Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorum fikir almak iyi olur ben tecrübeli arkadaşlarıma da sorarım yazarım buraya da konuşurken sizlerle paylaşırım

Benim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorum fikir almak iyi olur ben tecrübeli arkadaşlarıma da sorarım yazarım buraya da konuşurken sizlerle paylaşırım
Benim ablalardan burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla az buçuk biseyler kaptım ama birbirimizle de paylaşalım ki fikir olsun fikir dayanışması her zaman iyidir

Kızlaar selaam. Bende 9+2 haftalık oldum. Ve maxi cosinin lara 2 bebek arabasını aldım 8bin tl. Kart kampanyalari link gelir derken 6500 e geldi :)) Ben kabin boy bebek arabası istediğim için bunu tercih ettim. Siz aldınız mı biseyler :)

Evet evet ince uçlu iğne kol bacak göbek oluyor bebek büyüyünce beni de bacağa geçirmişti kan iğnesiydi ama, ilk koldan oldum sonra yok göbekten yap demişti işte.progestan için bilemiorum onu da hep karından oldum 12.hafta kesiyor genelde, Her dr un farklı prosedürü oluyo da içerik aynı. Şifa olsun

Hayırlı olsun güle güle binsin miniş

Benim iğneler kalçadan yapılıyor kol ve bacaktan yapılmıyor. Yapılsaydı keşke sürekli kalça olunca bezeler oluştu ve iğneden sonra kanama oluyor. Dediğiniz gibi kolonyalı pamuğu denicem faydası olur inşallah. Doktora da soracam bakalım bugün.

her bebek farklı işte deneyerek tecrübe ederek görmek gerekiyor.

Benim oğlumdan travel sistem bebek arabası sıfır gibi duruyor onu kullanırım ama keşke zamanında bende kabin alsaydım
Bizim araba baya büyük şimdiki aklım olsa katlandığında küçülen bir bebek arabası alırdım

Kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+6 da kalp atışını duyduk çok şükür kese de tam günü gününe uyumlu çıktı kalp atışı karından zor duyuldu biraz ama duyduk Allah'ıma çok şükür bı sıkıntı yok dedi bu arada kahverengi açık pembe lekelenmelerin normal olduğunu olabileceğini soyledi içinizi ferah tutun siz de bir daha 7 Aralık'ta cagirdi ense kalınlığına bakcakmisiz çıktığımızdan beri eşimle sersem gibiyiz ilk bebegimiz
Eki Görüntüle IMG_20241109_121734_376.webp

Biraz önce doktordan çıktım kesemde önceki haftalarda kanamam olduğu için düzensizlik halâ devam ediyormuş. Kanama alanım devam ediyor daha. Bebek büyüdükçe kese düzelir ama şu an risklerin asla kalkma dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Kızlar merhaba bende bu grup dayım 7+5 im az önce hafif kahverengi lekelenmem oldu normal mi bu sizde oldu mu

Kizlar dun belim agriyor demistimya, sabahina gecmedi acile gittim simdi. Doktor ilk aylarda bel ve kasik agrisi beklemeyiz eger varsa dusuk tehlikesi olarak kabul ederiz bunu dedi ve progestan fitil verdi. Bol bol su icip yatacaksin, temizlik ve is yapmayacak agir kaldirmayacaksin dedi. Bide idrar aldi idrar yolu enfeksiyonumu var diye bakacakmis. Bebiside gordum ne kadar buyumus 9+5 suan, elleri ayaklari olusmus ve ellerini hareket ettiriyordu onu gorunce icim rahatladi, hissedemedigm icin acaba kalbi hala atiyormu acaba buyumesi durmusmudur korkusu vardi.
Ben dun yuruyus yaptim vede 10 bin adim ve ondan sonra basladi agrim sizinde aklinizda bulunsun, bi agrim sizim yok bise hissetmiyorum diye kendinize yuklenmeyin ben oyle yaptim :/

Çok geçmiş olsun. Her yerde kasık ağrısının normal olduğu yazıyor şaşırdım

Çok geçmiş olsun. Her yerde kasık ağrısının normal olduğu yazıyor şaşırdım
Bende oyle oldugunu dusundum hatta kadin dogumcularda normal diyor, bence bahsettigi o kasik agrisi degildi. Mesela benim 9 haftadir ara ara kasigima agri girip cikardi ama bu bel agrisi aksam basladi hala devam eden siyatik bir ağri, sanirim bu agrilari oyle degerlendiriyolar.
Yoksa kasik agriyor, rahim buyumesi vs kese olusumu yerlesimi ama bu o agridan farkli geldi banada o yuzden acile gitme geregi duydum

Canim benim cok uzuldum ama sakin stres yapma uzulme, sagliksiz gebelikti muhtemelen
İnş. Tekrardan yasayacaksin bu duygulari tekrardan hamile kalacaksin, sikma canini.

Çok geçmiş olsun canım hamilelikte bazı ağrılar normal kabul edilse de artıyor ve zorluyorsa doktora gitmekte fayda var en iyisini yapmışsın bol dinlen ben de temizlik yaptım ama belim koptu vicdan azabı çekiyorum şimdi iyi midir acaba diye ama iste ev işi yapmadan da olmuyor ki

Aa çok üzüldüm canım Allah sabır versin aynı acıyı yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum bu acıyı hafifletmez ama yine de Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin

Tesekkur ederim, evet dinlenmeyle gecen agrilar sorun yaratmazmis bende dinlendim ve gecmedi :/ o sebeple sanirm dusuk tehlikesi demistir. Bende vicdan azabi cekiyorum yuruyus yaptigim icin oldu diye, 54 hamile kaldim onceside diyet ve spor yapardim simdi 56 kiloyum ve spora baslayim dedm kg cok almiyim ama olmadi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…