Hayirli olsun canim mesajini gorunce o kadar sevindim ki bende kiz annesi olmak istiyorum inşallah bu grupta cogu erkek simdiye kadar okuduklariminMerhaba kızlar biz de cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inşallahsağlıkla sıhhatle gelsin ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim mesajini gorunce o kadar sevindim ki bende kiz annesi olmak istiyorum inşallah bu grupta cogu erkek simdiye kadar okuduklariminMerhaba kızlar biz de cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inşallahsağlıkla sıhhatle gelsin ❤
Yalnış anlama bence çok haklı tamam gebelik bir hastalık diğil normal hayatımıza devam etmeliyiz ama mesela bende kürtaj oldum kimyasal yaşadım tüp bebek yaptım olmadı ve bu kadar olaylardan sonra artık oğluma hamile kalınca bıraktım her şeyi yeterki olsun dedim ve birde benim eşimin ailesi hiç umursamaz hep bana güvenirler bizden daha iyi biliyor akıllı yapar Hall eder diye ondan eşimi dinliyorum ve en çokta kendim dikkat etmeye çalışıyorum..bence sende kendini yorma az bir şeyler yaşamadınHaklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.
Canımı sıkan başka bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum.
4 senelik evliyim, evlendiğimin ilk ayi diş gebelik yaşadım ve tüpüm alindi. Ondan sonra iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İki defa tüp bebek denedik tutmadi. Bu gebeligim ise çatlatma iğnesiyle olustu. Çok şükür bugüne kadar leke kanama ağrı vs durumları olmadı. Doktorum her ihtimale karşı kan sulandirici kullandiriyor ve 12. Haftaya kadar da progestan kullandım. Kendime dikkat ettiğimi düşünüyorum aslında ama yine de eşimden ve çevremden gördüğüm baskı artık beni kötü hissettiriyor. Biri diyor yemek yemez aç kalırsan bebek düşer, biri diyor rapor al okula gitme, eşime kalsa zaten 9 ay yataktan çıkmayacağım, yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor. Biliyorum hepsi yaşadığım acılara tanık olmuş benim iyiliğimi isteyen insanlar ama artık çok bunaldım, sürekli bir korku salıyorlar üzerime.
kendimi yormuyorum, okulda derslerim haftada 3 gün ve öyle çok aşırı yoğun değil, 21 saat derse giriyorum. Bir de evde eğitim öğrencim var ona evinde ders vermeye gidiyorum. Onun haricinde evden dışarı pek çıkmıyorum, ev temizliğini ise şimdiye kadar sadece bir kere yaptım. Sizce ben gerçekten dikkat etmiyor muyum kendime? Son bir şey eşim araba kullanmami da istemiyor bu süreçte haklı mı sizce, ben çok mu başına buyruk davranıyorum ?
Çok teşekkür ederim canım Allah gönlünden geçeni nasip etsinHayirli olsun canim mesajini gorunce o kadar sevindim ki bende kiz annesi olmak istiyorum inşallah bu grupta cogu erkek simdiye kadar okuduklarimininşallah bnmde kizim olur
2200 liraya yaptırdık canımKızlar ikili testi özelde yapan var mı ya da kabaca fiyatı bilen
Bence anlattıkların Normal iyi bakıyorsun kendine. En önemlisi ev temizliği yapma gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Araba konusunda eşimde sürekli beni uyarıyordu ve en son sürdüğümde karar verememe durumu yaşadım elim ayağım boşaldı bir anda başım döndü ve dörtlüleri yakıp sapa çekebilmek için yardım istedim. İyiki trafiktekiler iyi insanlardı farkettiler. O an eşimi anladım böyke riskli durumdayken mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. En azından otobana hiç çıkamamanı tavsiye ederim mesela uzun da olsa şehir içini kullan eşine de söyle ben iyi hissediyorum ama seni anlıyorum o yüzden otobanı kullanmayacağım dersen orta yolu bulabilirsiniz belki? İnsanların dediklerini kafana takma tamam de geç yapacak bir şey yok o konuda..:/Haklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.
