- 5 Temmuz 2024
- 141
- 59
- 13
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
-
Ayyyy sağlıkla gelsin miniğimiz bende 3 haftalık hamişimmmm özele mi gittiniz siz şuan
Bende adet olduğumda öğrendim hamile olduğumu adetimin 3. Gününde betam 30 çıktıEvet gittiğim bi doktorum vardı zaten ona gittimson adet tarihim 19 kasım ama döngüm 35-36 gün sürdüğü için kalp atışı duyduğumuzda son adet tarihini güncelleyeceğiz dedi. 18 ocakta kalp atışı için gidicez bu arada adet günümde kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı adet günüm 2 gün geçtikten sonra betam da yükseldi. Merak eden olursa fikir olsun umutlarını kaybetmesinler
Hayırla gelsin inşallahBende adet olduğumda öğrendim hamile olduğumu adetimin 3. Gününde betam 30 çıktı
Hosbuldummmm geçen buraya bakınca senin adını gördüm çok mutlu olmuştumÇok sevindim canımm, hoşgeldinnn
Bende senin için çok mutlu oldum, çok duygusalım buaralarHosbuldummmm geçen buraya bakınca senin adını gördüm çok mutlu olmuştumhayırlı olsun senin de canım
çok teşekkür ederim canım amiinnBende senin için çok mutlu oldum, çok duygusalım buaralarRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Darısı inşaallah diğerlerine
Bugünmü öğrendin
Seni çook iyi anlıyorum, bende hala inanamıyorumçok teşekkür ederim canım amiinn
eveet bugün öğrendimmm hala gerçek gibi gelmiyorrr
Ay canım Allah yardımcın olsun dha zordur tabiBenim de iştahım yok mecbur yiyorum bir de ekstra emzirdiğim için zorluyorum kendimi
Maşallah hayırlı olsun hoşgeldiniz miniğinizle
çok güzelKızlar selam HCG sonucum çıkmış 396,2 . bilenler bakabilir mi normal mi cahilim biraz
doktora randevu alayım mı?
evett anneyizz şaka gibiSeni çook iyi anlıyorum, bende hala inanamıyorum
Bunu kutlayalım ozamaaann
Bebeğimiz henüz doğmamış olsada biz artık anneyiiiizzzzz, mükemmel bir hisEylül annesi oluyoruuuuuuuz inşaallah erken gelmezseler
Şimdiden kıyafet oyuncak vesaire bakıyorum ama alamıyorum, cinsiyeti belli olmadığındanKendimi aşırı zor tutuyorum varya
çok teşekkür ederiiizzzzMaşallah hayırlı olsun hoşgeldiniz miniğinizle
çok güzelartışlarıda güzel olur inşallah
Ay maşallah sağlıkla gelsin bende 18 ocakta kalp atışını dinlemeye gidecek çok heyecanlıEvet gittiğim bi doktorum vardı zaten ona gittimson adet tarihim 19 kasım ama döngüm 35-36 gün sürdüğü için kalp atışı duyduğumuzda son adet tarihini güncelleyeceğiz dedi. 18 ocakta kalp atışı için gidicez bu arada adet günümde kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı adet günüm 2 gün geçtikten sonra betam da yükseldi. Merak eden olursa fikir olsun umutlarını kaybetmesinler
Ben devlet hastanesinde doktora gittim ama hiçbir bilgi vermedi alltan muayeneye gerek yok erken dedi karından gözükmedi beta verdim dikişlerim gözükür belki durumu merak ettim dedim tam iyileşmemiş dedi ilk gebeliğimde de devlet hastanesinde muayene olunca orda doğum yapmamam için resmen korkutmuşlardı bu ne ya demiştim yine aynı bahaneler bir şey olursa yenidoğan ünitesi yok vs doğum yaptığın hastaneye git dedi haftaya kendi doktoruma gidicemÖzelde doğum yaptım kendi ailemle konuştum yani onlarda haklı olarak diyorlar ya yarın gerçekten benim sağlığımda sorun olursa ve ben doktora söylesem gebeliğin ortasında neden böyle oldu diye o zaman o diyecekki ben sana söylemiştim sen aldırmadın..kesin bir söz söylemiyor doktor o beni çok düşündürüyor
Devlet hastanesi hep saçmalıyor gecen gün oğluma antibiyotik yazmış ateşide yoktu Allahtan kendim sağlıkcıyık vermedim..bak işte sanada iyileşmemiş dediler git kendi doktoruna merak ettim ne söylicek acabaBen devlet hastanesinde doktora gittim ama hiçbir bilgi vermedi alltan muayeneye gerek yok erken dedi karından gözükmedi beta verdim dikişlerim gözükür belki durumu merak ettim dedim tam iyileşmemiş dedi ilk gebeliğimde de devlet hastanesinde muayene olunca orda doğum yapmamam için resmen korkutmuşlardı bu ne ya demiştim yine aynı bahaneler bir şey olursa yenidoğan ünitesi yok vs doğum yaptığın hastaneye git dedi haftaya kendi doktoruma gidicem
Türkiyede biraz daha farklı olduğu için tam bilemiyorum. Bulunduğum ülkede sadece 1 kere kan veriliyor oda aile hekimine, hamileyseniz birdaha kan verilmiyor. Son adet tarihinden 2 ay sonra ekleyip, yani 8 haftalık olduktan sonra jinekoloğa ilk muayene için gidiliyor. Ondan önce kabul etmiyorlar kese veya kalp atışı görünmez belki diye(bebek için sürekli ultrason yapmak iyi değilmiş). Kısacası sana kalmış birşey canım. Jinekoloğunu ara en iyi tarihi senin için belirler diye düşünüyorumevett anneyizz şaka gibimükemmel gerçekten inşallah ya vaktinde sağlıkla gelsinlerr
sence ben doktora ne zaman gideyim? HCG ilerleyince mi gideyim?
ayy al kızz küçük çorap morap bir şeylerrr
Çok doğruu ben bi pzt bekleyeyim diyorum hcg sonucuma göre randevu alayım. bebek kese görünmeden gitmek de mantıklı gelmiyoTürkiyede biraz daha farklı olduğu için tam bilemiyorum. Bulunduğum ülkede sadece 1 kere kan veriliyor oda aile hekimine, hamileyseniz birdaha kan verilmiyor. Son adet tarihinden 2 ay sonra ekleyip, yani 8 haftalık olduktan sonra jinekoloğa ilk muayene için gidiliyor. Ondan önce kabul etmiyorlar kese veya kalp atışı görünmez belki diye(bebek için sürekli ultrason yapmak iyi değilmiş). Kısacası sana kalmış birşey canım. Jinekoloğunu ara en iyi tarihi senin için belirler diye düşünüyorum
Çorabı geçtim, şimdiden bebek arabası bakıyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?