- 14 Ağustos 2011
- 27.034
- 3.010
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.361
Çok şükür sevindim. Ben de iyiyim şükür. Ben de korktum valla dinlenmeye devam. Cuma doktor kontrolüm var bakalım duruma göre artık hareket edicem. İnşallah bir daha rtekrarlamasın. Sağlıkla bu süreci tamamlayalım.İyiyim çok şükür lekelenmeler geçti ama bu hafta ful dinlenmeyi düşünüyorum iyice toparlanmak içinsiz nasılsınız umarım herşey yolundadır
İnşallah canım biran önce 20.haftayi görseydik rahat nefes alacaktıkÇok şükür sevindim. Ben de iyiyim şükür. Ben de korktum valla dinlenmeye devam. Cuma doktor kontrolüm var bakalım duruma göre artık hareket edicem. İnşallah bir daha rtekrarlamasın. Sağlıkla bu süreci tamamlayalım.
Amin canım inşallah. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri progestan kullanıyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz canım .biz de kolaylıkla geçirelim inşallah süreyi.İnşallah canım biran önce 20.haftayi görseydik rahat nefes alacaktık
Benim baştan beri riskli gebelik en ufak yorgunlukta lekelerle yatakta buluyorum kendimi inşallah atlatırız biran önce sağlıkla kucağımıza alırız bebisleri
Bu ben. Sabah kalktim kahvalti yaptim tekrar uyudum, Allahtan calismiyorum. Calisan arkadaslara kolayliklar diliyorum. Enerjim de var aslinda, bi cok var, bi hic yokHerkes mide bulantisindan yakinirken bende surekli uyumaktan yakiniyorum ya gunde insan 4-5 defa nasil uyur
Enercim sifir sifir
Bunu ben de düşündüm ama sormadım henüz. Chatgpt zararlı olabilir fetuse ulaşma riski var falan diyordu oylece vazgeçtim ama kullananlar da var sanırım. Siz de mi idrar yolu enfeksiyonu ile boğuşuyorsunuz? :/Arkadaşlar nioli yağı kullanan var mı ya da doktoruna danışan bununla ilgili
idrar yolu için cranberry takviyeli doğal vitaminler oluyor. doktorunuz uygun görürse.Bunu ben de düşündüm ama sormadım henüz. Chatgpt zararlı olabilir fetuse ulaşma riski var falan diyordu oylece vazgeçtim ama kullananlar da var sanırım. Siz de mi idrar yolu enfeksiyonu ile boğuşuyorsunuz? :/
Yok aslında enfeksiyonum bildiğim kadarıyla ben önceden kullanıyordum yani koku vesaire her şey için bende Cahtgpt ye baktım kasılmaya felan neden olabilir yazıyor diye kullanmadım. Aslında instagramda felan görmüştüm kullananları ama yine insan emin olamıyorBunu ben de düşündüm ama sormadım henüz. Chatgpt zararlı olabilir fetuse ulaşma riski var falan diyordu oylece vazgeçtim ama kullananlar da var sanırım. Siz de mi idrar yolu enfeksiyonu ile boğuşuyorsunuz? :/
Baska bi derdimiz olmasin ama esim artik isyanda tv izliyoruz ben izlerken en az 3 saat yokumBu ben. Sabah kalktim kahvalti yaptim tekrar uyudum, Allahtan calismiyorum. Calisan arkadaslara kolayliklar diliyorum. Enerjim de var aslinda, bi cok var, bi hic yokbirden pilim bitiyo ve kendimi sarj etmek icin basim yastiga gidiyo. Gecer dedim gecmedi hala 14 hafta oldu.
Zarari yok canim inst kullaniyorsan hamilelikte nioliya yagi yaz kullanan cok hamile varArkadaşlar nioli yağı kullanan var mı ya da doktoruna danışan bununla ilgili
Evet dün ona da başladım. Tüm kültürlerim temiz ama idrarda sürekli bakteri çıkıyor ve yanma yapıyor kronikleşti maalesef :/ Burdan da demiş olayım, doktorum çok fena salgın var tuvaletlerde çünkü müthiş bir insan kalabalığı var dedi. Aman dikkat edelimidrar yolu için cranberry takviyeli doğal vitaminler oluyor. doktorunuz uygun görürse.
Fırsatınız varken yatın uyuyun kızlar sefanız olsun hatta benim yerimede yatınBu ben. Sabah kalktim kahvalti yaptim tekrar uyudum, Allahtan calismiyorum. Calisan arkadaslara kolayliklar diliyorum. Enerjim de var aslinda, bi cok var, bi hic yokbirden pilim bitiyo ve kendimi sarj etmek icin basim yastiga gidiyo. Gecer dedim gecmedi hala 14 hafta oldu.
Benim erkek 15. Haftam hiçbir belirtim yok. Ama ilk 13-14 hafta ciddi mide bulantısı tiksinme yaşadımCinsiyetin belli oldu mu benimde ilk gebelik ve 6 yıl sonra gelen bebiş hiç belirtim olmadı azıcık göbüşüm çıktı onun dışında hamilelik belirtisi yok bende 13.haftadayim cinsiyeti merak ediyorum acaba belirtilerin cinsiyetle alakası olur mu
Aslında hamileliği bildirmek gerekiyor. 21. Haftada mıydı sanırım o zaman ilk doz vurmuşlardı ilk hamileliğimde 1 ay sonra da 2. Doz. Hamileliği bildirdiğinde onlar seni arıyor tetanoz zamanı gelince.. Kilo vs de ölçüyorlar sanırım.Kızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Sağlık ocağına bilgi vermek gerekiyor. Ben tetanoz aşısı için gidip başvurmuştım, gebe kaydım öyle yapılmıştı. 20 li haftalardi sanki haftasını unutmuşum. Sonrasında doğumu hep takip ettiler, aradılarKızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Ben bildirmemiştim ama beta sonucum sisteme düşünce aramışlardı beni sanırım haber vermek de gerekiyorKızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Benimde 13ün sonlarinda 3 gün mide bulantısı ve hiçbir şey istememe durumu oldu şuan geçti galiba bugün olmadı inşallah olmaz da baştan beri hiç bulantım yoktu bu 3 gün asır gibi geldiBenim erkek 15. Haftam hiçbir belirtim yok. Ama ilk 13-14 hafta ciddi mide bulantısı tiksinme yaşadım