- 21 Ekim 2024
- 25
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.501
Ayy hadi inşallah bir haftam kaldı benim de demek13+1’den bildiriyorum. Hafif bir rahatsızlık hissi devam etse de, dokunmayan şeyler yediğimde midem rahatladı gibi. Çorba, ızgara, salata, sebze, meyve daha az rahatsız ediyor artık. Böyle devam etsin, amin
Sadece doğum mu 70.000 tl ?Kızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da
Yok hic bisey yapmadim sadece meme ultrason u cektirdim dr um cok onemsiyodu bu konuyu cok sukur temiz ciktiBende 2,5 yaşa kadar emzirdim hamile olduğumu öğrenince doktor bıraktır deyince bıraktırdım. Biraz mola birkaç ay sonra yenidenBıraktırdıktan sonra herhangi bir işlem uyguladın mı göğüse?
Benimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimiYok hic bisey yapmadim sadece meme ultrason u cektirdim dr um cok onemsiyodu bu konuyu cok sukur temiz ciktimeme gormek istemiyodum ama hala bakmam oyle ellemem 2,5 yil delilik gibi bisey helal olsun bize
Yemekleri kendin yaptigin icin olabilir canimBugün 14 haftalık oldum 2. Trimıstıra girdim ama dün yine üç kez kustum ailemin yanındaydkm orda daha rahat yemek yiyorum ama dün evime döndüm 2 buçuk saat uzaklıktayız eve gelir gelmez kusmam başladı acaba pisikolojikmi diye düşünmüyor değilim ordayken iyidim gayet evime geldim yinebaşladı
Hafif şeyler yiyorum zaten ama yine de oluyor anlamadım ilaçsız hiç duramıyorumYemekleri kendin yaptigin icin olabilir canim
Bide esin mesela pratik biseyler hazirlasin oyle dene kusacak misin
Olmaz herhalde diye dusunuorum ama tabi belirtmekte fayda var hayirli haberlerBenimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimi
Meyveli olanlar soda, diğeri maden suyuNasıl ayırt edicez marketlerdeki ne oluyor :) maden suyu mu soda mı
Sade kefir alıp içine meyve ekleyebilirsin öyle içemez misin acaba tatlandırmak içinde biraz bal olabilir.Yaa ne güzel ben şuan ayranı da içemiyorum kefir hiç içemem sanırım
Yaa evet bazı hastanelerde 100bin gibi rakamlar telaffuz ediliyormuş. Hastanenin durumuna göre değişiyordur fiyat farklı tabi.. Küçük bir yerde oturuyorum o kadar yoktur büyük olasılık ama daha sormadım yeni yılda kesin zam gelir bideKızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da
Ya sorma emebildiği kadar emsin dedim en az 2 yaş çıkarayım diyordum ki hamile olduğumu öğrendimYok hic bisey yapmadim sadece meme ultrason u cektirdim dr um cok onemsiyodu bu konuyu cok sukur temiz ciktimeme gormek istemiyodum ama hala bakmam oyle ellemem 2,5 yil delilik gibi bisey helal olsun bize
Ultrasyonun bir sakıncası yok diye biliyorum. Radyasyon verilmiyor onda. Bebeğe baktırdığımız ultrasyon gibi düşün. Emzirme sonrasında çektirmem gerekiyordu o zaman araştırmıştım. İçine sinmezse doktora sorabilirsin. Ultrasyona yapacak uzmanada hamileyim bir sakıncası olur mu diye söyleyebilirsin.Benimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimi
Mide bulantılarım tamamen geçmedi ama epey hafifledi diyebilirim . 14+2 deyim biraz nefes aldım diyebilirimSizin bulantılarınız vardı diye hatırlıyorum yanlış değilsem geçti mi? Yüzme hamilelikte çok öneriliyor ama enfeksiyon açısından ben cesaret edemezdim açıkçası. Gebelikte yatkın oluyor çünkü enfeksiyona
ultrasondan bişey olmaz tabi, hep kontroldeyiz zatenBenimd2 gun sonra meme ultrasonum var, hamilelik oncesi almistim randevu bebege zarari olmaz dimi
Kefiri hamilelik önceside içemiyordumSade kefir alıp içine meyve ekleyebilirsin öyle içemez misin acaba tatlandırmak içinde biraz bal olabilir.
Bende memleketten dönünce öyle olmuştu orada hiç kusmuyorken evde başlamıştı eşim pişman olmuştu döndüğümüze, ben halen daha çok kusuyorum günde 4 prilam 1 zofer alıyorum şuan ama ben artık ilaçla devam etmeyi göze aldım çünkü aksatsam bile çok kötü oluyorum. İlaç iyi geliyorsa iç iyi olmaya bak bence. Bebeğin şuana kadar gelişimi de iyi ben 6. Haftadan beri kullanıyorum Allah korur onu yapacak bir şeyimiz yoksa başkaBugün 14 haftalık oldum 2. Trimıstıra girdim ama dün yine üç kez kustum ailemin yanındaydkm orda daha rahat yemek yiyorum ama dün evime döndüm 2 buçuk saat uzaklıktayız eve gelir gelmez kusmam başladı acaba pisikolojikmi diye düşünmüyor değilim ordayken iyidim gayet evime geldim yinebaşladı
Benim yaşadığım şehirde de 17-40bin arası değişiyor hastaneye göre.. ve bu şuanki fiyat haziranda ne olacağı belli değilKızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da