-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.521
Evet bnde 2 gün almadım ondan herhalde bırakmicam artık çünkü kötü oluyorumBende memleketten dönünce öyle olmuştu orada hiç kusmuyorken evde başlamıştı eşim pişman olmuştu döndüğümüze, ben halen daha çok kusuyorum günde 4 prilam 1 zofer alıyorum şuan ama ben artık ilaçla devam etmeyi göze aldım çünkü aksatsam bile çok kötü oluyorum. İlaç iyi geliyorsa iç iyi olmaya bak bence. Bebeğin şuana kadar gelişimi de iyi ben 6. Haftadan beri kullanıyorum Allah korur onu yapacak bir şeyimiz yoksa başka
Bende hep iyiyim diye düşünüp bırakmayı denedim hepsinde bin pişman oldum şuan yani göze alamıyorum bırakmayı çünkü o vucudun düzeni bozulunca tekrar ilacı almakta zor oluyor kusuyordum ben ilacıda tekrar almak isteyince.Evet bnde 2 gün almadım ondan herhalde bırakmicam artık çünkü kötü oluyorum
O zaman zorlanırsın yoğunluğu ya da tadı mı rahatsız ediyorKefiri hamilelik önceside içemiyordum
Sizin adınıza çok sevindimMide bulantılarım tamamen geçmedi ama epey hafifledi diyebilirim . 14+2 deyim biraz nefes aldım diyebilirimevet kararsız kaldım ben havuzun sürekli değer ölçülüyor sürekli temiz hiç enfeksiyon kapmadım ama gebelşkte cesarette etmedim
Aynen ağır geliyor bana bebek düşündüğümüz zaman almıştım kefir içeyim sağlıklı diye içememiştim öyle boşa gitmişti şuan mesela zaten sağlıksızda hazır yoğurt bile kötü geliyor ev yoğurdu yiyebiliyorum.O zaman zorlanırsın yoğunluğu ya da tadı mı rahatsız ediyor
Maalesef herkes mecburiyetten gidiyorÖzel hastanelere karşı bir ben sanırım ön yargılıyım. Bir yıl özel hastanede çalıştım gördüklerimden dolayı devlet kötü olsa bile gidesim gelmiyor hiçTabi her özel aynı değildir
Zamanınız bolsa ve azar yemek isterseniz devlet neden olmasınÖzel hastanelere karşı bir ben sanırım ön yargılıyım. Bir yıl özel hastanede çalıştım gördüklerimden dolayı devlet kötü olsa bile gidesim gelmiyor hiçTabi her özel aynı değildir
Vajinal dogum 25 sezeryan 35 ama yatis damar acma anestezi o bu vs haric, dogum pakedi bazi doktorlar 75 bazisi 95, 2024 fiyatlari ocak ayinda zam gelecek. Istanbul medical park florya.Kızlar özel hastane doğum parasını hiç sordunuz mu? Ben sormamıştım hiç, dün bir şey duydum da 70 bin gibi, şok yaşadım. Hiç beklemiyordum. Sonra gittim 2024 kasım annelerine sordum, doğru gibi yaa. Şehirlere göre değişiyordur tabi de. Doğum hediyesi altın bilezik isteyecektim ama artık isteyemem yüz bulup da
Benim yaşadığım yerde öyle o yüzden baştan beri her kontrolüm farklı doktorda oldu. Kocaeli ve Erzurumda devlet hastaneleri çok başarılı gerçekten diğer şehirlerde çok deneyimim yok tabi. Umarım heryerde düzen öyle olurMaalesef herkes mecburiyetten gidiyoryazan arkadaşlar oluyor devlette bilgi bile vermiyorlar . O kadar heyecan hevesle gidiyorsun kursağında kalıyor. Her devlet hasyanesinde öyle değildir elbette ama genel öyle ne yazıkkki
Ben geldim ama işte bana çok uzaklar ailelerin yanına gittikçe gideceğimZamanınız bolsa ve azar yemek isterseniz devlet neden olmasınilgili doktorlar vardır muhakkak ama denk gelemedim
Canım Erzurum Buhara nasıl doğum için belki fikrin vardırBenim yaşadığım yerde öyle o yüzden baştan beri her kontrolüm farklı doktorda oldu. Kocaeli ve Erzurumda devlet hastaneleri çok başarılı gerçekten diğer şehirlerde çok deneyimim yok tabi. Umarım heryerde düzen öyle olur
Buharada Hümeyra doktor var o tercih ediliyor. Buhara zaten yenilendi içinin konforuda güzel şuan. Fiyat hakkında güncel bilgim yok ama önceden diğer özellere göre uygundu. Tecrübe olarak Bünyamin doktorda var ama o genelde tüp bebeklere bakıyordu o alanda ilerlemiş kendisi normal olarak doğum ya da sezeryan alıyor mu bilmiyorumCanım Erzurum Buhara nasıl doğum için belki fikrin vardır
Çok kararsızım benim yaşadığım yerin devleti ne durumda bilmiyorum ama ilk çocuk ve tüp bebek olduğu için özellerin konforunu görmeyi istiyorum ve sezeryan olmak istiyorum hümeyra hocayı bende çok duydum ama son olaylardan dolayı eşim özel yanlısı değil bende devlet yanlısı değilimBuharada Hümeyra doktor var o tercih ediliyor. Buhara zaten yenilendi içinin konforuda güzel şuan. Fiyat hakkında güncel bilgim yok ama önceden diğer özellere göre uygundu. Tecrübe olarak Bünyamin doktorda var ama o genelde tüp bebeklere bakıyordu o alanda ilerlemiş kendisi normal olarak doğum ya da sezeryan alıyor mu bilmiyorum
Ay bilemedim o bulantiyi sadece 2 hafta yasadim o yuzden bulantiya tek çözümüm sade soda olmustu bide limon yemekHafif şeyler yiyorum zaten ama yine de oluyor anlamadım ilaçsız hiç duramıyorum
Değerlendirin etrafınızdaki hastaneleri özelde olsa devlette olsa öyle karar verin . Artılarını eksilerini çıkarın. Eşinizde sizde öyle en doğru kararı verirsinizÇok kararsızım benim yaşadığım yerin devleti ne durumda bilmiyorum ama ilk çocuk ve tüp bebek olduğu için özellerin konforunu görmeyi istiyorum ve sezeryan olmak istiyorum hümeyra hocayı bende çok duydum ama son olaylardan dolayı eşim özel yanlısı değil bende devlet yanlısı değilim
Teşekkür ederim canımDeğerlendirin etrafınızdaki hastaneleri özelde olsa devlette olsa öyle karar verin . Artılarını eksilerini çıkarın. Eşinizde sizde öyle en doğru kararı verirsiniz
Aslında haklısınız bende öyle düşünüyorum, devlet daha güvenli geliyor bana da. Özeller sadece doktora yatırım yapıyor. Ama işte devletteki doktorlar da aşırı ilgisiz olabiliyor. Doğumda kimin geleceği asla belli olmuyor. Muayeneye 3 kişi giriyorsun, doğumda eşin giremiyor falan filan. Birde riskli gebelik olunca ben cesaret edemedim. Az önce hastaneyi aradım 34 bin dedi. Bi tık rahatladımÖzel hastanelere karşı bir ben sanırım ön yargılıyım. Bir yıl özel hastanede çalıştım gördüklerimden dolayı devlet kötü olsa bile gidesim gelmiyor hiçTabi her özel aynı değildir