Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Çok teşekkür ediyorum Amin
Testi verdikten birkaç gün sonra sadece kontrolde ense kalinligi ve organlara baktı doktorum detaylıca bir sıkıntı yoktu.Ama biz vermek istedik .
Eurofinss e yaptırdım. Doktorum bu firmayı önermişti.

Ne kadar güzel ilerlemiş süreciniz
Benimde yarın kontrolüm var yaştan dolayı riskli çıkma durumu beni günlerdir çok strese sokuyor umarım bir sorun çıkmaz.

Ne kadar güzel ilerlemiş süreciniz
Benimde yarın kontrolüm var yaştan dolayı riskli çıkma durumu beni günlerdir çok strese sokuyor umarım bir sorun çıkmaz.
Bende 39 yaşımdayım. Senelerce denedik ikinci çocuk için olmadi.Artik dosyayı kapattım derken süpriz yaptı .
Güzel düşünün benim yaptığımı yapmayın strese sokmayın kendinizi diyeceğim ama elimizde olmuyor bazen.
Yarın Allahın izniyle sizde hayırlı haberlerle döneceksiniz insallah.

Bebegin karnindaki organlari net goruldu mu sizde? Kacinci hafta baktirmistiniz?

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 38 yaşındayım ilk bebeğimiz o yüzden ne kadar kötü düşünmemeye çalışsamda aklımın bir tarafında sürekli kötü düşünceler beni strese sokuyor. Umarım yarın tüm bunların boşuna olduğunu görürüm

kızlar luften rica etsem benim için dua okurmusunuz. Hastanedeyim şimdi kanamam oldu . Bu 3 cu kanamam. 13 haftalik hamileyim . Çok dikkat ediyordum progestan fitil 3 defa kulaniyordum . Şuan bebegşn durumu iyi kalp atiyor. Ama genel durum iyi değil dediler . Öğlen çok başim ağriyordu uyumaya caliştim belkide uyudum . Uyumadan öncede fitil koymuştum. Sonra öğleden sonra kalktim zaten 15:00 gibi yatmiştim 17:30 gibi kalktim hani fitil koydugumuzda ayağa kalkşnca akinti geliyor ya öyle oldu ama kan geldi kahve rengi hemen doktora geldik ultrason yaptik 1 gün hastanede kontrolda kalmami istediler serum felan takti . Luften benim için bebeğim için dua edermisiniz

İnşallah
Benim her ne kadar ikinci bebeğim olsa da o kadar cok düşükle sonuçlanan hamileligim oldu ki .üzerine bir de yaş ..eyvah dedim .Doktorum senin yaşında ne var gayet gençsin sen dedi .takılı kalma bunlara dedi.
Yarın kaç haftalik olacaksınız?

Benim doktorum da yaşa takılmıyor hiç kan testi verdiğimde de tüm değerlerim normal çıktı vitamin vs. Mart ayında bir kimyasal gebelik yaşadım sonra detaylı bir kontrole gittim vitaminlerim eksik çıkmıştı o zaman takviyelerimi tamamlamıştım. Şuanda da sadece multivitamin verdi doktorum.
Yarın 12+2 olacağım

Aynıyız .bende yarın 12+2.
Maşallah çok iyi.ben hala folik asite devam .
Yarın güzel haber verin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…