Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 74 kiloyum hiç eziyet etme kendine tadını çıkar hamileliğin kilodur alınır verilir yeter ki bebeğin de sen de sağlıklı olun

Çok üzüldüm, ama her şer gibi görünen şeyde bir hayır vermiş Allah, yüksek ihtimal sendromlu bir bebek olduğu için yaşamı devam etmedi. Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda hem ruhsal hem fiziksel toparlanmanı nasip etsin.

Kızlar merhaba, doktorunuz dinlen diyorsa bu bizim anladığımız lafta bir dinlenmek değil. Yani çok ağır kaldırma iş güç yapma demek değil! Gerçekten YAT demek! Bunu lütfen önemseyin. Ailenizden yakın kim varsa annenizi teyzenizi ablanızı kızkardeşinizi vs arayın, bana gel bana bak diyin. Siz tuvalet ve banyo dışında asssssla yataktan kalkmayın. Yemek, bulaşık, çamaşır, süpürge falan her şeyinizle onlar ilgilensin. Siz yatağınızda kitap okuyun, film izleyin, uyuyun, yemeğinizi bile yatağınızda yiyin. Çok korkunç bir şey gibi geliyor ama bu şekilde dikkatli olursanız sonu çok güzel olur. Zaten bu düşük riski ilk 3 ayda olan bir şey, yani en fazla 1- 1,5 ay sabredeceksiniz sonrasında rahata kavuşacaksınız inşaallah. Bir önceki hamileliğimin son 4 ayında kesintisiz yatmış biri olarak bunları yazıyorum. İlk bana doktor dinlen dediğinde önemsememiştim, sadece hayatımı yavaşlatmıştım, iş güç yapmamıştım ama evde yürüyordum, masada yemek yiyordum, ama kanamalarım durmadığında anladım durumun ciddiyetini, ve gerçekten full time yatmaya başladığımda her şey yoluna girdi. Erken doğum da olmadı çok şükür evladıma vaktinde kavuştum. Siz de hayırla bebişlerinize kavuşun inşaallah.

Öyle yapıyorum sürekli yataktayım wc ve banyo harici kalkmıyorum. İnşallah geçer şu kanama alanı da kesem de düzelir. Wcye gitmeye korkar oldum artık peçetede kanama vs görürsem diye

Çok üzüldüm zor bir süreç birkaç ay önce yaşadım. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim inşallah

Öyle yapıyorum sürekli yataktayım wc ve banyo harici kalkmıyorum. İnşallah geçer şu kanama alanı da kesem de düzelir. Wcye gitmeye korkar oldum artık peçetede kanama vs görürsem diye
En iyisini yapıyorsun, güzel olacak her şey inşaallah, sabrın sonu selamet. Ben her burada doktor dinlen dedi diye yazan kişiye bıkmadan usanmadan bu uyarıları yazıyorum, şimdi dikkat ettim burcu nick i tanıdık geldi de sana daha önceden de yazmışsam kusuruma bakma lütfen bilmiş bir kadın herkese aynı şeyleri yazıp duruyor algısı yaratmak istemem ama önemli bir konu olduğu için tutamıyorum kendimi

Canim benim cok uzuldum ama sakin stres yapma uzulme, sagliksiz gebelikti muhtemelen
İnş. Tekrardan yasayacaksin bu duygulari tekrardan hamile kalacaksin, sikma canini.
Aa çok üzüldüm canım Allah sabır versin aynı acıyı yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum bu acıyı hafifletmez ama yine de Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin

Çok üzüldüm zor bir süreç birkaç ay önce yaşadım. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Hepinizle tanışmak güzeldi. Kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş benim için. İlerde yaşamaktansa baştan yaşadığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim de plasenta rahim ağzına yerleşmişti doğuma kadar yattım
Raftan bardak dahi almadım..
Çok kanamalarım oluyordu dediğiniz gibi bu durumda sadece yatmak, bol su içmek lazım

Çok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne ferahlık versin ne desem anlamsız şuan, aynı duyguları daha önce yaşadığım için anlıyorum seni Allah'ım tez vakitte inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin kalbine ferahlık sabır versin mucizen tez zamanda mutlulukla sağlıkla gelsin

Çok geçmiş olsun . tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah tekrardan üzülmeyin

Bende daha demin evde pizza yaptim gecen gunde burger king yedim ay hersey istiyor canim, saglikli seylerde yemeye calisiyorum ama arada kaciyor. En cok salcali makarna istiyor canim ki salcali sevmezdim, 3 gundur salcali makarna yiyorum hala doyamadim, bence bise olmaz ama guvenilir bir yer bul en korktugum sey zehirlenmem. :/ hamile kiz ark disarda yedigi tosttan zehirlendi

Benim de plasenta rahim ağzına yerleşmişti doğuma kadar yattım
Raftan bardak dahi almadım..
Çok kanamalarım oluyordu dediğiniz gibi bu durumda sadece yatmak, bol su içmek lazım
Geçiyor gidiyor bir şekilde o günler, sonu güzel olunca, bir hatıra olarak kalıyor sadece bu seferkinde yaşamayız inşaallah.

Meraba canım gecmıs olsun enfeksiyon cıktı mı?

Mrb güzel anneler bende ultrasona göre 8+3 günlük hamileyim 4 cü sezeryanım olacak inşallah 2 oğlum var 1 oğlumda melek oldu gönül kızdan yana tabiki ama öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun tabiki bu resimlerde 7 haftalıkken ki ultrason resmimiz ilk defa yusyuvarlak bir kesem oldu diğer gebeliklerde hep fasulye gibiydi diye hatırlıyorum

Eklentiler

• IMG_20241101_125354.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20241031_220030.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 41
Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah rabbim gönlünüze göre versin kese şekline göre bazı arkadaşlar cinsiyet tahmini yapıyor benimkinde fasulye gibi anlar misiniz acaba cinsiyetin ne olduğunu benim ilk bebeğim olacak içimden hep erkek geçiyor eşimde kız olsun ikiniz de beni sevin erkek olursa papucum dama gider diyo sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun tabi ki önceliğimiz o hepimizin

Bugun acilde bebisi gordu
hayirli olsun bebisiniz, keseye bende cok sasirdim ne kadar yuvarlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…