-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.281
Yolundadır canım Allah a emanet sağlıkla büyüsünler inşallahKızlarrr artık ayda bir doktor randevum var . En son 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var. Ama aşırı merak ediyorum sizlerde böyle misiniz? Yani iyi olsunda görmesem de olur ama iyi mi diye bazen endişeleniyorumallah korusun kötü giden vi şey olsa mutlaka belirti verir di mi? Kanama yoksa ağrı sızı yoksa her şey yolundadır di mi
Hayırlı olsun minik prensesimiz. Sağlıkla gelsin. Kaç haftalık belli oldu cinsiyeti ben de yarın özele gidecem inşallahNe kadar surede ckti canim
Bununla yorumlayinca anlasilmiyormus grsfik daha net oluyormus
Ben sana diyorum sen de sorun yok stres yapma hic bak sonuclar mis gibi
Sagol teyzesiHayırlı olsun minik prensesimiz. Sağlıkla gelsin. Kaç haftalık belli oldu cinsiyeti ben de yarın özele gidecem inşallah
Ay bilmem mi kalp atisi duyana kadar her sey bize stres bacimAy insallah ya benim de icim rahat aslinda genel olarak ama birden ansizin acaba kuskularina kapiliyorum anlik hormonal dengesizlikkan sonucu ne zaman cikti bilmiyorum canim carsamba gitmistim doktora, enabiza dusmemisti demin cerrahpasanin sistemine girip kontrol etmek geldi aklima oyle gordum. Bu arada doktorun notlari vs hepsi ennabiza dusmus aldigi goruntuler vs. Fetal dna icin de kararimi verdim, yaptiricam. Pazartesi kan alcaklar. Ben yine yaptirayim da dedim sonradan icim rahat eder, tum kromozomlar incelencekmis
HarikaaaaSelam kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Ense kalınlığı , burun kemiği bunlar normal çıktı çok şükürKan verdim ikili ultrason için sonucu bekleyeceğiz.
Ay sukur kelebegim cok sevindim gozun aydin canimSelam kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Ense kalınlığı , burun kemiği bunlar normal çıktı çok şükürKan verdim ikili ultrason için sonucu bekleyeceğiz.
Ay canımmm çok şükür , seninde gözün aydın her şey yolunda çok sevindim hoş gelsin minik kuzuAy sukur kelebegim cok sevindim gozun aydin canim
Çok teşekkür ederimmm , inşallah öyle gelir o da ve rahatlarım biraz. 1 hafta önde gidiyor şuan 13+1 çıktı. Yaş riski çıkacak o önemli değil diğer genetik temiz çıksın yeter dedi. Ama enseyi ölçerken resmen ömrümden ömür gittiHarikaaaaMaşallah.Onun sonucu da güzel gelecek inşallah.
Bizim 11+4 bakalım belli olmus mudur? Bazı doktorlar hastalarıyla duyguları yaşıyor her hasta her gebelik bir gizem çünkü.Sagol teyzesi
13 haftalik canimbizim doktor bizden heycanli
Kızlarrr artık ayda bir doktor randevum var . En son 2 hafta önce gitmiştim daha 2 haftam var. Ama aşırı merak ediyorum sizlerde böyle misiniz? Yani iyi olsunda görmesem de olur ama iyi mi diye bazen endişeleniyorumallah korusun kötü giden vi şey olsa mutlaka belirti verir di mi? Kanama yoksa ağrı sızı yoksa her şey yolundadır di mi
İnşallah geçer. Haliyle depresif ruh hali normal. Hormonlar bizi alt üst ediyor.Ben de dua ediyorum ama cevremdekileri de üzüyorum tahammül sınırlarım azaldı 8 yaşında kızım var bazen ondan çıkarıyorum sinirimi sonra vicdan azabı inşallah sürekli böyle geçmez kızıma hamileyken böyle oldugumu hic hatırlamıyorum yaş faktörü mü acaba ya da yaşadım beyin sildi o zor günleri bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel şeyler de yazarız buraya
Insallah yukari ciķar sizinki de. Bana yatış vermedi. Sadece ilişkiyi yasakladı. Bir de sigara içiyor musun ilk bebek normal mi sezeryanmi diye sordu. Bunlar da yukarı çıkmasını etkiliyormus. Size de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla en kolay şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.Benim oğlumda plasenta rahim agzindaydi 9 ay yattım çıkmadı yukarı ama çok sukur saglikli bir doğum gerceklesti 5 yaşında şuan oğlum
Maalesef bu gebeliğimde de rahim ağzında plasenta yine yatış verdi doktor.. 21.haftada belki çıkar diye dua ediyorum ama çıkmasa da süreci nasıl geçireceğimi biliyorum.. içimi rahatlatıyorum
Siz daha şanslısınız yakınmıs rahim ağzına benim şuanda tamamen kapatıyor
Korkmayın sizde bol dinlenmeli bir gebelik geçirin sağlıkla gelecek bebeklerimiz insallah
Nasılsın oldunuz? Merak ettim.Rabbım şifa versin inşallah. Sağlıkla, hastaneden çıkmanız nasip olsun inşallah. Dualarımız sizinle...
Çok şükür gözünüz aydın.Kontrolden ciktim kizlar ikili tarama icin organları plesentasi her seyi yerinde ense kalinligi da dahil cok sukur ve doktorumuzun %99 tahminiyle kiz bebisim gruba katildi
Ben de fetal dna ya karar veremedim. Ense kalınlığı normal cikti bizde de.Ay insallah ya benim de icim rahat aslinda genel olarak ama birden ansizin acaba kuskularina kapiliyorum anlik hormonal dengesizlikkan sonucu ne zaman cikti bilmiyorum canim carsamba gitmistim doktora, enabiza dusmemisti demin cerrahpasanin sistemine girip kontrol etmek geldi aklima oyle gordum. Bu arada doktorun notlari vs hepsi ennabiza dusmus aldigi goruntuler vs. Fetal dna icin de kararimi verdim, yaptiricam. Pazartesi kan alcaklar. Ben yine yaptirayim da dedim sonradan icim rahat eder, tum kromozomlar incelencekmis
Nasıl oldunuz? Doktor ne dedi? İnşallah kurtuluruz bir an önce. Bende çok kötüyüm bugünBana çokça dua eder misiniz çok ihtiyacım var kusmalarım bugün 10 u geçti sabah doktora gitmeyi düşünüyorum sabaha kadar nasıl geçiricem saatleri bilmiyorum. İnşallah doktorda derdime çare bulabilir çok kötü durumdayım