• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar bı sorum var bikini bölgenizdeki tüylerden kurtulmak için ne yapiyorsunuz? Ben normalde kuaföre agdaya gidiyordum ama hamileliğimin başından beri gitmiyorum ağda yapılır mı yapilmaz mi emin değilim şu an için çözümü jilette buldum ama onda da enfeksiyon riski olabilirmiş ve cok hızlı buyuyolar sürekli almam gerekiyo ne yapacagimi şaşırdım sizce agdanin bı zararı var mi
Ben ağdaya devam ediyorum doğuma kadar da devam ettim. Benim bildiğim bir zararı yok 🤔

Kızlar bı sorum var bikini bölgenizdeki tüylerden kurtulmak için ne yapiyorsunuz? Ben normalde kuaföre agdaya gidiyordum ama hamileliğimin başından beri gitmiyorum ağda yapılır mı yapilmaz mi emin değilim şu an için çözümü jilette buldum ama onda da enfeksiyon riski olabilirmiş ve cok hızlı buyuyolar sürekli almam gerekiyo ne yapacagimi şaşırdım sizce agdanin bı zararı var mi
Ben eskiden lazere gidiyordum o sebeple çoook az çıkıyor ama geçen bende doğuk ağda bandı ile alsam mı dedim de karwr veremedim. Ama ben ağdayla alsam da dediğim gibi tek tük olduğu için 1 dk falan anca sürer. Onun da zararı olur mu?

Ben eskiden lazere gidiyordum o sebeple çoook az çıkıyor ama geçen bende doğuk ağda bandı ile alsam mı dedim de karwr veremedim. Ama ben ağdayla alsam da dediğim gibi tek tük olduğu için 1 dk falan anca sürer. Onun da zararı olur mu?
Ben bir kere lazer denedim özel bölgeme, acısı inanılmaz değil mi 😩

Hazır mısınız hanımlar Tablomuz oldu. 🥳🥳🥳🥳
Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim ♥️
İlk çocuk
Sat: 7 eylül
Kese:5+2
Kalp atışı:7+0
Tahmini cinsiyet:erkek
Cinsiyeti belli değil
Tahmini doğum tarihi:15 haziran
İsim belli değil

ben pek hamile kıyafeti almamıştım aslında. h&m ve oxxo'nun mama koleksiyonlarını görüyorum. hamile taytı, hamile pantolonu almıştım. belki normal kıyafet alıp, biraz büyük beden de alınabilir.
Ben de hamile tayti ve eşofmanı aldim, epey rahatlatti yuksek belleri beni. Yaz icin çok güzel elbiseler görüyorum ama kışlık daha kısıtlı sanirim. Oversize gomlek veya ust hamile tayti veya pantolonla giyilebilir dediğiniz gibi.

Ben de hamile tayti ve eşofmanı aldim, epey rahatlatti yuksek belleri beni. Yaz icin çok güzel elbiseler görüyorum ama kışlık daha kısıtlı sanirim. Oversize gomlek veya ust hamile tayti veya pantolonla giyilebilir dediğiniz gibi.
Ben hafif geniş elbiseler slıyorum hiç hamile giysisi almadım. İleriki zamanlarda karnım çıkınca bi tane hamile taytı almayı düşünüyorum sadece hamile giysisi olarak. Onun dışında geniş sweatlee geniş tshirtler ve elbiseler en güzeli :)

Kizlar benim ikilitest kan sonucum cikmis, google da baktim ama anlamadim. Bir sorun gozukuyormu rica etsem bakarmisiniz.

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-05-14-29-15-025_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2024-12-05-14-29-15-025_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar benim ikilitest kan sonucum cikmis, google da baktim ama anlamadim. Bir sorun gozukuyormu rica etsem bakarmisiniz.
Daha önceki yorumlarda okudum bu şekilde anlaşılmazmış tek başına a4 kâğıdında çizelge şeklinde rapor veriyorlarmış doktor bakıp öyle yorumluyormuş

Ben ağdaya devam ediyorum doğuma kadar da devam ettim. Benim bildiğim bir zararı yok 🤔
Benim de nerden kaldıysa aklımdan kulaktan dolma buyuk ihtimal ama öyle kalmış nedense arada kaldım emin olamadim o yüzden yoksa agdaya devam etmek benim için daha rahat böyle tedirginim sürekli :)

bir grafik içeren rapora göre değerlendiriliyor. cut off değerinin altında/değil şeklinde bir sonuç yazıyor o raporda.

Beni etikleyerek bastaki tabloya gore herkes yazsin hadi bakalim bekliyorum herkesi tek tek not alip duzenli sekilde ekleyecegim ♥️
Merhaba, elinize saglik🥰
İlk çocuk
Sat:2 Eylül
Kese+kalp atışı: 7+1
Tahmini doğum tarihi: 9 Haziran

ben evden çalışıyorum ondan daha rahatım ama işe gidiyorsanız daha fazla tabi ihtiyaç.

Merve bölükbaşı
İlk çocuk
Kese 4 haftalik
Kalp 7 haftalik
Cinsiyet belli degil
Yas 29
Sat 2 eylul
Tahmini dogum 9 haziran

Ay dogrumu yaptm 😁

Hadi bakalım hepimize hayırlı olsun 🤩🎈

İlk çocuk
Sat: 17 Eylül
Kese: 6+1
Kalp: 6+6
Tahmini cinsiyet: Kız
Tahmini doğum tarihi: 16 Haziran sezeryan

Back
X