2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar bebişim gövdesi ve ensesinde böyle küçük küçük nokta kasar sivilce gibi şeyler çıktı nedir bunlar.
Kolunda bacağında yok sadece gövdesinin ön tarafı ve ensesinde var
Ara ara çıkar bir süre sonra gider diye biliyorum bizim de terletmedik öyle hiç ama göğüs enseye doğru var şuan isilige benziyo bunlar ama gecmezse sorucam doktoruna. Doğumdan beri de tek tük sanki minik sinek iısırmıs gibi çıkıp kaybolanlardan vardı onlar da normal geçici dediler. Doktora gidince sor yine için rahat etsin ama normal diye biliyorum

Kızlar bebeğine mama verenler kaç saatte bır kaç ml verıyorsunuz. Benımki ağlıyor sürekli emziği çok iştahlı emiyor sanki sürekli aç gibi hissediyorum.

Anaağ kızlar ne yazmışım ilk defa bu kadar uzun alıntı yapıyorum becerebilmeme de sevindim 🤣
Bu arada doktorumuz dedi ki D vitamini sabah tok karna verin gaz yapmasına huysuzlanmasına karşı sabah vermemiz daha etkiliymiş 💖

fnd_50 fnd_50 Canım selam sizin napıyorsunuz nasıl oldunuz yaraların biraz daha iyileşti mi 🌸💖
İyileşmedi kuzum daha da beter oldu psikoloji filan kalmadı bende sürekli ağlıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çatlağın içinden resmen et parçası görünüyor acı çekiyorum antibiyotik kullanıyorum genel cerraha gitmiştim. Şimdi cuma başka doktora daha gideceğim. Deva arıyorum ama bulamıyorum

Ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk emzirdigimde öyle olmuştum 4 sene önce bunda hemen gümüş kapak kullandım çok kaliteli bir zeytinyağı sürdüm. Yine biraz yara oldu ama ilki gibi değil hamd olsun. Hala sağ meme başı ağrıyor ama dayanıyorum. Allah kolaylık versin sana bebeğin emme şekliyle alakalı bu sefer olman bence
Hepsini denedim canım hataylıyım hakiki zeytin yağı var annemler yapar onlardan mı sürmedim. Kremler meltemler gümüş kapaklar kalkanlar mı kullanmadım . Yok bir şey fayda etmiyor ölüm acısı gibi…

Hepsini denedim canım hataylıyım hakiki zeytin yağı var annemler yapar onlardan mı sürmedim. Kremler meltemler gümüş kapaklar kalkanlar mı kullanmadım . Yok bir şey fayda etmiyor ölüm acısı gibi…
Allah şifa versin sadece birini emse diğeri iyileşene kadar onu da sağsanız sağarken emmek kadar acımaz belki.aklıma böyle geldi

Kızlar yaa benim bebeye gece bir şeyler oluyor asla kucaktan inmiyor kucakta uyuyor yattığı an basıyor ağlamayı bir haftadır böyle artık çok yorulduk sabah 4 5 e kadar asla uyumuyor kucakta ayakta gezdiricez illa oturmamizi bile kabul etmiyor ne denediysem olmadı 😭😭😭
Biz de bugün 39. Gündeyiz ama birkaç gündür çok huysuz 🥹🥹 yarım saat pışpışlıyorum tam diyorum tamam derin uykuya daldı, hoopp 5 dk sonra ıngaaa 🥲🥲🥲 iki gündür o kadar çok bağırıyor ki sesi kısıldı bugün.. gazını çıkarıyorum, ağzından süt akana kadar emziriyorum ama neden ağlıyor bilmiyorum 🤷‍♀️ hatta bazen memedeyken bile huzursuzlanıp memede ağlıyor.. bir yeri mi ağrıyor ya da acıyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum 🥹🥹🥹 inşallah sadece büyüme atağıdır
Ben molfiks kullanıyorum memnunum

Normal doğdu ve hala devam ediyor şaka gibi rengi değişiyor bazen bitiyor gibi oluyor ama tekrardan devam ediyor
Offf artık gerçekten sadece çamaşır giyeceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla yaa.. renkten renge girdi resmen akıntılar ve son birkaç gündür adet gibi benim de..
Molfix kullanıyorum, memnunum ben
Kızlar ben de molfix 1 kullanıyorum doğduğundan beri ama lastikleri çok sıkıyor, bacaklarına iz oluyor hatta bugün duş aldırırken farkettim kesmiş sanki bacağını lastik biraz.. sizde de lastikler öyle iz yapıyor mu? Şu an doğumdan sonra 1 kg almış hepi topu, 4300 gr ama yine de lastikler çok sıkıyor. 2 numaraya geçeceğim elimdeki son 1 no bitsin, bir de ona bakacağım iz yapacak mı?

Kızlar mochi giyilebilir süt sağma pompası kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bunu ben de merak ediyorum ama araştırınca süt yoksa çok güçlü olmadığı için çok da işe yaramıyor dediler .En iyi performans elektriklide dendi .Ben de beklemeye geçtim 🥹

Biz de bugün 39. Gündeyiz ama birkaç gündür çok huysuz 🥹🥹 yarım saat pışpışlıyorum tam diyorum tamam derin uykuya daldı, hoopp 5 dk sonra ıngaaa 🥲🥲🥲 iki gündür o kadar çok bağırıyor ki sesi kısıldı bugün.. gazını çıkarıyorum, ağzından süt akana kadar emziriyorum ama neden ağlıyor bilmiyorum 🤷‍♀️ hatta bazen memedeyken bile huzursuzlanıp memede ağlıyor.. bir yeri mi ağrıyor ya da acıyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum 🥹🥹🥹 inşallah sadece büyüme atağıdır

Offf artık gerçekten sadece çamaşır giyeceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla yaa.. renkten renge girdi resmen akıntılar ve son birkaç gündür adet gibi benim de..

Kızlar ben de molfix 1 kullanıyorum doğduğundan beri ama lastikleri çok sıkıyor, bacaklarına iz oluyor hatta bugün duş aldırırken farkettim kesmiş sanki bacağını lastik biraz.. sizde de lastikler öyle iz yapıyor mu? Şu an doğumdan sonra 1 kg almış hepi topu, 4300 gr ama yine de lastikler çok sıkıyor. 2 numaraya geçeceğim elimdeki son 1 no bitsin, bir de ona bakacağım iz yapacak mı?
Canım o dönem çok sakin olan kuzum bambaşka bir bebek olmuştu .Büyüme atağı kesinlikle çünkü aynı şeyleri yaşadım

İyileşmedi kuzum daha da beter oldu psikoloji filan kalmadı bende sürekli ağlıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çatlağın içinden resmen et parçası görünüyor acı çekiyorum antibiyotik kullanıyorum genel cerraha gitmiştim. Şimdi cuma başka doktora daha gideceğim. Deva arıyorum ama bulamıyorum
Canım çok üzülüyorum sana. Bu kadar zaman geçmedi yaran. Yanlış anlamazsan söyleyeceklerimi eğer, bir süre emzirmesen. Sağıp biberonla vermeyi ve mama takviyesi denesen. İyileşince tekrar memeye döndürsen... Ne yaşadığını tahmin bile edemiyorum. Ama çok acı çektiğini anlayabiliyorum.

Back
X