Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
13+1’den bildiriyorum. Hafif bir rahatsızlık hissi devam etse de, dokunmayan şeyler yediğimde midem rahatladı gibi. Çorba, ızgara, salata, sebze, meyve daha az rahatsız ediyor artık. Böyle devam etsin, amin
Ayy hadi inşallah bir haftam kaldı benim de demek umarım o günleri görürüm buzdolabını açınca bile o koku beni mahvediyor oğlumda hiç böyle sorunlarım olmamıştı

Sadece doğum mu 70.000 tl ?
Ben Ankara’da yaşıyorum doğum paketi aldım muayene, testler ve doğum dahil 65.000 TL

Bende 2,5 yaşa kadar emzirdim hamile olduğumu öğrenince doktor bıraktır deyince bıraktırdım. Biraz mola birkaç ay sonra yeniden Bıraktırdıktan sonra herhangi bir işlem uyguladın mı göğüse?
Yok hic bisey yapmadim sadece meme ultrason u cektirdim dr um cok onemsiyodu bu konuyu cok sukur temiz cikti meme gormek istemiyodum ama hala bakmam oyle ellemem 2,5 yil delilik gibi bisey helal olsun bize

Yok hic bisey yapmadim sadece meme ultrason u cektirdim dr um cok onemsiyodu bu konuyu cok sukur temiz cikti meme gormek istemiyodum ama hala bakmam oyle ellemem 2,5 yil delilik gibi bisey helal olsun bize
Benimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimi

Bugün 14 haftalık oldum 2. Trimıstıra girdim ama dün yine üç kez kustum ailemin yanındaydkm orda daha rahat yemek yiyorum ama dün evime döndüm 2 buçuk saat uzaklıktayız eve gelir gelmez kusmam başladı acaba pisikolojikmi diye düşünmüyor değilim ordayken iyidim gayet evime geldim yinebaşladı

Yemekleri kendin yaptigin icin olabilir canim
Bide esin mesela pratik biseyler hazirlasin oyle dene kusacak misin

Emzirme arti mama gittim ben uzun donem cook takilmadim emziriyim die yaniii Allah nasip etti Stres yapilcak yargilancak bir konu degil cok cok hassas bi konu

Yaa evet bazı hastanelerde 100bin gibi rakamlar telaffuz ediliyormuş. Hastanenin durumuna göre değişiyordur fiyat farklı tabi.. Küçük bir yerde oturuyorum o kadar yoktur büyük olasılık ama daha sormadım yeni yılda kesin zam gelir bide

Ya sorma emebildiği kadar emsin dedim en az 2 yaş çıkarayım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim Doktora sordum sar vs dedi ama uçları hassastı saramadım ağrımasın diye Gerçi sütte baya azalmıştır o kadar sene sonra dimi

Benimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimi
Ultrasyonun bir sakıncası yok diye biliyorum. Radyasyon verilmiyor onda. Bebeğe baktırdığımız ultrasyon gibi düşün. Emzirme sonrasında çektirmem gerekiyordu o zaman araştırmıştım. İçine sinmezse doktora sorabilirsin. Ultrasyona yapacak uzmanada hamileyim bir sakıncası olur mu diye söyleyebilirsin.

Mide bulantılarım tamamen geçmedi ama epey hafifledi diyebilirim . 14+2 deyim biraz nefes aldım diyebilirim evet kararsız kaldım ben havuzun sürekli değer ölçülüyor sürekli temiz hiç enfeksiyon kapmadım ama gebelşkte cesarette etmedim

Bende memleketten dönünce öyle olmuştu orada hiç kusmuyorken evde başlamıştı eşim pişman olmuştu döndüğümüze, ben halen daha çok kusuyorum günde 4 prilam 1 zofer alıyorum şuan ama ben artık ilaçla devam etmeyi göze aldım çünkü aksatsam bile çok kötü oluyorum. İlaç iyi geliyorsa iç iyi olmaya bak bence. Bebeğin şuana kadar gelişimi de iyi ben 6. Haftadan beri kullanıyorum Allah korur onu yapacak bir şeyimiz yoksa başka

Benim yaşadığım şehirde de 17-40bin arası değişiyor hastaneye göre.. ve bu şuanki fiyat haziranda ne olacağı belli değil
Yinede hediyesiz olmaz bence bütçesini ona göre ayarlasın babalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…