Canımı sıkan başka bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum.
4 senelik evliyim, evlendiğimin ilk ayi diş gebelik yaşadım ve tüpüm alindi. Ondan sonra iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İki defa tüp bebek denedik tutmadi. Bu gebeligim ise çatlatma iğnesiyle olustu. Çok şükür bugüne kadar leke kanama ağrı vs durumları olmadı. Doktorum her ihtimale karşı kan sulandirici kullandiriyor ve 12. Haftaya kadar da progestan kullandım. Kendime dikkat ettiğimi düşünüyorum aslında ama yine de eşimden ve çevremden gördüğüm baskı artık beni kötü hissettiriyor. Biri diyor yemek yemez aç kalırsan bebek düşer, biri diyor rapor al okula gitme, eşime kalsa zaten 9 ay yataktan çıkmayacağım, yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor. Biliyorum hepsi yaşadığım acılara tanık olmuş benim iyiliğimi isteyen insanlar ama artık çok bunaldım, sürekli bir korku salıyorlar üzerime.
kendimi yormuyorum, okulda derslerim haftada 3 gün ve öyle çok aşırı yoğun değil, 21 saat derse giriyorum. Bir de evde eğitim öğrencim var ona evinde ders vermeye gidiyorum. Onun haricinde evden dışarı pek çıkmıyorum, ev temizliğini ise şimdiye kadar sadece bir kere yaptım. Sizce ben gerçekten dikkat etmiyor muyum kendime? Son bir şey eşim araba kullanmami da istemiyor bu süreçte haklı mı sizce, ben çok mu başına buyruk davranıyorum ?
Evet ben de haftaya artık kesin öğrenirim ben kucağımda bebek yanımda büyük oğlum olunca kafam karışıyor bir de doktoru çocuklarla rahatsız etmemek için uzatmıyorum ama eşim gelince çocukları tutar uzun uzun konuşur baktırırım haftayaBende haftaya doktordayım artık kesin söyler diye düşünüyorum sanada söyleye bilir![]()
Bence kendini üzme herkes kendince haklı evet ama unutma sen de evladın için her zaman en iyisini düşünensinHaklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.
Benim kanamam ilk günler oldu doktor dedi bebeğini kaldırıyorsun ondan ola bilir öyle deyincede eşim ısrar etti annene söyle gelsin sağolsun geldi yardım ediyor bana ev işleri bende sadece oğlumu kaldırmamaya çalışıyorum doktorada gidince tabi oğlum annemle kalıyor..İn şa Allah seninde kanaman biter rahat edersinEvet ben de haftaya artık kesin öğrenirim ben kucağımda bebek yanımda büyük oğlum olunca kafam karışıyor bir de doktoru çocuklarla rahatsız etmemek için uzatmıyorum ama eşim gelince çocukları tutar uzun uzun konuşur baktırırım haftayainşallah kanamam bu hafta biter
Sen nasılsın bebeğinle zorlanıyor musun bel ağrıların azaldı mı
Yalnış anlama bence çok haklı tamam gebelik bir hastalık diğil normal hayatımıza devam etmeliyiz ama mesela bende kürtaj oldum kimyasal yaşadım tüp bebek yaptım olmadı ve bu kadar olaylardan sonra artık oğluma hamile kalınca bıraktım her şeyi yeterki olsun dedim ve birde benim eşimin ailesi hiç umursamaz hep bana güvenirler bizden daha iyi biliyor akıllı yapar Hall eder diye ondan eşimi dinliyorum ve en çokta kendim dikkat etmeye çalışıyorum..bence sende kendini yorma az bir şeyler yaşamadın
Bence kendini üzme herkes kendince haklı evet ama unutma sen de evladın için her zaman en iyisini düşünensinve gebelik bir hastalık değil. Evet gebe gibi yaşayacağız dikkat edeceğiz ama doktor risk belirtmiyorsa da bence günlük akışmızı yaşıyoruz diye de kötü hissetmemeliyiz
sakın kendini suçlama ay ayrıca belki klişe ama sakınan göze çöp batar
