Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Ayy kızlar benim boyun 178 eşimin 193 şu an kızım 3 yaşına yaklaşıo 3,5 4 yaş ölçülerinde boyu bebekliği falan da hep böyle uzun uzun geçti hiç yenidoğan gibi değildi ele avuca geliodu

Yolundadır canım Allah a emanet sağlıkla büyüsünler inşallah benim de iki haftam daha var insanız işte merak ediyoruz iyi mi diye inşallah hareket edince azalıo o duygu biraz sonra niye hareket etmio iyi mi acaba tatli yiyim biraz yatiyim durtuyim oynasin stresi basıo muhtesem bi surec

Ay bilmem mi kalp atisi duyana kadar her sey bize stres bacim
Ya ben bugun verdim ikili test icin 15 gune cikacak surec cok uzun zaten 15 gun icinde 15.haftaya gecicez nasil oluyorsa anlamadim

Cerrahpasanin sistemine bayildim doktoru tebrik etmek gerek harika ya

Harikaaaa Maşallah.Onun sonucu da güzel gelecek inşallah.
Çok teşekkür ederimmm , inşallah öyle gelir o da ve rahatlarım biraz. 1 hafta önde gidiyor şuan 13+1 çıktı. Yaş riski çıkacak o önemli değil diğer genetik temiz çıksın yeter dedi. Ama enseyi ölçerken resmen ömrümden ömür gitti herkesin bebişi sağlıkla gelsin çok stresli dönemler.

Ben kontrole gidelim hafta dolmadı aylar geçmiş gibi geliyor 3 hfta daha var doktor çok stres yaparsan gel bakalım dedi sanki dayanamayıp giderim gibi.Cok uyuyorum cok rüya görüyorum hep bebekle ilgili falan tabi bilinc altında o olunca iyidir inşallah zaman geçmiyor hiç

Ben de aşırı merak ediyorum 2 hafta önce gitmiştim. Daha 2 hafta var. Kaygılı olmamız normal tabi ama sancı, kanama yoksa bence de her şey yolundadır. Bir an evvel kızımın kıpırtılarını hissetmeyi bekliyorum

İnşallah geçer. Haliyle depresif ruh hali normal. Hormonlar bizi alt üst ediyor.

Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

Ben de fetal dna ya karar veremedim. Ense kalınlığı normal cikti bizde de.

Nasıl oldunuz? Doktor ne dedi? İnşallah kurtuluruz bir an önce. Bende çok kötüyüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…