Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar siz karın bölgesi için herhangi bir yağa başladınız mı çatlamalar için önerebileceğiniz bi şey var mı
Ben bio oil catlak.yagini surup, ustune shea butter suruyorum 1 gun boyunca nemli kaliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-15-14-46-26-853_com.android.chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-12-15-14-46-14-999_com.android.chrome.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba ben de biraz hareketi arttırmak için spor arayisina girdim hamile pilatesine başlamaya karar verdim hatta uzun yıllar ebelik yapmis sonrasında hamileler için doğuma hazırliga yardımcı olacak pilates yoga gibi sporlar için egitim almış bı danismanin salonuna denk geldim. hem pelvis kasları guclendirici egzersizlerle hamileliği destekliyo hem de hamilelikle ilgili bilgiler, babaların katılabileceği seminerler veriyo bı dahaki doktor randevumda 4 aylık olucam doktoruma danışıp bı sıkıntı yoksa ona başlamak istiyorum hem psikolojik olarak hem fiziksek olarak iyi gelicegini düşünüyorum siz de bı arastirabilirsiniz bı çok yer var bu şekilde :)

Kızlar siz karın bölgesi için herhangi bir yağa başladınız mı çatlamalar için önerebileceğiniz bi şey var mı
Merhabalar ben bio oile başladım bir hafta gibi oldu. Nemlendirmesini beğendim şimdilik çok kilo da almadığım için güzel gibi. Bir de katı yağ şeklinde olanlardan almak istiyorum ilerleyen dönem için henüz araştırma aşamasındayım.

Arifoglu shea butter oneririm, cok uzun saatler nemli kaliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-15-14-46-26-853_com.android.chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 2
Bende Hindistan cevizi yağı var bi kere kullandım kuruduktan sonra acayip kötü kokmaya başladı bunlarda koku içeriyor mu acaba
0 koku bunlar shea butterda koku yok digeri cok az hos kokusu var, hindistan ceviziyle shea butter farkli bide. 9 ay kullanmis biri onermisti shea butteri banada

Kızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Ben çok memnun kaldım. Doğumdan sonra ikinci gün memelerim kızarmaya başlayınca hemen taktım. Çok memeci bir bebekti oğlum, aylarca taktım. Hassasiyet oldu ama hiç yara olmadı. Önemli olan gümüş kapak kullanırken başka bir krem vs sürmemek.

Aksine süt birikip iyileştiriyor aslında. Gerçek gümüş olmalı diye biliyorum.

Palmiers tummy butters strech marks kullanmıştım ilkinde. Yine bundan aldım. Sürünce çok uzun süre sonra bile nemini hissediyorum. Yoğun bir kıvamı var. Yağ gibi değil de yoğun krem gibi.

Teşekkürler deneyeceğim ben de işe yarar inşallah çok çektim ilkinde

Hangi marka kullandınız çok fazla seçenek var internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…