Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Igg igm olayi kafamı karıştırdı
Hep unutmuşum onları
anti rubella igg negatif mi olmasi gerekiyordu
Önemli olan igm negatif olması gerekiyor, yani sizin de öyle zaten. Her şey yolunda. İgg pozitifse daha önceden geçirmişsiniz bağışıklığınız var, negatifse geçirmemişsiniz anlamına gelir. Sizde rubella antikoru var ama toxoplazma yok.

Beta artisinda problem yok gibi, ayni saatte vermemissinizdir belki ondan bi tik fazla cikmistir. Anormal bi fark yok yani onu sorun etmeyin. Son adet tarihiniz nedir? Belki bu ay 14.gun degil daha erken yumurtlama olmustur bu yuzden bebegin de haftasi fazla gorunuyodur. Zaten ilk birkac hafta oynayabiliyomus sanirim usg'de cok net gorulemedigi icin olcuyu de net alamiyo doktorlar bu yuzden tahminler boy olcusu vs birkac hafta sonra daha net oluyormus 🌸
Çok teşekkür ederim son adet tarihim 29 eylül 3 ekim arası, yumurtlama günüm 7 ekim. Beni 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Boş gebelik beni korkutuyo.

Çok teşekkür ederim son adet tarihim 29 eylül 3 ekim arası, yumurtlama günüm 7 ekim. Beni 1 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah bebek vardır. Boş gebelik beni korkutuyo.
Su anda sata gore 4+1 oluyosunuz sanirim, oyle olunca 4 hafta bitmis 5.haftanin icinde saydiklarindan bazi doktorlar 5 haftalikla uyumlu diyorlar. Yani sizin ve bebek icin her sey normal gozukuyor. Iciniz ferah olsun. Insallah haftaya yolk sac gorulur, bos gebelik olmadigi anlasilir. Muhtemelen bir sonraki hafta da kalp atisi duyulmaya baslar 🌸

Mesajlara baktım da sat 29 Eylül ama yumurtlama 7 Ekim sizin. Benim sat 20 Eylül ama yumurtlama 7 Ekim sizinle beraber yani. Benim de 2 gün önce kontrolüm vardı keseyi gördük 5+1 dim haftasiyla uyumlu dedi. Sizin de benimle bir olması lazım yani 5 haftalık çıkması normal bence 😊 Dr a gidince yumurtlama gününüzü de söyleyin erken yumurtlama olduğu için yanıltmış bence 😊

Bende de akıntı, kabızlık ishal karışık, halsizlik, göğüslerde ağrı ve hassasiyet, sabah bulantısı, koku hassasiyeti ve bazı şeylerin kokusuna karşı bulantı hissi, kasık ve bel ağrısı ne ararsan var😅 iştahım dalgalanma halinde benim sabahları bulantı olunca yiyemiyorum sonra bi süre ac kalınca acıkıyorum 😅 her gebelik farklı geçiyor bulantın yok ve yiyebiliyorsan güzel bence işte 😂 ben zaten zayıfım daha da zayiflarsam riskli olur diye korkuyorum 😅 ha bi de arada başım döner gibi oluyor birseylere fazla odaklaninca bulantiyla beraber 😅
Baş dönmesi de var kabızlık çok kotu oluyor onun yüzünden bebişim görünümedi karından 😂😂 bulantı arada hissediyorum ama istifra olmuyor cinsiyetle alakalı mi diyecem ama arkadaşımın kız kuzenimin erkek olmustu ikiside kusmadan bı hal oldu 😅 ama neyseki bugün vajinal bakılınca göründü miniğim 5+6 2 gün önde sat a göre 🤗

Baş dönmesi de var kabızlık çok kotu oluyor onun yüzünden bebişim görünümedi karından 😂😂 bulantı arada hissediyorum ama istifra olmuyor cinsiyetle alakalı mi diyecem ama arkadaşımın kız kuzenimin erkek olmustu ikiside kusmadan bı hal oldu 😅 ama neyseki bugün vajinal bakılınca göründü miniğim 5+6 2 gün önde sat a göre 🤗
Kalp atışını duydunuz mu🥰 benim kontrol cuma günü inşallah bebek görünür artık ya tam 6 haftalık olmuş oluyor o gün nasipse🥹

