Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Evet bnde 2 gün almadım ondan herhalde bırakmicam artık çünkü kötü oluyorum

Evet bnde 2 gün almadım ondan herhalde bırakmicam artık çünkü kötü oluyorum
Bende hep iyiyim diye düşünüp bırakmayı denedim hepsinde bin pişman oldum şuan yani göze alamıyorum bırakmayı çünkü o vucudun düzeni bozulunca tekrar ilacı almakta zor oluyor kusuyordum ben ilacıda tekrar almak isteyince.

Birde herkes kendinin doktorudur derlerya çok doğru bu hamilelikte mideni üşütüncede bulantı kusma çok oluyormuş ve bunu diğerinden ayırmak zor. Ben su içemiyorum diye soğuk su içiyordum meğerse iyi gelmiyormuş mideye şimdi normal sıcaklıkta içiyorum daha iyi geldi. Ve şu hep annelerin klasik sırtını sıkı giyin ayaklarını sıkı giyin sözü de çok doğru şuan benim yaşadığım yer çok soğuk değil ama ona rağmen giyiniyorum üst üste işe yarıyor bence

Özel hastanelere karşı bir ben sanırım ön yargılıyım. Bir yıl özel hastanede çalıştım gördüklerimden dolayı devlet kötü olsa bile gidesim gelmiyor hiç Tabi her özel aynı değildir

Özel hastanelere karşı bir ben sanırım ön yargılıyım. Bir yıl özel hastanede çalıştım gördüklerimden dolayı devlet kötü olsa bile gidesim gelmiyor hiç Tabi her özel aynı değildir
Maalesef herkes mecburiyetten gidiyor yazan arkadaşlar oluyor devlette bilgi bile vermiyorlar . O kadar heyecan hevesle gidiyorsun kursağında kalıyor. Her devlet hasyanesinde öyle değildir elbette ama genel öyle ne yazıkkki

Zamanınız bolsa ve azar yemek isterseniz devlet neden olmasın ilgili doktorlar vardır muhakkak ama denk gelemedim

Vajinal dogum 25 sezeryan 35 ama yatis damar acma anestezi o bu vs haric, dogum pakedi bazi doktorlar 75 bazisi 95, 2024 fiyatlari ocak ayinda zam gelecek. Istanbul medical park florya.

Maalesef herkes mecburiyetten gidiyor yazan arkadaşlar oluyor devlette bilgi bile vermiyorlar . O kadar heyecan hevesle gidiyorsun kursağında kalıyor. Her devlet hasyanesinde öyle değildir elbette ama genel öyle ne yazıkkki
Benim yaşadığım yerde öyle o yüzden baştan beri her kontrolüm farklı doktorda oldu. Kocaeli ve Erzurumda devlet hastaneleri çok başarılı gerçekten diğer şehirlerde çok deneyimim yok tabi. Umarım heryerde düzen öyle olur

Canım Erzurum Buhara nasıl doğum için belki fikrin vardır

Canım Erzurum Buhara nasıl doğum için belki fikrin vardır
Buharada Hümeyra doktor var o tercih ediliyor. Buhara zaten yenilendi içinin konforuda güzel şuan. Fiyat hakkında güncel bilgim yok ama önceden diğer özellere göre uygundu. Tecrübe olarak Bünyamin doktorda var ama o genelde tüp bebeklere bakıyordu o alanda ilerlemiş kendisi normal olarak doğum ya da sezeryan alıyor mu bilmiyorum

Çok kararsızım benim yaşadığım yerin devleti ne durumda bilmiyorum ama ilk çocuk ve tüp bebek olduğu için özellerin konforunu görmeyi istiyorum ve sezeryan olmak istiyorum hümeyra hocayı bende çok duydum ama son olaylardan dolayı eşim özel yanlısı değil bende devlet yanlısı değilim

Değerlendirin etrafınızdaki hastaneleri özelde olsa devlette olsa öyle karar verin . Artılarını eksilerini çıkarın. Eşinizde sizde öyle en doğru kararı verirsiniz

Arkadaşlar ben başımdan beri devlete gidiyorum hiç öyle azar yaşamadım şaşırıyorum buradaki yorumlara. Doktorum çok ilgili yapılması gereken her şeyi yapıyor beni fetal dna ya da kendisi yönlendirdi çok bilgi verdi anlattı falan bilemedim bir doktordan ne beklenir benim beklentim karşılanıyor en azından

Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…