Ben 74 kiloyum hiç eziyet etme kendine tadını çıkar hamileliğin kilodur alınır verilir yeter ki bebeğin de sen de sağlıklı olunTesekkur ederim, evet dinlenmeyle gecen agrilar sorun yaratmazmis bende dinlendim ve gecmedi :/ o sebeple sanirm dusuk tehlikesi demistir. Bende vicdan azabi cekiyorum yuruyus yaptigim icin oldu diye, 54 hamile kaldim onceside diyet ve spor yapardim simdi 56 kiloyum ve spora baslayim dedm kg cok almiyim ama olmadi :/
Çok üzüldüm, ama her şer gibi görünen şeyde bir hayır vermiş Allah, yüksek ihtimal sendromlu bir bebek olduğu için yaşamı devam etmedi. Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda hem ruhsal hem fiziksel toparlanmanı nasip etsin.Kalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
Biraz önce doktordan çıktım kesemde önceki haftalarda kanamam olduğu için düzensizlik halâ devam ediyormuş. Kanama alanım devam ediyor daha. Bebek büyüdükçe kese düzelir ama şu an risklerin asla kalkma dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Kızlar merhaba, doktorunuz dinlen diyorsa bu bizim anladığımız lafta bir dinlenmek değil. Yani çok ağır kaldırma iş güç yapma demek değil! Gerçekten YAT demek! Bunu lütfen önemseyin. Ailenizden yakın kim varsa annenizi teyzenizi ablanızı kızkardeşinizi vs arayın, bana gel bana bak diyin. Siz tuvalet ve banyo dışında asssssla yataktan kalkmayın. Yemek, bulaşık, çamaşır, süpürge falan her şeyinizle onlar ilgilensin. Siz yatağınızda kitap okuyun, film izleyin, uyuyun, yemeğinizi bile yatağınızda yiyin. Çok korkunç bir şey gibi geliyor ama bu şekilde dikkatli olursanız sonu çok güzel olur. Zaten bu düşük riski ilk 3 ayda olan bir şey, yani en fazla 1- 1,5 ay sabredeceksiniz sonrasında rahata kavuşacaksınız inşaallah. Bir önceki hamileliğimin son 4 ayında kesintisiz yatmış biri olarak bunları yazıyorum. İlk bana doktor dinlen dediğinde önemsememiştim, sadece hayatımı yavaşlatmıştım, iş güç yapmamıştım ama evde yürüyordum, masada yemek yiyordum, ama kanamalarım durmadığında anladım durumun ciddiyetini, ve gerçekten full time yatmaya başladığımda her şey yoluna girdi. Erken doğum da olmadı çok şükür evladıma vaktinde kavuştum. Siz de hayırla bebişlerinize kavuşun inşaallah.Kizlar dun belim agriyor demistimya, sabahina gecmedi acile gittim simdi. Doktor ilk aylarda bel ve kasik agrisi beklemeyiz eger varsa dusuk tehlikesi olarak kabul ederiz bunu dedi ve progestan fitil verdi. Bol bol su icip yatacaksin, temizlik ve is yapmayacak agir kaldirmayacaksin dedi. Bide idrar aldi idrar yolu enfeksiyonumu var diye bakacakmis. Bebiside gordum ne kadar buyumus 9+5 suan, elleri ayaklari olusmus ve ellerini hareket ettiriyordu onu gorunce icim rahatladi, hissedemedigm icin acaba kalbi hala atiyormu acaba buyumesi durmusmudur korkusu vardi.
Ben dun yuruyus yaptim vede 10 bin adim ve ondan sonra basladi agrim sizinde aklinizda bulunsun, bi agrim sizim yok bise hissetmiyorum diye kendinize yuklenmeyin ben oyle yaptim :/
Öyle yapıyorum sürekli yataktayım wc ve banyo harici kalkmıyorum. İnşallah geçer şu kanama alanı da kesem de düzelir. Wcye gitmeye korkar oldum artık peçetede kanama vs görürsem diyeKızlar merhaba, doktorunuz dinlen diyorsa bu bizim anladığımız lafta bir dinlenmek değil. Yani çok ağır kaldırma iş güç yapma demek değil! Gerçekten YAT demek! Bunu lütfen önemseyin. Ailenizden yakın kim varsa annenizi teyzenizi ablanızı kızkardeşinizi vs arayın, bana gel bana bak diyin. Siz tuvalet ve banyo dışında asssssla yataktan kalkmayın. Yemek, bulaşık, çamaşır, süpürge falan her şeyinizle onlar ilgilensin. Siz yatağınızda kitap okuyun, film izleyin, uyuyun, yemeğinizi bile yatağınızda yiyin. Çok korkunç bir şey gibi geliyor ama bu şekilde dikkatli olursanız sonu çok güzel olur. Zaten bu düşük riski ilk 3 ayda olan bir şey, yani en fazla 1- 1,5 ay sabredeceksiniz sonrasında rahata kavuşacaksınız inşaallah. Bir önceki hamileliğimin son 4 ayında kesintisiz yatmış biri olarak bunları yazıyorum. İlk bana doktor dinlen dediğinde önemsememiştim, sadece hayatımı yavaşlatmıştım, iş güç yapmamıştım ama evde yürüyordum, masada yemek yiyordum, ama kanamalarım durmadığında anladım durumun ciddiyetini, ve gerçekten full time yatmaya başladığımda her şey yoluna girdi. Erken doğum da olmadı çok şükür evladıma vaktinde kavuştum. Siz de hayırla bebişlerinize kavuşun inşaallah.
