-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.241
Gözünüz aydinFetal sonucum geldi çok şükür bebeğim sağlıklı
Düşük geçmisim çok olduğu için kaç gündür stres yapmıştım.Rabbim herkesin evladına saglık versin.Hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çok teşekkürlerGözünüz aydinsonuç kaç günde çıkmış oldu ?
Çok sevindim adınızaÇok teşekkürlerBugün tam 8. gündü.
Çok teşekkür ediyorumÇok sevindim adınızasağlıkla kucağınıza alın inşallah
İkili test ense kalınlığı baktırdınız mı acaba orada risk çıkmış mıydı ? Bir de hangi firma yaptırdınız fetal dna
Ne kadar güzel ilerlemiş sürecinizÇok teşekkür ediyorumAmin
Testi verdikten birkaç gün sonra sadece kontrolde ense kalinligi ve organlara baktı doktorum detaylıca bir sıkıntı yoktu.Ama biz vermek istedik .
Eurofinss e yaptırdım. Doktorum bu firmayı önermişti.
Bende 39 yaşımdayım. Senelerce denedik ikinci çocuk için olmadi.Artik dosyayı kapattım derken süpriz yaptı .Ne kadar güzel ilerlemiş süreciniz
Benimde yarın kontrolüm var yaştan dolayı riskli çıkma durumu beni günlerdir çok strese sokuyor umarım bir sorun çıkmaz.
Bebegin karnindaki organlari net goruldu mu sizde? Kacinci hafta baktirmistiniz?Çok teşekkür ediyorumAmin
Testi verdikten birkaç gün sonra sadece kontrolde ense kalinligi ve organlara baktı doktorum detaylıca bir sıkıntı yoktu.Ama biz vermek istedik .
Eurofinss e yaptırdım. Doktorum bu firmayı önermişti.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBende 39 yaşımdayım. Senelerce denedik ikinci çocuk için olmadi.Artik dosyayı kapattım derken süpriz yaptı .
Güzel düşünün benim yaptığımı yapmayın strese sokmayın kendinizi diyeceğim ama elimizde olmuyor bazen.
Yarın Allahın izniyle sizde hayırlı haberlerle döneceksiniz insallah.
11+5 te bakıldı. Gördü sanırım hepsini gösterip saydı ama .Devlet değil bu arada onu da belirteyim.Bebegin karnindaki organlari net goruldu mu sizde? Kacinci hafta baktirmistiniz?
İnşallahÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için38 yaşındayım ilk bebeğimiz o yüzden ne kadar kötü düşünmemeye çalışsamda aklımın bir tarafında sürekli kötü düşünceler beni strese sokuyor. Umarım yarın tüm bunların boşuna olduğunu görürüm
Ben de bugün perinatologa gittim. Beyin, kalp, böbrek gösterdi. Mide vs bahsetmediBebegin karnindaki organlari net goruldu mu sizde? Kacinci hafta baktirmistiniz?
Evet bunlara bakıldı ama plesenta kan akışı vs onlara bakmadı sanırımİkili test yapılıyor ense kalınlığı, burun kemiğinin varlığı/yokluğu kriterlerine ve kan değerlerine göre. 14. Haftaya kadar süresi var. Bir istatistik testi. Kesin sonuç vermiyor.
Kan akışı mavi kırmızı bir şeyler gözüküyor ve kalp atışı gibi çizelge gözüküyor. Belki size söylemeden bakmışsa hatırlarsınız.Evet bunlara bakıldı ama plesenta kan akışı vs onlara bakmadı sanırım
Hep boyle guzel haberler alalim insallah, masallah bebiseBen de bugün perinatologa gittim. Beyin, kalp, böbrek gösterdi. Mide vs bahsetmedi
Amin inşallah. Hep birlikte. Siz de mide yok dedi diye dert etmeyin diye paylaşmak istedimHep boyle guzel haberler alalim insallah, masallah bebise
Benim doktorum da yaşa takılmıyor hiç kan testi verdiğimde de tüm değerlerim normal çıktı vitamin vs. Mart ayında bir kimyasal gebelik yaşadım sonra detaylı bir kontrole gittim vitaminlerim eksik çıkmıştı o zaman takviyelerimi tamamlamıştım. Şuanda da sadece multivitamin verdi doktorum.İnşallah
Benim her ne kadar ikinci bebeğim olsa da o kadar cok düşükle sonuçlanan hamileligim oldu ki .üzerine bir de yaş ..eyvah dedim .Doktorum senin yaşında ne var gayet gençsin sen dedi .takılı kalma bunlara dedi.
Yarın kaç haftalik olacaksınız?
Aynıyız .bende yarın 12+2.Benim doktorum da yaşa takılmıyor hiç kan testi verdiğimde de tüm değerlerim normal çıktı vitamin vs. Mart ayında bir kimyasal gebelik yaşadım sonra detaylı bir kontrole gittim vitaminlerim eksik çıkmıştı o zaman takviyelerimi tamamlamıştım. Şuanda da sadece multivitamin verdi doktorum.
Yarın 12+2 olacağım