- 5 Mart 2021
- 5.898
- 8.750
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.781
Bence de uzun süre kullanılacak büyük şeyleri hele de çocuğu olmayanlar almamalıBöyle büyük şeyler hediye alınmamalı bence de ya sormadan. Erkekler konusunda sessiz kalıyorumbenim eşim de aklına taktığını yapar
İlk zamanlar mecbur puset kullanırken iki parça taşımak gerekecek aklında olsun. Daha sonrası için parça var o içinde katlanır olması muazzam. Bende chicconun var kabin boy tek elle kapanıyor taşıması güzel. Ama puseti yok, takılabiliyormuş bulmak lazım. Birde şöyle bir ayrıntı tek taraflı bendeki.. çift yönlü olsa daha güzel.. Bende beğendiğim modelleri atarım buraya herkesin işine yararTaşıma derdinden dolayı bende katlaninca ufak olacak ve bebekle birlikte merdivenlerden rahat çıkarabilecegim bişey istiyorum şimdilik kabin boylara bakıyorum onlar baya hafif oluyor buldukça bende atarım modelleri
Bende 2 tane tayt var oğlumdan kalma onları döndür döndür giyiyorum üst bol kıyafetlerim var onları giyiyorum. Ama almak lazım bunlarda küçük gelecekİşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz yabu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Valla ben sapittim artık ne giyeceğimi hicbi şeyin içinde rahat edemiyorumİşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz yabu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Sırt üstü yatmak son aylarda zararlı çünkü sırtınızda önemli bir damar var bebek oraya zaten baskı yapıyor sende sırt üstü yatınca ani tansiyon düşmesi oluyor biz sezeryan çok alırdık doktorumuz anlatmıştı sezeryan başlayana kadar hastayı yan yatırırdık. Ben şuan sırt üstü yatıyorum yani henüz zamanı gelmediDünden beri bir sag bir sol yatmak izdirap geldi sirt ustu yatsam yok zararliymis 16.hafta sonrasi zararli deniliyor ama iste alirken neye dikkat etmeli cozemedim cok cesit var
İşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz yabu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Aaaa fiyat çokmus. Ben de karatasa gidiyorum. Bu kadar oldugunu tahmin etmemiştim. Sizin doktorunuz kim?Malesef. Bende karataş hast anlaştım. Sadece doğum için fiyat haziranda artmasın diye 60 bin verdik. Ama içinde diğer ücretler yok sadece doğum. Bana en yakın hastanede orası başka yok.
Ben trikolara sardım,hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul soğuk,o nedenle kısa triko elbiseler aldım gerek Trendyol gerek avm de mağazadan...ayrıca hm online göz atabilirsiniz.Salopetler aldım ama henüz bol geliyor şimdilik :))İşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz yabu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Aysel hanım. Ben memnunum ablamda en son orda doğurmuştu o yüzden gidiyorum. Egepolle konuşmuştum bide o her şey içinde 65 bin demişti. Ama ben daha yakın bide alıştım diye bırakmadım. Sizin doktorunuz kim?Aaaa fiyat çokmus. Ben de karatasa gidiyorum. Bu kadar oldugunu tahmin etmemiştim. Sizin doktorunuz kim?
960 lira canim.hehe çoğu kişi bilmediği için hastaneler ona göre davranıyor Karataş hastanesi muayene ücreti ne kadar ? ben en son gecen sene oğlumu götürmüştüm ama onda sağlık sigortası vardı ödememiştim
Egepol muayenesi ü retleri cok sanki. Hersey dahil de neler var? Benim de İrem Hanım doktorum.Aysel hanım. Ben memnunum ablamda en son orda doğurmuştu o yüzden gidiyorum. Egepolle konuşmuştum bide o her şey içinde 65 bin demişti. Ama ben daha yakın bide alıştım diye bırakmadım. Sizin doktorunuz kim?
Ben 48 kiloydum, şimdi bir de tatile geldik yemek düzeni şaştı. Midem bulanıyor diye de sık sık yemek yedim zaten. Yarım kg-1 kg almış gibiydim, tatilde de biraz almış olabilirim. Biliyorum prenses problemi gibi geliyor ama modumu çok düşürüyor. Alt karnım belirgin kıyafetle başkaları anlamaz belki ama. Hamilelik tamamen sürpriz olduğu için resmen üzülüp gözlerim doluyorKızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl kaç kilo aldınız şu ana kadar ben zaten doğduğumdan beri sürekli bı zayiflama derdindeyim62.5 63 civarı hamile kaldim 13. Haftanın içindeyim şu an 64.5 65 arası gidip geliyorum ama çok korkuyorum önünu alamicagim kilolara cikmaktan boyum da çok yok 1.58 falan ama inanilmaz iştah açilmasi başladı bı de acele acele yemek yiyorum açlıktan ölcek gibi sanki dizginleyemiyorum kendimi hep kilo yapıcı şeyler yemek istiyo canim
Listeniz çok kapsamlı elinize sağlık.
Ne çok şey var ben hiçbir şey almadım henüz
yok yok valla listeniz de
benim de aklımda keçe olanları bölmeli olanlar baya bir kullanışlı dağınıklıkta olmuyor mis gibiBir de elim ayağım olan bez kremler ıslak mendil ıvır zıvır çantası salon yatak odası heryere taşıyodum ev de çook kulanışlı bu tarz şeyler keçe olanları da vardı ben böyle tercih etmiştim yine fikir olsun