Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Bütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba
Yani kişiye göre değişebilir belki ama gerçekten çok çook rahat etmiştim benim de bu hamilelikte sırtım ağrıo mesela iyi gelceğini düşündüm kullancam inşallah

Henuz yemedim zarari mi varmis ki
Ben her şeyi yapay zekaya soruyorum mideye normalde iyiymiş ama hamile olduğumu bildiği için ona göre yorum yapıyor ölçülü olmanızda fayda var mide hassasiyetiniz varsa doktora danışınız diyor ama ben onu görene kadar yedim bile

Yani kişiye göre değişebilir belki ama gerçekten çok çook rahat etmiştim benim de bu hamilelikte sırtım ağrıo mesela iyi gelceğini düşündüm kullancam inşallah
E bebekte 400 liraydı aldım hemen inşallah bana da iyi gelir duacın olurum

Kızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz

Kızlar peki bu gümüş kapaklar ile ilgili bilgisi olan var mı kızımda ya yoktu ya ben bilmiyordum yara oldu çok çektim alsam mı zamlanmadan kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Benim teyzem emziremiyordu ağlıyordu o derece kötüydü göğüsleri ilaç vesaire hep denedi fayda etmedi o etti ama herkeste aynı olur mu bilemiyorum

Ay ben sorsam deliririm
Hurma ananas gibi seyler sakincali biliyorum bide bazi civa iceren baliklar geri kalan seyler olcusunde serbest
Ye gitsin canim sifa olsun oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…