Bu arada cinsiyetle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum ya😂

Kızlar bu arada yolk kesesiyle ilgili bilgisi olan var mı ben ne işe yaradigini tam olarak anlayamadım 😂

Doktordan geldim kızlar. Bebişi elbette göremedi çünkü 5 +4 diye görünüyor sat'a göre ama değil. 4+5 gibi bi şey. Elbette göremezdi. Yine de ağrılarımın normal olduğunu söyledi. Fitil ve asprin verdi.
Kanamam yok çok şükür, karnım çok şiş ve de ağrıyor ama. Hayırlısıyla kalbini bi duysaydım

Doktordan geldim kızlar. Bebişi elbette göremedi çünkü 5 +4 diye görünüyor sat'a göre ama değil. 4+5 gibi bi şey. Elbette göremezdi. Yine de ağrılarımın normal olduğunu söyledi. Fitil ve asprin verdi.
Kanamam yok çok şükür, karnım çok şiş ve de ağrıyor ama. Hayırlısıyla kalbini bi duysaydım
Keseyi görmüşsünüzdür di mi? Daha önce gördüuseniz 4+5 olamaz ki

Kızlar bu arada yolk kesesiyle ilgili bilgisi olan var mı ben ne işe yaradigini tam olarak anlayamadım 😂
Onu bende bilmiyorum burda yorumlarda gördüm :) ben 5+4 te doktora gittim ve keseyi göedüm ama içinde bi şey var mı görünüyor mu doktor hüç bahsetmedi. O haftalarda görünmüyor mu acaba

Ben 6+1 im bugün gittim gebelik kesesini gördü yolk kesede oluşmuş her şey yolunda dedi internette de araştırdım sanırım plasenta oluşana kadar onun görevini gören bı şeymiş ama tam olarak anlayamadım yine de

Kalp atışını duydunuz mu🥰 benim kontrol cuma günü inşallah bebek görünür artık ya tam 6 haftalık olmuş oluyor o gün nasipse🥹
Yok kalp atışını 15 gün sonra görecez inşallah ❤️ yolk ve kese göründü şuan iyi gidiyor dedi doktor bide sağlık ocağında yapılanlara ek yine test istedi ve 2 idrar tahlili istedi onun nedenini merak ettim acaba neden iki tane. Ama çok şükür içim rahatladı gördükten sonra 🥰🤗

Kızlar devlette kalp dinletmiyorlar mı ilk kez gittim. Eksik tahlillerim vardı dedim şimdi özelde geçirirler bana orda halledeyim 4 tüp kan 2 tüp idrar aldirdi
Bebek gunune uyumlu cikti ama baba dinletmedi çok küçük dedi
Tam tutunmamis tutunma evresinde dikkat et bu ara ağır kaldirma dedi
Adam çok güzel ilgilendi ama oğlumda bu haftalarda duymustum kalbi
Devlet olduğu için mi böyle

Kızlar bu arada yolk kesesiyle ilgili bilgisi olan var mı ben ne işe yaradigini tam olarak anlayamadım
Bebeğin kan hücrelerini ve anne bebek arasında olan vitamin hücre gibi alışverişleri oluşturuyor bebek olduktan sonra kan hücresi olarak bı nevi embriyo plasenta ve bebeğin baş suyuna dönüşüyor sarı sıvı da deniliyor

Yok kalp atışını 15 gün sonra görecez inşallah ❤️ yolk ve kese göründü şuan iyi gidiyor dedi doktor bide sağlık ocağında yapılanlara ek yine test istedi ve 2 idrar tahlili istedi onun nedenini merak ettim acaba neden iki tane. Ama çok şükür içim rahatladı gördükten sonra 🥰🤗
Çok sevindim senin adına 🥰 yolk falan bursey demedi bana bilmiyorum hiç var mı yok mu😅 idrar yolu enfeksiyonu olmadığından emin olmak istemis olabilir birsey olsa söylerdi bence😊

Igg igm olayi kafamı karıştırdı
Hep unutmuşum onları
anti rubella igg negatif mi olmasi gerekiyordu
İgg geçmiş, igm mevcut. Mevcut negatif olmalı, geçmiş pozitif olabilir bağışıklığı temsil eder. Hızlıca baktım o değerlerinizde bir sorun görmedim

X