-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.341
İnşallah her şey en kısa zamanda aileniz için yoluna girerKızlar iyi akşamlar hepinize moralim çok bozuldu bugün eşimi işten cikarmislar ben çalışıyorum ama evi eşimin maaşı dönduruyodu daha çok benim maaşım pek bı şeye yetmiyor daha yeni doğum paketi almistik önümüzde de masraflı bı süreç var bebeğimi düşünüp üzülüyorum kara kara dusunuyoruz şimdi ne yapabiliriz diye hamilelerin duası kabul olur derler dua eder misiniz eşim bı an önce iş bulsun
Yaşımızda aynı sanırım acaba onla ilgili olabilir miSeninle benim her şeyimiz hep aynı gidiyor benimde hala mide bulantım var prilam içiyorum yoksa çok feci oluyorum kendimde seni görüyorum her seferinde
Bilmiyorum isimlerimde anımsatıyorYaşımızda aynı sanırım acaba onla ilgili olabilir mi
Aslında normal ismim bu değil öylesine kullanıcı adım bu , ismim AhsenBilmiyorum isimlerimde anımsatıyor
Benim ilk belirtiler arasındaydı göğüs hassasiyeti şuanda sol koltuk altından göğüs ucuna doğru kaynar su geçiyor gibi hissiyat oluyor süt damarlari genişliyor diye tahmin ediyorum ucu aşırı sızlıyor yarık olduğu için yarığı sıkarak acıyı hafifletmeye çalışıyordum karnıma shea butter sürerken yine acıdı sıkmak için tutunca elimdeki yağ bulaştı yanması geçti artık tüm göğsümü de yağlıyorumKizlar sizinde gogusleriniz agriyor mu ya
Benim anlik bi aci giriyor ki sanki gogsumu icinden biri sıkıyor gibi
Bide afedersiniz uclari cok kurumus bisey surulur mu erken mi?
Bide lutfen bana krem onerin ya, artık cildimin kurulugu mahfediyor beni
Uygun fiyatli hamileler icin ne alabiliriz
Doktorum bana miralax ı önerdi. Bi araştırın, deneyebilirsiniz belki gebelikte güvenli. içimi de çok kötü değil.Kızlaar, kabızlık sorunu yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? Varsa beni aydınlatır mısınız... 3 gün oldu şişim resmen.
Bu arada 16.haftadayım
Doktorum bana miralax ı önerdi. Bi araştırın, deneyebilirsiniz belki gebelikte güvenli. içimi de çok kötü değil.
Bu shea butter hangi markanınkini aldınız? Kokusu var mı? Yapısı nasıl?Çatlaklar ve kuruluk için ben ilkin bebek yağı kullandım göbüş gerginlesti bu hafta birazda çıktı az geldiğini hissettim shea butter aldım hissini emilimini uzun süre nemlendirmesini çok sevdim benim kilodan olan çatlaklar ve kaşıntı olduğu için onları bile rahatlattı ee çatlak genetiğe vücut elastikliğine bağlı olunca ve vücudun kollajenine bağlı olduğundan kolajende dışardan alınmadığından bari rahatlatacak biseyler kullanalım düşüncesindeyim
Belki kullanamam yapısını beğenmem diye life in diye bı marka buldum gratisten onu aldım yapısı katı krem gibi görünüyor avuç arasında ovuşturarak ısıtıp sürüyorum ısınınca hemen eriyip yağ oluyor kokusuz sayılabilir şuan koku hassasiyetim olduğu için zeytin yaprağı gibi koku aldım çok derin koklayincaBu shea butter hangi markanınkini aldınız? Kokusu var mı? Yapısı nasıl?
Ben o çatalın alt kısmını testis üstü pipi mi acaba diye sorguladım pek anlamıyorum çünkü:)kız bebek, nubu çok bariz çatallı bence :)
Instagram da bir sayfa var temiz içerikli bebek anne ürünleri paylaşıyor. Muhendisinoglu adı bakabilirsiniz oraya bende ordan bakıp alıyorum
Tr de üretilmiyormuş o yüzden menşeisi Gana olandan almak lazımmış diye okudum bende ZeytunOil ve Monoville nin var ikisi de Ganadan ithal. Trendyolda bulabilirsinizBu shea butter hangi markanınkini aldınız? Kokusu var mı? Yapısı nasıl?
Bendekinin rengi ve dokusu böyle değil mesela biraz daha katı ve bu kadar berrak beyaz değil rengi hafif krem/sarımsı. Bu biraz hindistan cevizi yağına benziyor ama nemlendirdiği sürece çok problem mi bilemedim ya çatlak olayı büyük oranda genetik zatenBelki kullanamam yapısını beğenmem diye life in diye bı marka buldum gratisten onu aldım yapısı katı krem gibi görünüyor avuç arasında ovuşturarak ısıtıp sürüyorum ısınınca hemen eriyip yağ oluyor kokusuz sayılabilir şuan koku hassasiyetim olduğu için zeytin yaprağı gibi koku aldım çok derin koklayinca
Bacak arası mı sizinkiyle aynı nubu mu canımKız sanki
Bizde de böyleydi.
Pek anlamıyorum burda arkadaşlar tavsiye etmişti beğenmem diye bunu aldım hindistan cevizi yağı da yanında vardı o daha yağ gibiydi katı hali bile. Şimdilik nemlendirmesi hoşuma gitti ertesi güne kadar dokununca yağlı gibi değilde böyle yumuşak hissi var. Dediğin gibi nemlendirsin kaşıntıyı alsın yeterli benim için kilo alınca bile çatlıyorum genetikten dolayı artık çatlaklara alıştım sayılırBendekinin rengi ve dokusu böyle değil mesela biraz daha katı ve bu kadar berrak beyaz değil rengi hafif krem/sarımsı. Bu biraz hindistan cevizi yağına benziyor ama nemlendirdiği sürece çok problem mi bilemedim ya çatlak olayı büyük oranda genetik zaten
Nasıl oldunuz? Dinlenmeye devam.Pek anlamıyorum burda arkadaşlar tavsiye etmişti beğenmem diye bunu aldım hindistan cevizi yağı da yanında vardı o daha yağ gibiydi katı hali bile. Şimdilik nemlendirmesi hoşuma gitti ertesi güne kadar dokununca yağlı gibi değilde böyle yumuşak hissi var. Dediğin gibi nemlendirsin kaşıntıyı alsın yeterli benim için kilo alınca bile çatlıyorum genetikten dolayı artık çatlaklara alıştım sayılır
İyiyim çok şükür lekelenmeler geçti ama bu hafta ful dinlenmeyi düşünüyorum iyice toparlanmak içinNasıl oldunuz? Dinlenmeye devam.