltuk silmedik diye ayıplayacak olan varsa da o onun kötü niyeti artık yormayın kendinizi hamileyiz işte elimizden geldiği kadar

Maşallah çocuğunuza yaşı çok küçük değil o yönden iyi tabi bebeği olanlar var kucaklarına almak zorunda kalıyorlar o biraz sıkıntı geliyor bana ama Allahım koruyor bebişlerimizi az kaldı doğurduğumuzda istediğimiz gibi hoplar zıplar temizlik yapar kendimizi harab ederiz

Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsiniz hergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence ben saldım

Ben de eşim de aşırı titiziz normalde. Günlük süpürge yapar ben yapmasam bile bütün ütüleri o yapardı. Kendi işimizi yapıyoruz iki aydır çalışmama izin vermiyor. Üstüne taşındık perdeler eve yetmedi perdem yok. Koltuklar pert olmuştu yenisini aldık onlar da henüz gelmedi evde perdesiz koltuksuz oturuyoruz zaten. Dün diyor ki boş ver temizliği bayram sonu koltuklar gelince yardımcı alırız. Biz temiz olalım misafir ne hali varsa görsün

Ayy yok hiç uğraşmayacağım zaten ne yapsam kimse beğenmiyor doğuma da gelmemelerini umarak gireceğim inşallah kimseyi dövmeden karakolluk olmadan gidebilirim doğuma tabii

Kızlar günaydın. Hastane için iki pijama takımı yeterli mi acaba ?
2 gecelik, 1 pijama olabilir sezaryen ihitmaline karşı. 2 gece kalınıyor ben 3 takımı da giydim. Pijamayı son gün çıkışta giydim. Baya kötü hissediyorsun, ter vs her gün temiz temiz giymek iyi olmuştu

2 gecelik, 1 pijama olabilir sezaryen ihitmaline karşı. 2 gece kalınıyor ben 3 takımı da giydim. Pijamayı son gün çıkışta giydim. Baya kötü hissediyorsun, ter vs her gün temiz temiz giymek iyi olmuştu
Gecelik dediğiniz elbise gibi olanlar dimi ? Doğru haklısınız temiz temiz giymek iyi hissettirir. Sezaryanda Beli lastikli pijama zor olur.

Gecelik dediğiniz elbise gibi olanlar dimi ? Doğru haklısınız temiz temiz giymek iyi hissettirir. Sezaryanda Beli lastikli pijama zor olur.
Lohusa takımları lastiksiz bildiğim kadarıyla. Suwenden almıştım zamanında, beli rahattı. İlk gün aç kapa kontrol daha çok oluyor gecelik o yüzden daha rahat. Evet elbise gibi olanlar.

Kızlarrr hamileyken sun express ile uçan oldu mu? Resmi sayfasında 36. Haftaua kadar raporsuz uçulabilir yazıyor bem ona istinaden müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söylediler. Yine de bir sorun yaşar mıyım diye son dk tırstım ? Olur da bir sorun yaşarsam 24 haftalık hamileyim desem ne olur ki? Karnım pek büyük değil. fark edileceğini de zannetmiyorum. Ama olurda sorarlarsa 24 desem anlayacakları bi sistemleri var mı? Bunları şundan soruyorum, bi arkadaş forumda şey yazmış, sun express istemiyoruz diyor ama biletleme yerinde benden istediler demiş. Bi şey anlamadım valla

bol giyinirsen hamile olduğunu anlamazlarsa sormazlar bile çünkü beyan yapmadığın için kimse senin hamile olduğunu bilmiyor o yüzden direk bin uçağa sorun olmaz
sorarlarsa kaç haftalık diye söylersin 32 haftaya kadar sorun olmuyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…