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, kendimi riske atacak bisey yapmıyorum aslında ama araba konusunu tekrar düşünmem gerekiyor galiba. Biraz daha dikkat edeyim öyleyse. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza insallahBence anlattıkların Normal iyi bakıyorsun kendine. En önemlisi ev temizliği yapma gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Araba konusunda eşimde sürekli beni uyarıyordu ve en son sürdüğümde karar verememe durumu yaşadım elim ayağım boşaldı bir anda başım döndü ve dörtlüleri yakıp sapa çekebilmek için yardım istedim. İyiki trafiktekiler iyi insanlardı farkettiler. O an eşimi anladım böyke riskli durumdayken mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. En azından otobana hiç çıkamamanı tavsiye ederim mesela uzun da olsa şehir içini kullan eşine de söyle ben iyi hissediyorum ama seni anlıyorum o yüzden otobanı kullanmayacağım dersen orta yolu bulabilirsiniz belki? İnsanların dediklerini kafana takma tamam de geç yapacak bir şey yok o konuda..:/
ağrılarındoktora sordun mu neden olduğunu bir çözümü yok mu acaba daha doğuma aylar var.. çok şükür artık kanaman yokmuş en azından en stresli olan o.. belki hamilelikten değil başka bir şeydendir ağrıların . Sağ sağlam bitirelim inşallah şu hamileliği rahatlayalımBenim kanamam ilk günler oldu doktor dedi bebeğini kaldırıyorsun ondan ola bilir öyle deyincede eşim ısrar etti annene söyle gelsin sağolsun geldi yardım ediyor bana ev işleri bende sadece oğlumu kaldırmamaya çalışıyorum doktorada gidince tabi oğlum annemle kalıyor..İn şa Allah seninde kanaman biter rahat edersinBenim ağrılarım çok fazla mesela dışarıya geçen gün çıktım baya yürüdüm oğlumu kaldırdım oyun yerine götürdüm ve aradan kaç gün gecmiş ama bacaklarım ağrıyor öyle bir ağrıki koltuktan kalkınca yavaştan kalkıyorum bel ağrılarım ayakta durunca oluyor kasıklarda başlamış kemiklerim bir bir sızlıyor sadece sesimi çıkartmıyorum
Yok canım bu süreçte yaşayanlarla konuşmak çok iyi geliyorEvetdoktor baktı mı kanama alanın var mı yoksa sadece akıntı mı geliyor? Belki endeksiyon vs varsa koyu akıntıysa kan sanıyorsundur? İyi düşünmeye çalışıyorum kusura bakma sorguladığımdan değil
![]()
Aminağrılarındoktora sordun mu neden olduğunu bir çözümü yok mu acaba daha doğuma aylar var.. çok şükür artık kanaman yokmuş en azından en stresli olan o.. belki hamilelikten değil başka bir şeydendir ağrıların . Sağ sağlam bitirelim inşallah şu hamileliği rahatlayalım![]()
İlk kez duydum bu markaları, kullanan var mı acabaBebisler günaydın ay dün bi güneş kremi mevzusu vardı onla ilgili instagramda bir doktor paylaşım yapmış ss aldım paylaşmam uygun mu bilmiyorum ama ekliyorımEki Görüntüle 3558393
Devlette söylemiyolar ama özelse bir tahminde bulunurKızlar ben 11 haftalık gebeyim ilk gebeliğim cuma günü kontrolüm var cinsiyet belli olur mubirde benim göbeğim büyüdü sanki yoksa yağlı göbek mi oluştu anlamıyorum
3 aylıkken bebek göbeği olur mu?
Ben ekliyorumBen kendimi listeye komple eklemedim bir ara site gitti yakim ekleme yapıyordu
Onu hiç bilmiyorum ben uygulamadan girmiyorum normal webten giriyorumBir de önceden sayfalarda ilk sayfa son sayfa gidebiliyorduk şimdi gidemiyorum ben neden
Bende badger ın belly butter ı var güzel ama biraz pahalı bir marka bütün ürünleri hamilelik uygun muş içerik olarakİlk kez duydum bu markaları, kullanan var mı acaba