- Konu Sahibi topraktonlari
-
Bence görürsün keseyi canım hayırlısı olsun inşallah:)Benimde betam 5 bin çıktı 5 haftalık olması lazım
Hayırlısı AllahtanBence görürsün keseyi canım hayırlısı olsun inşallah:)
SüperDün yaptım erken gebelik testi. Çok çok silik bir çizgi gördüm. Yarın bat günüm. Bekleyeceğim çünkü ilk gebeliğimde de bat gününden 1 hafta sonra net göründü. Yarından sonra yapacağım tekrar inşAllah.
Ne kadardı beta sizdeBiz ultrasonda goremedik ama alttan muayene de gördük 4 haftalık dedi. Her şey normal dedi mesela
Merhabalar bence siz betayla kafanızı karıştırıp kendinizi stress sokmayın çünkü gerçekten kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor. Benim aynı gün aynı aynı embriyo günü transfer olan kızlarla beta değerim çok farklı çıktı. Oysaki ikimizde aynı gün 5.gün embriyosu transfer olduk. 11.günde bende 538.8 çıktı onların birinde 179 birinde 209 çıktı. Sonuçta hepimiz hamiş sayılırız. İnşallah en kısa sürede bebeğini görürsünüzNe kadardı beta sizde
inşAllah görürüm tez vakitte hayırlısı ile.Süperben de silik çizgi ile öğrendim. İnşallah sağlıkla keseyi görürüz
Merhaba.Benim betamla kese görünmeli kesin alttan olsa bile karından zaten beklemiyorum..bakalım bu gün belli olucakMerhabalar bence siz betayla kafanızı karıştırıp kendinizi stress sokmayın çünkü gerçekten kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor. Benim aynı gün aynı aynı embriyo günü transfer olan kızlarla beta değerim çok farklı çıktı. Oysaki ikimizde aynı gün 5.gün embriyosu transfer olduk. 11.günde bende 538.8 çıktı onların birinde 179 birinde 209 çıktı. Sonuçta hepimiz hamiş sayılırız. İnşallah en kısa sürede bebeğini görürsünüz
Hangi uygulamadan hesaplıyorsunuz benimde dün betam 126 ydı kaç haftalığım acaba en son adet tarihim 4 AralıkUygulama hesaplamasına göre 4+6 dayim herhalde sat 2 Aralık en son 1 ocakta verdim beta 370 çıktı
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzMerhaba.Benim betamla kese görünmeli kesin alttan olsa bile karından zaten beklemiyorum..bakalım bu gün belli olucak
Ne kadardı beta sizde
Ben ayın 1 inde verdim en son beta 370.45 di sonra hiç vermedim dün de işte alttan muayenede gördük kendisiniHangi uygulamadan hesaplıyorsunuz benimde dün betam 126 ydı kaç haftalığım acaba en son adet tarihim 4 Aralık
Yani notmade şuanda son adet gunumd gore 5 6 haftalık olması lazım ama muayenede 4 diye gördük. Gledim direk sildim uygulamalari hepsi yanlış söyledi çünküHangi uygulamadan hesaplıyorsunuz benimde dün betam 126 ydı kaç haftalığım acaba en son adet tarihim 4 Aralık
Gözünüz aydınBen ayın 1 inde verdim en son beta 370.45 di sonra hiç vermedim dün de işte alttan muayenede gördük kendisini
Benim de dün 126ydı doktor 10 gün sonra keseye bakalım dediBen ayın 1 inde verdim en son beta 370.45 di sonra hiç vermedim dün de işte alttan muayenede gördük kendisini
Son adet tarihin ne zamandı canım?Yani notmade şuanda son adet gunumd gore 5 6 haftalık olması lazım ama muayenede 4 diye gördük. Gledim direk sildim uygulamalari hepsi yanlış söyledi çünkü
Merhaba gittiniz mi doktoraGözünüz aydın
2 AralıkSon adet tarihin ne zamandı canım?
Benimki 1 aralık ama anlayamadım tam. Şuan 5 +3 haftalık hamile olduğumu düşünüyordum kendim hesapladığımda ve uygulamalarda öyle gösteriyor. Öyle değilmiymiş yani2 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?