Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Karın, sağ sol kasık, bel gibi ağrılarınız oluyor mu arkadaşlar. Ne sıklıkta oluyor mesela. Beni gün içinde epey yokluyor bu durum da merak ettim sizlerdeki durumu
Benim akşamları karın ağrım oluyor bazen fazla da oluyor ama geçiyor. Belim hiç ağrımadı henüz.

Kızlar nasıl besleniyorsunuz benim canım hiç yemek istemiyor acıkma hissim yok oldu yemek zorunda olduğum için yiyorum birde azıcık bişey atsam ağzıma şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi olur şişkinlik fena bende sizler ne durumdasınız

Karın, sağ sol kasık, bel gibi ağrılarınız oluyor mu arkadaşlar. Ne sıklıkta oluyor mesela. Beni gün içinde epey yokluyor bu durum da merak ettim sizlerdeki durumu
Benim de sol kasığımda ağrı var sürekli devam eden bir ağrı, o tarafta kist olmuş bu ay ondan da ağrı olabilir dedi doktorum ayrıca bel ağrım var adet sancısı gibi sancılar var, herhalde bu zamanlarda bunları yaşamamız normal :))

Elimden geldiğince temiz besleniyorum ama bende de tam tersi sürekli acıkıyormuşum gibi geliyor bir anda aşırı sağlıklı beslenmeye başladığım için de olmuş olabilir belki de psikolojik sadece :))

Benim de iştahım yok mecbur yiyorum bir de ekstra emzirdiğim için zorluyorum kendimi

Selamlar cumartesi günü 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük bir aksilik olmazsa ben de eylül annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…