- Konu Sahibi topraktonlari
-
Benim akşamları karın ağrım oluyor bazen fazla da oluyor ama geçiyor. Belim hiç ağrımadı henüz.Karın, sağ sol kasık, bel gibi ağrılarınız oluyor mu arkadaşlar. Ne sıklıkta oluyor mesela. Beni gün içinde epey yokluyor bu durum da merak ettim sizlerdeki durumu
Aynen ben de 7 haftalıkken gidicem inşallah hepimiz görürüz kalp atışınıBenimde bugün kontrolüm vardı 5+5 miş yolk kesesini gördük 4+2de keseyi görmüştük karından bebeği ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı
İnşallah canımAynen ben de 7 haftalıkken gidicem inşallah hepimiz görürüz kalp atışını
Benim de sol kasığımda ağrı var sürekli devam eden bir ağrı, o tarafta kist olmuş bu ay ondan da ağrı olabilir dedi doktorum ayrıca bel ağrım var adet sancısı gibi sancılar var, herhalde bu zamanlarda bunları yaşamamız normal :))Karın, sağ sol kasık, bel gibi ağrılarınız oluyor mu arkadaşlar. Ne sıklıkta oluyor mesela. Beni gün içinde epey yokluyor bu durum da merak ettim sizlerdeki durumu
Elimden geldiğince temiz besleniyorum ama bende de tam tersi sürekli acıkıyormuşum gibi geliyor bir anda aşırı sağlıklı beslenmeye başladığım için de olmuş olabilir belki de psikolojik sadece :))Kızlar nasıl besleniyorsunuz benim canım hiç yemek istemiyor acıkma hissim yok oldu yemek zorunda olduğum için yiyorum birde azıcık bişey atsam ağzıma şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi olur şişkinlik fena bende sizler ne durumdasınız
Yaaaa
Benim de iştahım yok mecbur yiyorum bir de ekstra emzirdiğim için zorluyorum kendimiKızlar nasıl besleniyorsunuz benim canım hiç yemek istemiyor acıkma hissim yok oldu yemek zorunda olduğum için yiyorum birde azıcık bişey atsam ağzıma şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi olur şişkinlik fena bende sizler ne durumdasınız
hoşgeldinnn
Aminn teşekkür ederimmYaaaaHayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin süreç
Hoş buldummmhoşgeldinnn
bende seni etiketlemeye geliyordum bendne önce gelmişsin
Hahahahahh ayyy inşallah ikimiz de 9 ay sağlıkla aktif olalım burdabende seni etiketlemeye geliyordum bendne önce gelmişsin
EVEET
Ben de bata 3 4 gün kala öğrenmiştim :)) sağlıkla devam etsin süreç inşallah
2 gün sonra yeniden var artışına bakmak lazımKızlar selam HCG sonucum çıkmış 396,2 . bilenler bakabilir mi normal mi cahilim biraz
doktora randevu alayım mı?
Ayyyy sağlıkla gelsin miniğimiz bende 3 haftalık hamişimmmm özele mi gittiniz siz şuanSelamlarcumartesi günü 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük bir aksilik olmazsa ben de eylül annesiyim Eki Görüntüle 3533208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?