• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Geçmiş olsun inşallah sağ sağlim çıkarsınız 🤲 Kendinizi üzmeyin güzelce dinlenin hastanede gerekli destekleri yatış boyunca yapacaklardır.
Çok teşekkür ederim. Evet hastanede ilgileniyorlar sürekli çok şükür. Kanamam azaldı çok şükür. Şuan kahverengi şekilde. Herhalde evde de sadece yatış vericeker.

Kızım olacak. Daha bir güzelleşti cildim.Her görende söylüyor.Ilk kızımda da böyleydi.Tek sivilce leke vs hicbir şey yoktu.
Kizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedim 😀
Herkeste farkli seyrediyor sanirim

Ay kizlar benim ilk 3 ay istah fenaydi simdi 15.haftadayiz sabah kahvalti yapmak isteyen ben sifir istek niye acaba ya bu donemlerde istahsizlik olabiliyormus ama herhalde ac uyanmaya alistigimdan garip geldi😀

Kizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedim 😀
Herkeste farkli seyrediyor sanirim

Ay kizlar benim ilk 3 ay istah fenaydi simdi 15.haftadayiz sabah kahvalti yapmak isteyen ben sifir istek niye acaba ya bu donemlerde istahsizlik olabiliyormus ama herhalde ac uyanmaya alistigimdan garip geldi😀
Senin bizden farklıydı ilk üç ayın sende de değişimler yeni başlıyor herhalde 😅

Bağırsak hareketleriyle karışabiliyor ilk zamanlar daha erken gibi ama bilemiyorum belli de olmaz ☺️

Ben 14. Haftada doktoruma dedim hissediyorum sanki diye mümkün değil dedi bağırsak hareketi ile karıstırıyor olabilirsin dedi ben ikinci cocuk erken hissedilirmiş ama dedim en erken ocagın ilk haftası hissedersin dedi bekliyorum bakalım az kaldı🤣
Bağırsak hareketi gibi değil ama böyle kelebek kanat cirpmasi gibi piskolojik de olabilir çünkü ablalarim ve annemde 3.aylari biter bitmez hissetmişler onlar anlatınca ben kendimi çok dinledim galiba🤭🤭🥰

Çok geçmiş olsun bol dinlenin evde progestan verecektir zaten inşallah sonrasında normale dönecektir her şey
Çok teşekkür ederim. Evet iğne verdi ve progestan ile başka bir ilaç daha verdi. İnşallah iyi gelir. Plasenta rahme yakın olduğu için oluyormuş. Stres ve yorgunluk ta yapıyormuş ama olacağı da varmış Herhalde. Çünkü ben hamile olduğumu bilmeden ilk iki ay da kanamam olmuştu ama regl sanmıştım. Rabbim bana da herkese de şifa versin inşallah. 💗🌸

Ay kızlar moralinizi bozmak istemem ama daha yarısında bile değiliz ya 🙈 zaman geçmiyor sanki. Hamilelikten zevk alıyor musunuz yoksa benim gibi aman bi doğursam da kurtulsam modunda mısınız? 😂
Ben bu sefer böyle iyi gibiyim 😁 tek çocukla çok zorlanırken iki çocukla napacağız bakalım :) bazen üzülüyorum hiç sesi soluğu çıkmıyor bizim koşturmacada arka planda mı kalıyor diye🥲

Çok teşekkür ederim. Evet iğne verdi ve progestan ile başka bir ilaç daha verdi. İnşallah iyi gelir. Plasenta rahme yakın olduğu için oluyormuş. Stres ve yorgunluk ta yapıyormuş ama olacağı da varmış Herhalde. Çünkü ben hamile olduğumu bilmeden ilk iki ay da kanamam olmuştu ama regl sanmıştım. Rabbim bana da herkese de şifa versin inşallah. 💗🌸
Benim de plasenta aşağıdaymıs yukarı çıkar inşallah diye bekliyorum . Canım içini ferah tut bol dinlen yorma bundan sonra kendini inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza🙏

Çok geçmiş olsun 💐 bol bol dinlenin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕

Kızlar hepiniz 12. Haftadan sonra ayda bir mi kontrole gidiyorsunuz? Bana doktorum öyle söyledi ama bi arkadaşım 2 haftada bir gidiyormuş
Ben en başından beri ayda 1 kere gidiyorum 14.haftadayim ekstra sıkıntılı bı durum yoksa bence de olması gereken o biz bazen sabırsızlanıp gidip görmek istiyoruz ama normali ayda 1 bence de

Ben bu sefer böyle iyi gibiyim 😁 tek çocukla çok zorlanırken iki çocukla napacağız bakalım :) bazen üzülüyorum hiç sesi soluğu çıkmıyor bizim koşturmacada arka planda mı kalıyor diye🥲
Ben de cok uzuluyorun nasil olcak nasil yetcem ikisine birden die 😢 Allah yardim eder diyelim napalim 🤗

Bu hamilelikte tansiyon beni mahvetti ya surekli 10-6 larda geziyorum bir anda oluyor,yemek yedigim halde dusuk cikio sonrasi 😔

Ben de cok uzuluyorun nasil olcak nasil yetcem ikisine birden die 😢 Allah yardim eder diyelim napalim 🤗
Amin inşallah ya. Benim eşim de hiç yardımcı değil. Ailem de yakında değil. Bir abla var ruh sağlığım için bulmuştuk oğlum küçükken. Yine de haftasonları bile zor geçiyor. Oğlum 3,5 yaşında bu ara çok çok hırçın. Mini bir ergenlik geçiriyor heralde. Hem halsizlik, hem bu hırçınlıklar bu aralar zorlanıyorum. Size de bir dokun, bin ah işit oldu.

Back
X