-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.281
Benim oyle ama ateslendim oglumdan virus kaptim muhtemelenKizkar selam vücut ağrısı çeken var mı benim diz kapaklarım belim el ayak bileklerim parmaklarım vs çok ağrıyor kemiklerim zonkluyor sanki normal mi bilemedim birde herkes kabızlıktan yakınmis iki gündür ishalim
Bilmiyorum yani çeşitli şekillerde de olabiliyor ya soğuk algınlığı. İnşallah geçer bir an önce konu üzerine kullandığım uygulamada da böyle bir şey yazıyor.Grip gibi bişey mi oldum sizce burun akıntısı yok vücut ağrısı var
Carpinti bende her daim varSelam kızlar, bende 15. Haftadayım. 2.gebeliğim. 11 yaşında bir kızım var. Karnım 5-6 aylık gibi ve çok sert. Çarpıntım var genelde ve nefesim yetmiyor gibi sanki. Bel ağrılarını saymıyorum bileÇok erken bence bu durumlar. Endişeleniyorum. Sizde böyle şeyler yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Normalde düşüktür tansiyonum 9-4 gibi. 11-6 civarı seyrediyor şu an. Yüksek yani benim için. Onu anladım daCarpinti bende her daim varona eslik eden tansiyon yukselmemde var, 0 tuz yersem yemekleri anca tansiyon duruyor gbi ama carpinti daima devam ediyor. 95 den asagi inmiyor 120 kadar ckiyor. Carpintiya normal dedi doktor, tansiyon olmasin dedi
Aa ne güzel maşallahAy kizlar ben tam ark. Hareket hissetmiyorum uyusuk galiba derken, tam gobek deligimin sol alt kisminda icten bisey degdi gbi oldu bum diye, sonra bu 3 kere daha tekrarladi. 16+1 ve bebekte 1 hafta ileri gelisimli. Ay sizce bebegimmidir bu hala inanasim gelmiyor ve bagirsaga yorasim geliyor daa
Haftamız da yaşadıklarımız da aynıAy kizlar ben tam ark. Hareket hissetmiyorum uyusuk galiba derken, tam gobek deligimin sol alt kisminda icten bisey degdi gbi oldu bum diye, sonra bu 3 kere daha tekrarladi. 16+1 ve bebekte 1 hafta ileri gelisimli. Ay sizce bebegimmidir bu hala inanasim gelmiyor ve bagirsaga yorasim geliyor daa
Ay bende 8-5 normalde ve benimde 11 ckiyor devamliNormalde düşüktür tansiyonum 9-4 gibi. 11-6 civarı seyrediyor şu an. Yüksek yani benim için. Onu anladım daMrve95 hu sertlik nedir hiç anlayamadım.
Aa ne güzel maşallah
Bebek bile olsa inan ayird edemiyor ama ben sey dusundum, bebek buyudugu icin bagirsagimizin konumu suan kese arkasinda kalmadimi, karnimiza pit diye değen sey bebek muhtemelenHaftamız da yaşadıklarımız da aynıben de bağırsak mı bebek mi ayırt edemiyorum ki ikinci hamileliğim ama 9 sene geçti unutmusum onu 21 gibi hissetmistim sanki ondan inanasım gelmiyor
Canim ilk gebelikte 20 hafta sonra, ikinci gebelikte 16-17.haftalardan itibaren hissedilebilir diyorlar.Haftamız da yaşadıklarımız da aynıben de bağırsak mı bebek mi ayırt edemiyorum ki ikinci hamileliğim ama 9 sene geçti unutmusum onu 21 gibi hissetmistim sanki ondan inanasım gelmiyor
Bir de ilk gebelik olsa dahi eger karin kaslari sert degilse 20.haftadan once hissedilme ihtimali varmis 16-17.haftalar itibariyle. Tamamen karin sertligi kaslar vs ile ilgiliymis bu durum. Yani, neden olmasin belki de bebis tekmesidirAy kizlar ben tam ark. Hareket hissetmiyorum uyusuk galiba derken, tam gobek deligimin sol alt kisminda icten bisey degdi gbi oldu bum diye, sonra bu 3 kere daha tekrarladi. 16+1 ve bebekte 1 hafta ileri gelisimli. Ay sizce bebegimmidir bu hala inanasim gelmiyor ve bagirsaga yorasim geliyor daa
Bana hepsinde erkek gibi geldiSelam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana
İç karnim kucuk, suan 16. Hafta ama 5 6 aylik gibi duruyor belkide ondan hissettimCanim ilk gebelikte 20 hafta sonra, ikinci gebelikte 16-17.haftalardan itibaren hissedilebilir diyorlar.
Bir de ilk gebelik olsa dahi eger karin kaslari sert degilse 20.haftadan once hissedilme ihtimali varmis 16-17.haftalar itibariyle. Tamamen karin sertligi kaslar vs ile ilgiliymis bu durum. Yani, neden olmasin belki de bebis tekmesidir
3 çizgi kısmını ben bilmiyorum canım. Bacak arası boş gibi geliyor bana. Ama renklide sanki kocaman pipisi var :) renklideki gibi kocaman pipisi olsa bacak arasından neden gözükmüyor diye arada kalıyorumBana hepsinde erkek gibi geldi3 cizgi gorunce kiz diyorlar sanirim burda oyle gozukmuyor. Ama sadece tahmin
"Genel olarak üç çizgi görünümü kız bebek, belirgin çıkıntı erkek bebek anlamına gelmektedir."
Bence erkekeleanorancalimon bu da önceki ultrasondan nubu diye tahmin ettiğim yeri yorumun varsa alırım :)
Burda da 45 dereceden dusuk durdugu icin kiz derdim ben, ama ne bileyim tum cikintilar erkek gibi geliyoeleanorancalimon bu da önceki ultrasondan nubu diye tahmin ettiğim yeri yorumun varsa alırım :)
İmdat ya:) ben de aradayım ve doktorum da bi tahminim var ama emin değilim o yüzden sölemeyeceğim dedi :)Burda da 45 dereceden dusuk durdugu icin kiz derdim ben, ama ne bileyim tum cikintilar erkek gibi geliyo