- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 666
Benim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorumBen büyük parçaları kararlaştırdım bile ama nerden alacağımı falan değil hangi model alacağıma karar verdim giysilerde Bursa'dan isteyecem sosyete pazarında baya uygun oluyo LC defacto civil ürünleri üretim fazlası olanları getiriyorlar uyguna ablamdan isteyecem yatak yastık annem yaptıracak babynest olarak herşey kararlaştırıldı model olarak bı alması kaldı oda hayırlısıyla Şubat'tan sonra başlarız acelesi yok neyi alacağımızı bilsek yeter fazla abartıya kacmayacam lazım oldukça alırım eksikleriinşallah zamanı gelince burdan önererek bakarız her birimiz bişeye bakarak sonuca karşılaştırırız çok güzel sonuçlara ulaşırız
Benim ablalardan burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla az buçuk biseyler kaptım ama birbirimizle de paylaşalım ki fikir olsun fikir dayanışması her zaman iyidirBenim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorumfikir almak iyi olur ben tecrübeli arkadaşlarıma da sorarım yazarım buraya da konuşurken sizlerle paylaşırım
Evet evet ince uçlu iğne kol bacak göbek oluyor bebek büyüyünce beni de bacağa geçirmişti kan iğnesiydi ama, ilk koldan oldum sonra yok göbekten yap demişti işte.progestan için bilemiorum onu da hep karından oldum 12.hafta kesiyor genelde, Her dr un farklı prosedürü oluyo da içerik aynı. Şifa olsunAnladığım kadarıyla bu igneler kas jci değil deri altı dokuya yapılanlardan dimi gobek dediginize göre. Üst kol ve bacakta da uygulanabilir bölgeler var bu tarz iğnelerde. Bu ilaçta uygun mu bilmiyorum da Dr nasıl öneriyor tabi. Ben 2 kez catlatma ignesi kullandım onlari burda okuduğum kadarıyla herkes göbekten yapıyordu ama benim Dr üst koldan kendisi yapmıştı bana. İkinci iğneyi de yine oyle evde eşime yaptırdım
Hayırlı olsun güle güle binsin minişKızlaar selaam. Bende 9+2 haftalık oldum. Ve maxi cosinin lara 2 bebek arabasını aldım 8bin tl. Kart kampanyalari link gelir derken 6500 e geldi :)) Ben kabin boy bebek arabası istediğim için bunu tercih ettim. Siz aldınız mı biseyler :)
Ben de pamuk cok kullandim e bebeginkileri ama bir yere gidince zor oldu bir de 2 aylikken calismak zorunda kaldim annem onlarla yapamadı nihayetinde ıslak mendile geçtim pişik için neler neler denedim enteresandır ki arkonun minik tüp kremi var yeşil onun dışında hicbirsey yaramadi o zamanlar 1 liraydi onlar stok yapıyorduk eczacı sormuş eşime abi napiyorsunuz bunları diye
Benim oğlumdan travel sistem bebek arabası sıfır gibi duruyor onu kullanırım ama keşke zamanında bende kabin alsaydımKızlaar selaam. Bende 9+2 haftalık oldum. Ve maxi cosinin lara 2 bebek arabasını aldım 8bin tl. Kart kampanyalari link gelir derken 6500 e geldi :)) Ben kabin boy bebek arabası istediğim için bunu tercih ettim. Siz aldınız mı biseyler :)
Çok geçmiş olsun. Her yerde kasık ağrısının normal olduğu yazıyor şaşırdımKizlar dun belim agriyor demistimya, sabahina gecmedi acile gittim simdi. Doktor ilk aylarda bel ve kasik agrisi beklemeyiz eger varsa dusuk tehlikesi olarak kabul ederiz bunu dedi ve progestan fitil verdi. Bol bol su icip yatacaksin, temizlik ve is yapmayacak agir kaldirmayacaksin dedi. Bide idrar aldi idrar yolu enfeksiyonumu var diye bakacakmis. Bebiside gordum ne kadar buyumus 9+5 suan, elleri ayaklari olusmus ve ellerini hareket ettiriyordu onu gorunce icim rahatladi, hissedemedigm icin acaba kalbi hala atiyormu acaba buyumesi durmusmudur korkusu vardi.
Ben dun yuruyus yaptim vede 10 bin adim ve ondan sonra basladi agrim sizinde aklinizda bulunsun, bi agrim sizim yok bise hissetmiyorum diye kendinize yuklenmeyin ben oyle yaptim :/
Bende oyle oldugunu dusundum hatta kadin dogumcularda normal diyor, bence bahsettigi o kasik agrisi degildi. Mesela benim 9 haftadir ara ara kasigima agri girip cikardi ama bu bel agrisi aksam basladi hala devam eden siyatik bir ağri, sanirim bu agrilari oyle degerlendiriyolar.Çok geçmiş olsun. Her yerde kasık ağrısının normal olduğu yazıyor şaşırdım
Canim benim cok uzuldum ama sakin stres yapma uzulme, sagliksiz gebelikti muhtemelenKalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte bazı ağrılar normal kabul edilse de artıyor ve zorluyorsa doktora gitmekte fayda var en iyisini yapmışsın bol dinlen ben de temizlik yaptım ama belim koptu vicdan azabı çekiyorum şimdi iyi midir acaba diye ama iste ev işi yapmadan da olmuyor kiKizlar dun belim agriyor demistimya, sabahina gecmedi acile gittim simdi. Doktor ilk aylarda bel ve kasik agrisi beklemeyiz eger varsa dusuk tehlikesi olarak kabul ederiz bunu dedi ve progestan fitil verdi. Bol bol su icip yatacaksin, temizlik ve is yapmayacak agir kaldirmayacaksin dedi. Bide idrar aldi idrar yolu enfeksiyonumu var diye bakacakmis. Bebiside gordum ne kadar buyumus 9+5 suan, elleri ayaklari olusmus ve ellerini hareket ettiriyordu onu gorunce icim rahatladi, hissedemedigm icin acaba kalbi hala atiyormu acaba buyumesi durmusmudur korkusu vardi.
Ben dun yuruyus yaptim vede 10 bin adim ve ondan sonra basladi agrim sizinde aklinizda bulunsun, bi agrim sizim yok bise hissetmiyorum diye kendinize yuklenmeyin ben oyle yaptim :/
Aa çok üzüldüm canım Allah sabır versin aynı acıyı yaşadığım için ne hissettiğini anlayabiliyorum bu acıyı hafifletmez ama yine de Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinKalp atışı duyan kızlar çok sevindim. Bende sizin gibi güzel haber vermek isterdim ama malesef veremiyorum. Bebeğim küçülmüş ve gelişimi durmuş. Kalp atışı da yok hafta içi kürtaj olacağım
Tesekkur ederim, evet dinlenmeyle gecen agrilar sorun yaratmazmis bende dinlendim ve gecmedi :/ o sebeple sanirm dusuk tehlikesi demistir. Bende vicdan azabi cekiyorum yuruyus yaptigim icin oldu diye, 54 hamile kaldim onceside diyet ve spor yapardim simdi 56 kiloyum ve spora baslayim dedm kg cok almiyim ama olmadi :/Çok geçmiş olsun canım hamilelikte bazı ağrılar normal kabul edilse de artıyor ve zorluyorsa doktora gitmekte fayda var en iyisini yapmışsın bol dinlen ben de temizlik yaptım ama belim koptu vicdan azabı çekiyorum şimdi iyi midir acaba diye ama iste ev işi yapmadan da olmuyor ki