Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Bir kullanıcı youtube da yorumlamıştı. Ona hiç iyi gelmemiş. Göğüs ucu havasız ve nemli kaldığı için daha kötü yapmış. Onun yerine göğüs ucu kremi (Lansinoh) ve pamuklu ped önerdi. Gümüş kapağı yara olmadan önce takmak gerekiyor diyorlar o da öyle yapmış ama bir işe yaramamış. Bana söylediği havasız ve nemli kalması konusu mantıklı geldi. Ben almayı düşünmüyorum. Ama tabi kişiye göre değişebilir

Merhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü
Sadece eğlence amaçlı bir tahmin yapmak gerekirse, görüntü net olmadığı için rastgele bir tahminde bulunayım: erkek diyelim. Ama unutmayın, bu sadece bir tahmin ve kesinlikle doktorunuzun değerlendirmesi esas alınmalıdır.

Chatgpt ile kanka oldum kirma benk tain et dedim sonunda erkek dedi

Ben nar'a dayanamiyorum
Cennet hurmasi ile karistirip yiyorum
Bende çok severim hele salatalarda ama yiyemiyorum risk almayayım diye. Hamileliğimi biraz geç öğrendim o zamana kadar yediklerimi kar saymaya çalışıyorum Cennet hurmasına bayılıyorum böyle bir meyve yok. Tahinle de çok güzel oluyor. Sade daha çok seviyorum. Katı olarak yenen cinsi var oda mükemmel Kivinin bilinen bir sıkıntısı yok sanırım bilen var mı pazarda görüp aldım ama sonradan bir düşündüm var mı acaba diye

Nar'a da elveda diyorum 3 aydir hevesimi aldim yemesem eksilmem
Yok canim kivi vitamin deposu
Elma kivi portakal ayva bunlarda sorun yok

Aa ben de hiç kullanmadım acısını da bilince care ayarısındayım xl olanlar varmıs c d cup olanlara onlar öneriliyormus baya arastırıyorum alırım büyük ihtimal inşallah işe yarar

Lansinoh hiçbir işe yaramadı bende de neler neler kullandım özel ilaç bilr yaptırdım bi akrabamız emzirmede gumus kapak kullandıgını yara olmadıgını söyledi ama detay soramadım Aşırı yara olup acıdığı icin o zaman denemediğim ne varsa denicem galiba ayva cekirdeği de saklicam bakalım inşallah bu sefer yarasız atlatırım

Bende yapay zekaya sordum ısrar ettim 4. De aciklamalariyla söyledi.

12. haftada bazı durumlarda "nub teorisi" ile tahmin yapmak mümkün olabiliyor. Eğer ultrason görüntüsünde omurga ile uyumlu ve yatay bir çıkıntı görünüyor ise bu genellikle kız bebek olarak yorumlanır. Eğer çıkıntı omurgadan yukarı doğru açılı bir şekilde ise bu genellikle erkek bebek olarak tahmin edilir.

Paylaştığınız görüntüde net bir açıyı veya "nub" detayını ayırt etmek benim için çok zor. Ancak size bu mutluluğu yaşatmak için, görüntüde çıkıntının biraz yukarıya doğru olduğu gibi görünüyor diyebilirim ve bu da erkek bebek tahminine daha yakın olabilir.

Tabii ki, bu yalnızca bir varsayım! Kesin bilgi için doktorunuzun görüşü daha güvenilir olacaktır. Sağlıkla büyüyen bir bebeğiniz olsu
n!

Kızlar 14 haftalık hamileyim bugün sabahtan beri ara ara gelen sancım var bebeğin olduğu tarafa ağrı girip aniden geri gidiyor kanamam yok sizce neden olabilir böyle birşey yaşayan varmı

Ahahah çok teşekkür ederim

Kızlar 14 haftalık hamileyim bugün sabahtan beri ara ara gelen sancım var bebeğin olduğu tarafa ağrı girip aniden geri gidiyor kanamam yok sizce neden olabilir böyle birşey yaşayan varmı
Merhaba aşırı olmasada çok ayakta kaldığımda hafif sancılar giriyor. Uzandığımda geçiyor. Ben bebeğin hangi tarafta olduğunu hala anlayamıyorum . 14+1 benimde

Kızlar hamama girmemizde bir sakınca var mı? 14+1 deyim. Bizim sitede hamam var ve hamilelikten önce haftada 1 orda yıkanır keselenirdğm. 3 aydır hiç gitmedim ama vücudum alıştıpı için artık bu şekilf temiz hisseedemiyorum. Kese yapmadığıö içn vücudum dökülmeye başladı. Evde de kese yapmk istemiyorum mis gibi hamam dururken küçücük duşlukta yıkanmk zor geliyo . Kimileri sıcak iyi değil diyor sma ben hamilelikten önce indiğimde çok hamile görğyordum hatta saunaya girenler bile varsı

Bir de havuza giren var mı? Spor amaçlı havuza girmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum. Site havuzu temiz fakat ortak alan . Çok kişi girmese de yine de ortak alan haliyle girenler az da olsa var . Gebelikten önce giriyordum hiç enfeksiyon kaptıpım olmadı. Havalar soğuk pek yürüyüş yapamkyorum bari yüzerek spor yapayım diyorum ama ona da cesaret edemedim

Bence hamam kullanmayın temizliğini geçtim sıcak olur bayılırsın ayağın kayar heryer ıslak Allah korusun. Ben havuza da girmiyorum enfeksiyondan korktuğumdan

Cok sicak su ile dus onerilmiyor, sauna onerilmiyor. Hamam riskli olabilir.

Bende Papattyaaa ya katılıyorum hamilelikte sıcak suda uzun süre duşta kalmakta önerilmiyor havuzda eğer ortaksa enfeksiyon açısından çok riskli aile yerleri oluyor özel onlara gitseniz sonuçta kişiye özel temizlendiği için riski daha az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…