- 19 Ocak 2012
- 223
- 14
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.341
Yanlis anlamadiysam ikinci fotograf kendini ele veriyor
Evet haklısınız belki testlerden dolayıdır biraz im rahatladı inşallah sorunsuz kucağımıza alalım hepimiz16. Haftada da üçlü tarama yapılıyor sanırım ondan demiştir. Beni iki haftada bir çağırıyor bir problemim yok şu an öyle düşünme 19-20 de de detaylı yapılıyor hiç kurt düşürme içine zaten birşey olunca pat pat hiç acımadan söylüyorlar
Bacak arasini goremedi, bu yandan hali nubuna bakmak icin yandan cekmisBu fotoğraf bebeğin iki bacak arası mı neresi acaba
Bacak arasini goremedi, bu yandan hali nubuna bakmak icin yandan cekmis
Merhaba . İyiyim ben sağolun doctor iyi dedi kanama felan durdu ama biraz lekelenme var hala hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlarCanim nasilsin? Doktor bugun kontrol edip guzel haberler vermistir insallah. Duamizdasin...
Aa cok gecmis olsun, yeni bildirimleri 2 3 gun duzenli takip edemedim. Ne olduMerhaba . İyiyim ben sağolun doctor iyi dedi kanama felan durdu ama biraz lekelenme var hala hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar
Google gorsellerde arattim kiz nubu cikiyorBanada bakin kizlar erkekmi kizmi sizce yaa asiri merak icindeymkizlarda nub yanilabiliyor galiba
Yandan goruntu popo kismi
Şuan iyiyim çok şükür . Hastanede okadar kanama olan duşuk yapan çokki sanki salgin gibi . Doktorlar bana kötü bişe söylemediler dinlen geçer dediler.Aa cok gecmis olsun, yeni bildirimleri 2 3 gun duzenli takip edemedim. Ne oldu
Bende erkeğe benzettim Dr bakınca sağlıklı ve hayırlı olsunlar önemli olan oBana erkek gibi geldi
Kontrolümden önce hep cinsiyet tespit videoları izledim bu işi çözdüm diyerek gittim ama kendi bebişimin görüntüsünde aklım durdu sanki hiçbir şeye benzetemedim
Oyle diyorlar bu durumdaerkek mi sizce de ?
Cok gecmis olsun, insallah tez zamanda saglikla sihhatle ve butun sorunlardan arinmis sekilde bebeginle birlikte cikarsin ordan. Ikiniz de iyi olunMerhaba . İyiyim ben sağolun doctor iyi dedi kanama felan durdu ama biraz lekelenme var hala hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar
Aynısını yaptımKızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi
En güzeli bence de buKizlar nasilsinizbugun eski hamile eşyalarımı ayırıodumda hamile yastığım çıktı karşıma, belime sırtıma çok iyi geliodu hemen kullanmaya başlicam. Size de tavsiye etmek istedim. Eskiden paylaşıoduk ürün, şimdi yasak mı bilmiyorum ama görselini ekliyim dedim çok büyükler saçma bi yer kaplıo, hamile yastığı işe yaramaz gereksiz diodum ama hayatımı kurtaran bi üründü
14 haftalıkken doktor mu çağırmıştı? Benim doktorum 12 ye denk gelen hafta ve 16 ya denk gelen haftada çağırdı. İlk hamileliğimde de aynı haftalara denk çağırmıştı. Normal bence hiç düşünme sorun mu var diye.. 16. Haftadan extra bir şey oluyormuydu hatırlamıyorum ama detaylı ultrasyon içinde öneride bulunucak.Kızlar bende 14.4 oldum . Salı kontrol vardı hersey yolunda ama kasıklarım yürürken sanki 9 aylık gibi ağrı yapıyor .Doktor normal dedi ama daha önce hamileliklerimde hiç olmadı . Haftaya tekrar gel dedi . Sorun mu var dedim yok 16 haftalıkken görüyorum dedi sonra 19 da geleceksin dedi . İçime kuşku düştü . Umarım sıkıntı yoktur
Evet benimde böyle demişti. Kesin olmasa bile insan merak ediyo yapıyo yine deAynısını yaptım
Dedigini atiyorum
Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.
Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.
Ay cok eglenceli
Merhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlüAynısını yaptım
Dedigini atiyorum
Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.
Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.
Ay cok eglenceli
Bütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acabaKizlar nasilsinizbugun eski hamile eşyalarımı ayırıodumda hamile yastığım çıktı karşıma, belime sırtıma çok iyi geliodu hemen kullanmaya başlicam. Size de tavsiye etmek istedim. Eskiden paylaşıoduk ürün, şimdi yasak mı bilmiyorum ama görselini ekliyim dedim çok büyükler saçma bi yer kaplıo, hamile yastığı işe yaramaz gereksiz diodum ama hayatımı kurtaran bi üründü