Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Taşıma derdinden dolayı bende katlaninca ufak olacak ve bebekle birlikte merdivenlerden rahat çıkarabilecegim bişey istiyorum şimdilik kabin boylara bakıyorum onlar baya hafif oluyor buldukça bende atarım modelleri
İlk zamanlar mecbur puset kullanırken iki parça taşımak gerekecek aklında olsun. Daha sonrası için parça var o içinde katlanır olması muazzam. Bende chicconun var kabin boy tek elle kapanıyor taşıması güzel. Ama puseti yok, takılabiliyormuş bulmak lazım. Birde şöyle bir ayrıntı tek taraflı bendeki.. çift yönlü olsa daha güzel.. Bende beğendiğim modelleri atarım buraya herkesin işine yarar

İşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz ya bu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Bende 2 tane tayt var oğlumdan kalma onları döndür döndür giyiyorum üst bol kıyafetlerim var onları giyiyorum. Ama almak lazım bunlarda küçük gelecek

İşe giden arkadaşlar. Ne giyiyorsunuz ya bu hafta artık kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı. Gebelik kıyafetlerini de pek sevmiyorum. Kısa kışlık sade elbise linki atar mısınız lütfeeeeen :)
Valla ben sapittim artık ne giyeceğimi hicbi şeyin içinde rahat edemiyorum bı tek çok rahat taytım var onda aşırı rahatım her gün onu giymek istiyorum diğer bütün pantolonlar hak getire düğmesini kapatmadan giyiyorum ama yine de rahat edemiyorum iş yerinde daha çok spor ağırlıklı giyiniyorum Allah'tan kadife rahat ikili takimlardan istediğim gibi bulabilirsem onlardan almayı düşünüyorum

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl kaç kilo aldınız şu ana kadar ben zaten doğduğumdan beri sürekli bı zayiflama derdindeyim 62.5 63 civarı hamile kaldim 13. Haftanın içindeyim şu an 64.5 65 arası gidip geliyorum ama çok korkuyorum önünu alamicagim kilolara cikmaktan boyum da çok yok 1.58 falan ama inanilmaz iştah açilmasi başladı bı de acele acele yemek yiyorum açlıktan ölcek gibi sanki dizginleyemiyorum kendimi hep kilo yapıcı şeyler yemek istiyo canim

Dünden beri bir sag bir sol yatmak izdirap geldi sirt ustu yatsam yok zararliymis 16.hafta sonrasi zararli deniliyor ama iste alirken neye dikkat etmeli cozemedim cok cesit var
Sırt üstü yatmak son aylarda zararlı çünkü sırtınızda önemli bir damar var bebek oraya zaten baskı yapıyor sende sırt üstü yatınca ani tansiyon düşmesi oluyor biz sezeryan çok alırdık doktorumuz anlatmıştı sezeryan başlayana kadar hastayı yan yatırırdık. Ben şuan sırt üstü yatıyorum yani henüz zamanı gelmedi

Beli lastikli hamile kot pantolonu aldım ama şuan kullanmıyorum eskiler oluyor şimdilik onlarla gidiyorum daha tam karnım hamile gibi çıkmadığı için eskiler oluyor ( ilk hamilelikte doktorum dar giyme sakın diye uyarmıştı pantolon için ) 6 7 aydan sonra bol t-shirt ile idare ederim zaten o zaman havlar ısınmış olacak işyerinde tayt giyemiyorum ama normal günler için hamile taylar var çok rahat oluyor . beli lastikli internette tulum ,elbise , altı üst takımlar var göz gezdir istersen zevkler faklıdır şimdi link atmam :) ama ben yazlık alırım diye acele etmiyorum İzmir havası değişik hehhe Aralıkta ince T-shirt ile oturuyorum ofiste mesela

Son düzenleme:
Malesef. Bende karataş hast anlaştım. Sadece doğum için fiyat haziranda artmasın diye 60 bin verdik. Ama içinde diğer ücretler yok sadece doğum. Bana en yakın hastanede orası başka yok.
Aaaa fiyat çokmus. Ben de karatasa gidiyorum. Bu kadar oldugunu tahmin etmemiştim. Sizin doktorunuz kim?

Ben trikolara sardım,hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul soğuk,o nedenle kısa triko elbiseler aldım gerek Trendyol gerek avm de mağazadan...ayrıca hm online göz atabilirsiniz.Salopetler aldım ama henüz bol geliyor şimdilik :))

Aaaa fiyat çokmus. Ben de karatasa gidiyorum. Bu kadar oldugunu tahmin etmemiştim. Sizin doktorunuz kim?
Aysel hanım. Ben memnunum ablamda en son orda doğurmuştu o yüzden gidiyorum. Egepolle konuşmuştum bide o her şey içinde 65 bin demişti. Ama ben daha yakın bide alıştım diye bırakmadım. Sizin doktorunuz kim?

Eski malzemelere bakıyorum katlanır küvet katlanır kova maşrapa bimden almıştım uygun olmuştu takip edebilirsiniz arada geliyor ya bebek eşyaları

Egepol muayenesi ü retleri cok sanki. Hersey dahil de neler var? Benim de İrem Hanım doktorum.

Ben 48 kiloydum, şimdi bir de tatile geldik yemek düzeni şaştı. Midem bulanıyor diye de sık sık yemek yedim zaten. Yarım kg-1 kg almış gibiydim, tatilde de biraz almış olabilirim. Biliyorum prenses problemi gibi geliyor ama modumu çok düşürüyor. Alt karnım belirgin kıyafetle başkaları anlamaz belki ama. Hamilelik tamamen sürpriz olduğu için resmen üzülüp gözlerim doluyor aslında doğumdan sonra öyle bir tempo oluyor ki kilolar hızlıca gidiyor, ama dert ediyorum işte. Allah başka dert vermesin mide problemleri geçince dikkat etmemizde fayda var gibi yazdan kışa geçişte de iştah açılıyor hem hamilelik hem soğuk bir araya geldi.

Eki Görüntüle 3522626
Kızlar 2022 alışveriş listemi buldum fikir olsun yeni şeyler çıkmıştır tabi
Listeniz çok kapsamlı elinize sağlık.
Evde olacak anneler pompa, biberon bunları hemen düşünmeyebilir tercihe göre. Biz ilk 10 gün kaşık biberon ile mama desteği verdik, sonra ne biberon ne göğüs pompası kullanmadım.
Memeler küçükse emzirme sütyeni de sanırım lazım değil benim her yerden çıkıyordu kolayca emzirme atleti bazen sütyen görevi gördü. Tabi ben genelde evdeydim, işe vs gitmedim.

Bir de elim ayağım olan bez kremler ıslak mendil ıvır zıvır çantası salon yatak odası heryere taşıyodum ev de çook kulanışlı bu tarz şeyler keçe olanları da vardı ben böyle tercih etmiştim yine fikir olsun

Eklentiler

• image.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 17
Eki Görüntüle 3522626
Kızlar 2022 alışveriş listemi buldum fikir olsun yeni şeyler çıkmıştır tabi
yok yok valla listeniz de
ben ilk hamilelikte çok abarttım eşya ,kıyafet konusunda düşünmüyorum başka diye de her şeyi verdim hhehe sıfırdan başlayacağım bunda daha dikkat edeceğim ocak doğumlu oğlum çogu şeyi giydiremeden büyüdü
geçen gün 2024 haziran ayı anneler sayfasını inceledim yaz bebeği olacağı için genelde oradakiler zıbınlarla geçirmişler ilk ayları :)

benim de aklımda keçe olanları bölmeli olanlar baya bir kullanışlı dağınıklıkta olmuyor mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…