Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
Eğer şartları karşılıyor ise işe iade davası açın. Sözleşmesi belirsiz süreli miydi, en az 6 aylık çalışan miydi, işten çıkarılma sebebi/kodu ne vb. Kriterleri var. Yaşadığınız yerde bu alanda iyi, işçi çevresince taninan avukatlar vardır. Araştırın çevrenizden alın tüm haklarınızı.

Allah büyük canım bebek nasibiyle gelirmiş inşallah babasına daha güzel hayırlı iş kapıları açtırır

Hic canini skma bizim araba ev borcumuz var ve yatalak anneme bakiyorum bizimle yasiyor cok masrafli cok zor sureclerden geciyoruz ama Rabbim bebegin rizkini inan ki veriyor
Allahim tez zamanda esine cok daha guzel is kapisi acsin canim

Eşim ise başlayalı tam 6 ay olmuştu yakın zamanda 1-2 kişiyi daha çıkarmışlar işler kötü oldugu için küçülmeye gidiyolamis yapabilecegimiz bı şey var mı araştırıp bakmadik bizde daha ama çok sağolun arastiricaz

Hic canini skma bizim araba ev borcumuz var ve yatalak anneme bakiyorum bizimle yasiyor cok masrafli cok zor sureclerden geciyoruz ama Rabbim bebegin rizkini inan ki veriyor
Allahim tez zamanda esine cok daha guzel is kapisi acsin canim
Amin inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kendimi hep motive etmeye çalışıyorum aslında ama hamilelik hormonlari söz geciremiyorum bı yandan da kendime eşimi de düşünüyorum beni bu yüzden üzgün görse daha çok üzülür diye toparlamaya çalışıyorum kendimi çok sağolun

Tamam canim bakayim tesekkur ederim icerik hangileri temiz bilmedigimden arastiriyorum ama kullananlar olunca daha cok icime siniyor
Instagram da bir sayfa var temiz içerikli bebek anne ürünleri paylaşıyor. Muhendisinoglu adı bakabilirsiniz oraya bende ordan bakıp alıyorum

Tamam canim bakayim tesekkur ederim icerik hangileri temiz bilmedigimden arastiriyorum ama kullananlar olunca daha cok icime siniyor
İncia temiz içerikli canım ben memnunum diğer ürünlerinden de tavsiye edebilirim ama her ürün herkese iyi gelmiyor o yüzden bilemiyorum tabi memnun kalır mısın

2 kisiyle mi kuculeceklermis ? Bu gibi durumlarda zaten onceden duyumlar olur. Yeni yıl oncesi yani zamli maaşı hak edemeden hesaplamalar 2024 zamsiz ücretine göre yapilsin diye son hafta insan cikarmislar. Bir danismakta fayda var, birakmayin yanlarina.

Amin canim inşallah. Rabbim bu yolda kolaylıklar nasip etsin inşallah.

Cok geçmiş olsun. Ne renk kanamanız? Belki dikislerden dolayi olmuştur.

Çarpıntı bende de oluyor. Özellikle yemeklerden sonra.

Cok stres bebek ve anne için tehlikeli. Ben de yaşadım yeni. Dikkat edin. Belki daha iyi bir iş olacak. Bebeğinizin kısmetine insallah. Rabbim güzel iş kapıları açsın insallah.

Seninle benim her şeyimiz hep aynı gidiyor benimde hala mide bulantım var prilam içiyorum yoksa çok feci oluyorum kendimde seni görüyorum her seferinde

Cok stres bebek ve anne için tehlikeli. Ben de yaşadım yeni. Dikkat edin. Belki daha iyi bir iş olacak. Bebeğinizin kısmetine insallah. Rabbim güzel iş kapıları açsın insallah.
Doğru diyorsunuz ilk duyunca bı şok olup üzüldüm ama şimdi kendimi toparliyorum rahatlatmaya çalışıyorum Allah büyük vardır bı bildigi derdimiz bu olsun başka şeyle, sağlığımızla sinanacagimiza bunla sinanalim diyorum en azından ben çalışıyorum ben de çalışmayabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…