- 28 Ocak 2021
- 2.930
- 1.939
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.301
Şimdi nasilsin canimMeğer hastaymışım ateşim çıktı akşamdan beri
Daha iyiyim ateşim düştü çok teşekkürlerŞimdi nasilsin canim
Bana da kız gibi geldi :)Selam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Siyah beyazda kız gibi renklide erkek gibi geldi bana
Kizlar bu video sizde acilcak mi bilmiyorum ama haftalara gore bebegin/rahmin yerini gosteriyor.
Ben kullandığım nemlendiriciyi uçlarına da sürüyorum bende en başından beri ağrı hassasiyet varKizlar sizinde gogusleriniz agriyor mu ya
Benim anlik bi aci giriyor ki sanki gogsumu icinden biri sıkıyor gibi
Bide afedersiniz uclari cok kurumus bisey surulur mu erken mi?
Bide lutfen bana krem onerin ya, artık cildimin kurulugu mahfediyor beni
Uygun fiyatli hamileler icin ne alabiliriz
İsmi ne canimBen kullandığım nemlendiriciyi uçlarına da sürüyorum bende en başından beri ağrı hassasiyet var
Selam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Benim oranım daBana da kız gibi geldi :)
Selam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Kız sankiSelam kızlar bacak aradı ve renkli fotoğraftan cinsiyet tahmini olan söyleyebilir mi
Tazminat vs alamıyor mu canım sonuçta çıkarılmış. Ya da günü yetiyorsa işsizlik maaşı için hemen başvuru yapın en azından o destekler çok olmasa daKızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Bu ise gireli 1 yıl dolmamisti daha canım o yüzden tazminata hak kazanamadı bakalım işsizlik maasina başvuracak artık ama yıl sonu diye kartlara biraz fazla yüklenmistik o biraz bizi endişelendirdi bakalım Allah büyük en kotu idareten bi işe girer kendi istediği gibi bulana kadar biraz kemer sıkıcaz o zamana kadarTazminat vs alamıyor mu canım sonuçta çıkarılmış. Ya da günü yetiyorsa işsizlik maaşı için hemen başvuru yapın en azından o destekler çok olmasa da
Allah kulunu darda koymaz tez zamanda bir iş bulur inşallah canımBu ise gireli 1 yıl dolmamisti daha canım o yüzden tazminata hak kazanamadı bakalım işsizlik maasina başvuracak artık ama yıl sonu diye kartlara biraz fazla yüklenmistik o biraz bizi endişelendirdi bakalım Allah büyük en kotu idareten bi işe girer kendi istediği gibi bulana kadar biraz kemer sıkıcaz o zamana kadar