Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Evet haklısınız belki testlerden dolayıdır biraz im rahatladı inşallah sorunsuz kucağımıza alalım hepimiz

Banada bakin kizlar erkekmi kizmi sizce yaa asiri merak icindeym kizlarda nub yanilabiliyor galiba

Yandan goruntu popo kismi

Eklentiler

• IMG_20241213_203543.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 30
Bana erkek gibi geldi
Kontrolümden önce hep cinsiyet tespit videoları izledim bu işi çözdüm diyerek gittim ama kendi bebişimin görüntüsünde aklım durdu sanki hiçbir şeye benzetemedim
Bende erkeğe benzettim Dr bakınca sağlıklı ve hayırlı olsunlar önemli olan o

Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi

Kizlar nasilsiniz bugun eski hamile eşyalarımı ayırıodumda hamile yastığım çıktı karşıma, belime sırtıma çok iyi geliodu hemen kullanmaya başlicam. Size de tavsiye etmek istedim. Eskiden paylaşıoduk ürün, şimdi yasak mı bilmiyorum ama görselini ekliyim dedim çok büyükler saçma bi yer kaplıo, hamile yastığı işe yaramaz gereksiz diodum ama hayatımı kurtaran bi üründü

Eklentiler

• IMG_9087.jpeg
    175,3 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi
Aynısını yaptım
Dedigini atiyorum

Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.

Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.

Ay cok eglenceli

En güzeli bence de bu

14 haftalıkken doktor mu çağırmıştı? Benim doktorum 12 ye denk gelen hafta ve 16 ya denk gelen haftada çağırdı. İlk hamileliğimde de aynı haftalara denk çağırmıştı. Normal bence hiç düşünme sorun mu var diye.. 16. Haftadan extra bir şey oluyormuydu hatırlamıyorum ama detaylı ultrasyon içinde öneride bulunucak.

Evet benimde böyle demişti. Kesin olmasa bile insan merak ediyo yapıyo yine de

Merhaba benimkini de iletir misiniz ben yapamadım bir türlü

Eklentiler

• 9D9F35E2-B872-4A72-A85D-3AA594DFE6BA.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 4
Bütün olanlardan daha mı kullanıslı acaba bu benim de sort ve kalça ağrım var sanırım yatarken de deli yatıyorum işe yarar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…