Çok üzüldüm zor bir süreç birkaç ay önce yaşadım. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim inşallahKalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
En iyisini yapıyorsun, güzel olacak her şey inşaallah, sabrın sonu selamet. Ben her burada doktor dinlen dedi diye yazan kişiye bıkmadan usanmadan bu uyarıları yazıyorum, şimdi dikkat ettim burcu nick i tanıdık geldi de sana daha önceden de yazmışsam kusuruma bakma lütfenÖyle yapıyorum sürekli yataktayım wc ve banyo harici kalkmıyorum. İnşallah geçer şu kanama alanı da kesem de düzelir. Wcye gitmeye korkar oldum artık peçetede kanama vs görürsem diye
Rabbim sabır versin çok üzüldümKalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
Canim benim cok uzuldum ama sakin stres yapma uzulme, sagliksiz gebelikti muhtemelen
İnş. Tekrardan yasayacaksin bu duygulari tekrardan hamile kalacaksin, sikma canini.
Aa çok üzüldüm canım Allah sabır versin aynı acıyı yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum bu acıyı hafifletmez ama yine de Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin
Çok üzüldüm, ama her şer gibi görünen şeyde bir hayır vermiş Allah, yüksek ihtimal sendromlu bir bebek olduğu için yaşamı devam etmedi. Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda hem ruhsal hem fiziksel toparlanmanı nasip etsin.
Teşekkür ederim kızlar. Hepinizle tanışmak güzeldi. Kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş benim için. İlerde yaşamaktansa baştan yaşadığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok üzüldüm zor bir süreç birkaç ay önce yaşadım. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim inşallah
Kızlar merhaba, doktorunuz dinlen diyorsa bu bizim anladığımız lafta bir dinlenmek değil. Yani çok ağır kaldırma iş güç yapma demek değil! Gerçekten YAT demek! Bunu lütfen önemseyin. Ailenizden yakın kim varsa annenizi teyzenizi ablanızı kızkardeşinizi vs arayın, bana gel bana bak diyin. Siz tuvalet ve banyo dışında asssssla yataktan kalkmayın. Yemek, bulaşık, çamaşır, süpürge falan her şeyinizle onlar ilgilensin. Siz yatağınızda kitap okuyun, film izleyin, uyuyun, yemeğinizi bile yatağınızda yiyin. Çok korkunç bir şey gibi geliyor ama bu şekilde dikkatli olursanız sonu çok güzel olur. Zaten bu düşük riski ilk 3 ayda olan bir şey, yani en fazla 1- 1,5 ay sabredeceksiniz sonrasında rahata kavuşacaksınız inşaallah. Bir önceki hamileliğimin son 4 ayında kesintisiz yatmış biri olarak bunları yazıyorum. İlk bana doktor dinlen dediğinde önemsememiştim, sadece hayatımı yavaşlatmıştım, iş güç yapmamıştım ama evde yürüyordum, masada yemek yiyordum, ama kanamalarım durmadığında anladım durumun ciddiyetini, ve gerçekten full time yatmaya başladığımda her şey yoluna girdi. Erken doğum da olmadı çok şükür evladıma vaktinde kavuştum. Siz de hayırla bebişlerinize kavuşun inşaallah.
Çok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne ferahlık versin ne desem anlamsız şuan, aynı duyguları daha önce yaşadığım için anlıyorum seni Allah'ım tez vakitte inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin kalbine ferahlık sabır versin mucizen tez zamanda mutlulukla sağlıkla gelsinKalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
Çok geçmiş olsun . tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah tekrardanTeşekkür ederim kızlar. Hepinizle tanışmak güzeldi. Kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş benim için. İlerde yaşamaktansa baştan yaşadığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim canım çok istedi heryer kapalıydı alamadım ertesi gün geçti almadım ama çikolata cips yiyorum paketli gıdadan vazgeçemiyorumKızlar yaşpasta yemek zararlı mıiçerisindeki kremşantiden dolayı tereddüt ettim
Geçiyor gidiyor bir şekilde o günler, sonu güzel olunca, bir hatıra olarak kalıyor sadeceBenim de plasenta rahim ağzına yerleşmişti doğuma kadar yattım
Raftan bardak dahi almadım..
Çok kanamalarım oluyordu dediğiniz gibi bu durumda sadece yatmak, bol su içmek lazım
Meraba canım gecmıs olsun enfeksiyon cıktı mı?Tesekkur ederim, evet dinlenmeyle gecen agrilar sorun yaratmazmis bende dinlendim ve gecmedi :/ o sebeple sanirm dusuk tehlikesi demistir. Bende vicdan azabi cekiyorum yuruyus yaptigim icin oldu diye, 54 hamile kaldim onceside diyet ve spor yapardim simdi 56 kiloyum ve spora baslayim dedm kg cok almiyim ama olmadi :/
Tesekkurler, baktim idrar temiz cikmis, agrilar hala devam ediyor 2. Fitilide attimMeraba canım gecmıs olsun enfeksiyon cıktı mı?
Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah rabbim gönlünüze göre versinMrb güzel anneler bende ultrasona göre 8+3 günlük hamileyim 4 cü sezeryanım olacak inşallah 2 oğlum var 1 oğlumda melek oldu gönül kızdan yana tabiki ama öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun tabiki bu resimlerde 7 haftalıkken ki ultrason resmimiz ilk defa yusyuvarlak bir kesem oldu diğer gebeliklerde hep fasulye gibiydi diye hatırlıyorum
hayirli olsun bebisiniz, keseye bende cok sasirdim ne kadar yuvarlakMrb güzel anneler bende ultrasona göre 8+3 günlük hamileyim 4 cü sezeryanım olacak inşallah 2 oğlum var 1 oğlumda melek oldu gönül kızdan yana tabiki ama öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun tabiki bu resimlerde 7 haftalıkken ki ultrason resmimiz ilk defa yusyuvarlak bir kesem oldu diğer gebeliklerde hep fasulye gibiydi diye hatırlıyorum